Rimpels

Last van rimpels?

Krijg een strakkere en jonger uitziende huid door een behandelplan op maat van Dorien.nl. Tijdens een gratis consult analyseren we de huid en bekijken we welke behandeling en eventuele producten het beste bij uw huid, rimpels en wensen passen.

Alles over rimpels

Wat zijn rimpels?

Een van de beroemdste en meest beruchte veranderingen aan ons gezicht: rimpels. Iedereen kent ze en niemand ontkomt er helemaal aan. Een rimpel laat zich het beste omschrijven als een vouw of plooi in het huidoppervlak. Deze kan van tijdelijke of permanente aard zijn. Permanente rimpels zorgen ervoor dat uw huid er ouder uit ziet. Rimpels komen vaak voor onder de ogen of op het voorhoofd. Het gezicht veranderd door de aanwezigheid van rimpels. Deze verandering wordt door de meeste mensen als ongewenst omschreven en het kan vervelend zijn als u hier last van heeft.

senior mensen hebben meer last van rimpels

Hoe ontstaan rimpels?

Uiteindelijk krijgt iedereen te maken met rimpels. Ze  ontstaan door het natuurlijke proces van het ouder worden van de huid. Er zijn ook externe factoren die een rol spelen bij het krijgen van rimpels. Het verkrijgen van rimpels op vroege leeftijd kan te maken hebben met stress en de conditie van de huid. Iemand die lange tijd blootstaat aan stress maakt in het lichaam meer cortisol aan. Dit is het stresshormoon wat er uiteindelijk voor kan zorgen dat het collageen in de huid wordt afgebroken. Collageen is onder andere nodig voor een gezonde en vitale huid. Weersinvloeden zoals de zon kunnen ook een belangrijke factor hebben bij het verkrijgen van rimpels. Straling van de zon tast het collageen in de huid ook aan, wat het verouderingsproces een handje helpt. Uiteindelijk leidt dit tot een slappere huid en ontstaan er rimpels.

Rimpels kun je verminderen met de juiste huidverzorging

Wat kunt u zelf doen tegen rimpels?

U heeft kunnen lezen dat uiteindelijk iedereen met rimpels te maken krijgt. Toch zijn er een aantal dingen die u kan doen om goed voor uw huid te zorgen en zo het verouderingsproces af te remmen. Wees lief voor uzelf en uw huid. Kies voor een gezonde levensstijl! Hydrateer de huid met een goede hydraterende crème. Zorg voor een goede vochtbalans door voldoende water te drinken. Smeer u altijd goed in als u de felle zon in gaat en blijf uit de zon ten tijde van een hoge UV-index.

Rimpels verbeteren doormiddel van huid verzorgende producten

Welke behandeling tegen rimpels past bij u?

Bij Dorien.nl bent u aan het juiste adres als het gaat om het verstrakken van de huid. We hebben een groot aantal behandelingen die we kunnen inzetten om de rimpels onder uw ogen of op uw voorhoofd te verminderen:

Tijdens het consult analyseren we de huid wordt duidelijk welke behandeling voor u het meest effectief is. Hierdoor krijgt u een persoonlijk behandelplan dat specifiek is toegespitst op de huid en uw wensen.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn. Deze is speciaal ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder rimpels. De krachtige Swiss Apple Stem Cell Serum of de Power Cell Complex zijn hier mooie voorbeelden van.

Bekijk hieronder de mogelijke behandelingen die we kunnen inzetten om de huid te verstrakken en de rimpels te verminderen.

Veelgestelde vragen

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.