Wat te doen tegen cellulite?

Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een veelvoorkomend cosmetisch probleem waar veel vrouwen last van hebben. Het kan leiden tot onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen, vooral wanneer de zomer nadert en we weer badkleding gaan dragen. Wij geven je 5 tips wat te doen tegen cellulite.

Lees meer

Verschillende soorten laser ontharen: Welke laser past bij u?

Laser ontharen is populairder dan ooit, en dat is niet zonder reden. Na een succesvol behandelplan heeft u geen last meer van puistjes, bultjes en ingegroeide haren. Geen pijnlijke waxbeurten meer, maar een behandeling met een uiterst effectieve laser. Er zijn verschillende soorten lasers die ingezet worden tegen ongewenste haargroei. Maar weet u welke laser het beste bij uw huid- en haartype past? In deze blog nemen we u mee in de verschillende soorten lasers en geven we u een duidelijk beeld van welke laser het meest geschikt is voor u.

Lees meer

Powder brows of hairstroke wenkbrauwen: welke techniek past bij u?

Bent u het zat om elke ochtend tijd te besteden aan het tekenen van uw wenkbrauwen? Of heeft u het gehad met het feit dat uw wenkbrauwen er nooit perfect uitzien? Dan kan een permanente wenkbrauw behandeling de oplossing zijn voor u. De twee meest populaire PMU technieken zijn powder brows en hairstrokes. Benieuwd welke techniek het best bij u en uw natuurlijke wenkbrauwvorm past? We zetten de verschillen, voor- en nadelen onder elkaar zodat u een overwogen keuze kunt maken.

Lees meer

Cryolipolyse: de behandeling en ervaringen

Wie wil er niet graag afvallen zonder die vervelende dieetmaaltijden en uren in de sportschool door te brengen? Het is eindelijk mogelijk met cryolipolyse, één van de nieuwste trends in de beauty branche! Benieuwd naar de de cryolipolyse ervaringen van onze klanten? Lees snel verder!

Lees meer

Wereldprimeur met de Beauty Angel

Wij mogen de Beauty Angel ELT aan u voorstellen. De Beauty Angel ELT is de nieuwste anti-ageing behandeling voor het gezicht bij Dorien.nl, toegevoegd aan ons scala aan professionele en up-to-date apparatuur.

Lees meer

Nieuw microdermabrasie apparaat

Microdermabrasie is een effectieve moderne behandelmethode waarbij met behulp van microkristallen de dode huidcellen en afvalstoffen worden verwijderd. Een Microdermabrasiebehandeling bevordert de aanmaak van collageen, waardoor

Lees meer

NIEUW: Ooglift / ooglidcorrectie zonder operatie

Dé ooglidcorrectie / ooglift zonder operatie!
De eerste, opvallende tekenen van het ouder worden in het gezicht zijn vaak rimpeltjes rond je ogen en overhangende oogleden. Je ziet er dan vaak vermoeid of somber uit en het kan zelfs je zicht beperken. Wil je af van zware, overhangende oogleden maar zie je op tegen een operatie om de ogen te liften? Dan is onze nieuwe ooglift / ooglidcorrectie-behandeling met de Jett Plasma Lift Profi dé oplossing!

Lees meer

Vraagbaak op wellness.nl

Binnenkort krijgt Dorien een eigen, prominente plek op de homepage en gaat zij wekelijks bezoekersvragen beantwoorden in de rubriek ‘Vraag het Dorien!’. Daarnaast behandelt ze nog allerhande andere onderwerpen

Lees meer

Binnenkort in ons assortiment

De huidverbeteringslijn wordt aangevuld met een couperosecrème, een pigmentverminderende crème, een crème voor de gevoelige huid, een dagcrème met sunblock en een heerlijke hand & body lotion

Lees meer