Ongewenste haargroei

Last van ongewenste haargroei?

Ongewenste haargroei. Het is een vaak voorkomend probleem, bij zowel mannen als vrouwen. Heeft u er ook last van? Met een behandelingen tegen overbeharing heb je voor altijd gladde benen of hoe je nooit meer je rug- of borsthaar te scheren. Welk gebied wilt u laten behandelen? Tijdens een gratis consult analyseren we de haargroei of overbeharing en bekijken we samen welke behandeling geschikt is voor u.

Alles over ongewenste haargroei

Wat is ongewenste haargroei?

Veel mensen hebben last van haargroei of overbeharing op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Over het algemeen spreekt men van ongewenste haargroei als er overmatig haar groeit op plaatsen waar u dat liever niet heeft. De ernst van haargroei kan per persoon verschillen. Zo kan het gaan om enkele storende haartjes of om overbeharing. Vrouwen storen zich over het algemeen eerder aan haargroei dan mannen, vooral op plekken als de benen, de bikinilijn en onder de oksels. Bij mannen gaat het eerder om overbeharing op de borst, rug of in de nek. Het kan vervelend zijn als u last heeft van ongewenste haargroei, maar gelukkig is er iets aan te doen!

Ongewenste haargroei zoals borsthaar definitief verwijderen

Hoe ontstaat ongewenste haargroei?

Haargroei is uiteraard een natuurlijk fenomeen. Onze genen en hormonen bepalen waar op het lichaam de haargroei plaats vindt. Het is genetisch bepaald en afhankelijk van hormonale factoren. Naast de genen speelt de leeftijd ook een rol. Toch kan ongewenste haargroei ook een andere reden hebben. Is de haargroei recent komen opzetten of is er sprake van overbeharing? Ga ook eens na of en welke medicijnen u gebruikt. Er zijn namelijk verschillende medicijnen die de haargroei stimuleren.

Ongewenste haargroei van de oksels definitief verwijderen

Wat kan ik zelf doen tegen ongewenste haargroei?

Ongewenste haargroei kan behoorlijke beperkingen met zich meebrengen. Gelukkig zijn er legio manieren om tijdelijk van uw ongewenste haargroei af te komen. Zo kunt u uiteraard zelf uw haren scheren of waxen. Veel mensen hebben een gevoelige huid. Scheren kan de huid beschadigen en uitdrogen. Indien u besluit te scheren heeft u kans op rode jeukende stoppeltjes. Ook kunt u last krijgen van ingegroeide haren. Een ontharing crème kan ook een tijdelijke oplossing zijn. Als u zelf besluit een ontharing crème te proberen, kijk dan goed uit of u geen allergische reacties ontwikkelt. Veel mensen met een gevoelige huid zijn reageren slecht op deze agressieve crèmes. Met rode allergische plekken tot gevolg die bovendien enorm pijnlijk kunnen zijn en het huidoppervlak kunnen beschadigen. Helaas is het zo dat veel van deze oplossingen die je thuis kunt proberen tijdelijk zijn. Bovendien zijn de meeste ook erg slecht voor de huid.

Ongewenste haargroei scheren met kans op ingegroeide haartjes

Welke behandeling tegen ongewenste haargroei is geschikt voor u?

Bij Dorien.nl zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het definitief verwijderen van ongewenste haargroei en overbeharing. De onderstaande behandelingen zetten we hiervoor in:

Tijdens een consultgesprek bekijken we de haargroei en wordt duidelijk welke behandeling het beste bij u past. Zo wordt definitief ontharen met een laserbehandeling ingezet voor verschillende zones van het lichaam en elektrisch ontharen voor het verwijderen van enkele hardnekkige haartjes in het gelaat.

Wilt u gladde oksels, een haarloze rug, of wilt u uw bikinilijn laten laseren? We denken graag met u mee om te kijken welke behandeling geschikt is voor uw ongewenste haargroei.

Veelgestelde vragen

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.