Naar welke behandeling bent u op zoek?

Vet bevriezen

Op een efficiënte en comfortabele manier van uw vetcellen af, wilt u dat ook? Komt u moeilijk van de laatste pondjes af? Dan is het bevriezen van overtollige vetcellen middels cryolipolyse een effectieve en toegankelijke oplossing. Wacht niet langer!

Definitief ontharen

Definitief ontharen: een droom die werkelijkheid kan worden. Bent u op zoek naar een snelle, effectieve en comfortabele oplossing voor ongewenste haargroei? Dan bent u bij Dorien aan het juiste adres. Wij bieden de nieuwste technieken op het gebied van definitief ontharen, waarmee u snel en eenvoudig van uw ongewenste haartjes af komt.

Anti ageing

Bent u op zoek naar een manier om de huid jong en stralend te houden? Bij Dorien Anti-Ageing Center bent u aan het juiste adres. Als schoonheidsinstituut zijn we gespecialiseerd in anti-ageing behandelingen die gericht zijn op het verbeteren, verjongen en verstrakken van de huid. Wij beschikken over een breed aanbod aan professionele apparatuur en behandelmethoden, en onze ervaren specialistes bieden voor praktisch elk huidprobleem een passende oplossing.

Permanente make-up

Bent u op zoek naar een manier om elke dag verzorgd voor de dag te komen, zonder u druk te hoeven maken om uw make-up? Dan is permanente make-up, oftewel PMU, de perfecte oplossing voor u. Dankzij PMU begint u uw dag met een frisse en stralende uitstraling. Nooit meer stress om uitgelopen make-up, of make-up die door regen of sporten verpest is. Van wenkbrauwen tot lipliner, onze specialisten brengen de permanente make-up met de grootstse zorg bij u aan.

Gezichtsbehandelingen

Een goede gezichtsbehandeling is belangrijk voor de huid. Iedere huid heeft verzorging nodig; of het nu een jonge of een oude(re) huid is. Door regelmatig een gezichtsverzorgende behandeling te nemen, blijft de huid fris, jong en verzorgd.

Lichaamsbehandelingen

We hebben verschillende lichaamsbehandelingen voor het verwijderen van cellulitis of juist voor het verstrakken van de huid van uw buik, benen, armen of uw hals en decolleté

Behandelmethoden

Bekijk hier de verschillende behandelmethoden bij Dorien. Lees meer over de onderstaande behandelingen. Nieuwsgierig? Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult gesprek.

Arrangementen

De arrangementen van Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten zijn een perfecte gelegenheid om eens lekker bij te komen. En te profiteren van de succesvolle anti-ageing behandelingen. Wij bieden verschillende verwen- en beauty-arrangementen aan voor zowel mannen als vrouwen. Door jarenlange ervaring in de beautywereld weten wij hoe u het liefst ontspant!

Heeft u nog hulp nodig om de juiste keuze te maken?

Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken om uw gewenste resultaten te bereiken. Plan een vrijblijvend consultgesprek, zodat één voor onze huidspecialisten uw huid kan analyseren. Zodat er een behandeling / behandelplan gemaakt kan worden naar uw huid en wensen.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.