Stralend het jaar uit met stapelkorting op de producten van Beauty by Dorien

De wintermaanden zijn aangebroken, een tijd van gezelligheid, feest en samenzijn. Terwijl we ons voorbereiden om de feestdagen te vieren, is het ook het perfecte moment om onze huid extra liefde en aandacht te geven. Verwen uw naasten en uzelf en ga stralend het jaar uit met de stapelkorting op de producten van Beauty by Dorien.

Lees meer

Een stralende huid: uw gids voor de perfecte skincare routine per huidtype

Een gezonde, stralende huid is een droom die we allemaal koesteren. Of u nu al jarenlang een skincare-liefhebber bent of pas begint te ontdekken hoe u voor uw huid moet zorgen, één ding is zeker: de sleutel tot een prachtige teint is een op maat gemaakte skincare routine die past bij uw unieke huidtype.

Iedere huid is anders en heeft specifieke behoeften. Of u nu een vette huid heeft met overtollig talg, een gevoelige huid die reageert op de minste prikkeling, een droge huid die schreeuwt om hydratatie, of ergens daar tussenin zit, deze blog is uw gids voor het bereiken van de perfecte skincare routine. We nemen u mee op een reis langs verschillende huidtypen en bieden deskundig advies over de beste producten om uw huid te laten stralen.

Lees meer

Wat helpt tegen acne littekens?

Acne kan een vervelende huidaandoening zijn, maar het leed stopt vaak niet zodra de puistjes verdwijnen. Acne littekens kunnen langdurige gevolgen hebben en uw zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om acne littekens te verminderen en zelfs helemaal te verwijderen. Benieuwd wat u zelf kunt doen om acne littekens te bestrijden? Lees dit blog en ontdek hoe u ze kunt verminderen.

Lees meer

Zonnevlekken op uw huid: zo komt u er vanaf!

Nu de zomer langzaam plaatsmaakt voor de herfst, is het tijd om terug te kijken op zonnige dagen vol plezier. Maar soms kunnen die warme dagen hun stempel achterlaten in de vorm van pigmentvlekken op uw huid. Geen zorgen, want wij staan klaar om u te helpen bij het verminderen en voorkomen van deze vlekken. In dit blog delen we waardevolle inzichten over hoe pigmentvlekken door de zon ontstaan, wat u zelf kunt doen om ze te voorkomen, en welke behandelingen effectief zijn om weer een egale, stralende huid te krijgen. Lees verder en ontdek hoe u de zomer achter u kunt laten met een prachtige huid dankzij onze expertise!

Lees meer

Rughaar laseren. Zeg voorgoed vaarwel tegen uw behaarde rug

Bent u het zat om anderen om hulp te vragen met het verwijderen van uw rughaar? Zelf komt u er moeilijk bij, en die haartjes die komen vaak verrassend snel weer terug. Zeg voorgoed gedag tegen dat ongewenste rughaar. Bij Dorien.nl begrijpen we dat het verwijderen van rughaar een belangrijke stap is om uw zelfvertrouwen te vergroten en u comfortabeler in uw eigen huid te voelen. Onze laserbehandeling biedt u de kans om definitief afscheid te nemen van dat vervelende rughaar. Lees verder en ontdek hoe rughaar laseren bij Dorien.nl uw leven positief kan veranderen.

Lees meer

Huidverzorging tips: hoe gaat u een verouderde huid tegen?

Een verouderde huid. Op den duur ervaren we het allemaal. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid geleidelijk aan elasticiteit en stevigheid, wat resulteert in rimpels, fijne lijntjes en een doffe teint. Gelukkig zijn er effectieve manieren om dit proces te vertragen en een jeugdige uitstraling te behouden. In dit artikel bespreken we hoe u een verouderde huid tegengaat en geven we tips voor een stralende huid.

Lees meer

Wat te doen tegen cellulite?

Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een veelvoorkomend cosmetisch probleem waar veel vrouwen last van hebben. Het kan leiden tot onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen, vooral wanneer de zomer nadert en we weer badkleding gaan dragen. Wij geven je 5 tips wat te doen tegen cellulite.

Lees meer

Verschillende soorten laser ontharen: Welke laser past bij u?

Laser ontharen is populairder dan ooit, en dat is niet zonder reden. Na een succesvol behandelplan heeft u geen last meer van puistjes, bultjes en ingegroeide haren. Geen pijnlijke waxbeurten meer, maar een behandeling met een uiterst effectieve laser. Er zijn verschillende soorten lasers die ingezet worden tegen ongewenste haargroei. Maar weet u welke laser het beste bij uw huid- en haartype past? In deze blog nemen we u mee in de verschillende soorten lasers en geven we u een duidelijk beeld van welke laser het meest geschikt is voor u.

Lees meer

Powder brows of hairstroke wenkbrauwen: welke techniek past bij u?

Bent u het zat om elke ochtend tijd te besteden aan het tekenen van uw wenkbrauwen? Of heeft u het gehad met het feit dat uw wenkbrauwen er nooit perfect uitzien? Dan kan een permanente wenkbrauw behandeling de oplossing zijn voor u. De twee meest populaire PMU technieken zijn powder brows en hairstrokes. Benieuwd welke techniek het best bij u en uw natuurlijke wenkbrauwvorm past? We zetten de verschillen, voor- en nadelen onder elkaar zodat u een overwogen keuze kunt maken.

Lees meer