Verzorgingsproducten van Beauty By Dorien

Het volledige aanbod van onze anti-ageing huidverbeteringsproducten en huidverzorgingsproducten voor gezicht én lichaam.

Wat voor huidtype heb je?

Toont alle 35 resultaten

Beauty By Dorien

Dorienshop is de webshop van de exclusieve huidverbeteringslijn Beauty By Dorien. Hier vindt u het volledige aanbod van onze anti-ageing huidverbeteringsproducten en huidverzorgingsproducten voor gezicht én lichaam. De diverse huidverjongingsproducten hebben een verstevigende werking op de huid. Ze hydrateren de huid van binnenuit en zijn dierproef-vrij getest. En natuurlijk gaan ze de strijd aan met verschillende ouderdomskenmerken; denk aan het tegengaan en verminderen van rimpels en pigmentvlekken.

Crèmes voor huidverjonging en huidverbetering

Bij dagelijks gebruik van de huidverbeteringsproducten van Beauty By Dorien blijft uw huid zichtbaar jonger. Onze lijn voor huidverbetering en huidverjonging heeft producten voor ieder huidtype. Wilt u weten welk huidtype u heeft of wilt u advies bij de juiste keuze voor de producten van Beauty By Dorien? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvend consult aan.

Anti rimpel crèmes

Het driedimensionale huidverbeteringsconcept van Beauty By Dorien is superieur t.o.v. de conventionele verzorgingsmethode. Alle producten in de Dorienshop zorgen voor herstel en versterking van de huid van binnenuit. Denk hierbij onder meer aan de aanmaak en het herstel van collageen. De transdermale werking zorgt voor een snelle en volledige opname van de uiterst actieve werkstoffen.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid