Permanente make-up

Bent u op zoek naar een manier om elke dag verzorgd voor de dag te komen, zonder u druk te hoeven maken om uw make-up? Dan is permanente make-up, oftewel PMU, de perfecte oplossing voor u. Dankzij PMU begint uw uw dag met een frisse en stralende uitstraling. Nooit meer stress om uitgelopen make-up, of make-up die door regen of sporten verpest is.

PMU bij Dorien

Bij Dorien beschikken wij over de nieuwste technieken en materialen op het gebied van PMU. Onze specialistes zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw huid en haar. Of u nu op zoek bent naar versteviging van uw wenkbrauwen, verdikking van uw wimpers of verbetering van uw lippen, wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

Wij begrijpen dat het aanbrengen van permanente make-up een belangrijke stap is, daarom nemen wij de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken en te bepalen of PMU echt iets voor u is. Tijdens het consult krijgt u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Onze specialistes staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en uw zorgen weg te nemen.

PMU is niet alleen een tijd- en geldbesparende oplossing, maar ook een manier om uw zelfvertrouwen te vergroten. Door het aanbrengen van permanente make-up wordt u elke dag wakker met een stralende huid en een verzorgde uitstraling. Het is een oplossing voor iedereen die een snelle en efficiënte manier zoekt om verzorgd voor de dag te komen, zonder dat dit veel tijd en moeite kost.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een gratis consult bij Dorien. Onze specialistes helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw huid en haar.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.