Buikvet

Last van buikvet?

Op naar een strakke buik! Heeft u last van overtollig buikvet? Kies voor cryolipolyse, de oplossing tegen het verwijderen van hardnekkig buikvet. Tijdens een gratis consult analyseren we de vetlaag en bespreken we uw wensen om te kijken of deze behandeling voor u geschikt is. Wilt u af van overtollig vet op een andere plek als de billen, bovenarmen of benen? Ook kunnen we vet verwijderen zonder operatie.

Alles over buikvet

Wat is buikvet?

Buikvet is vetweefsel wat zich in de buikholte en rondom het middel bevindt. Het zit onder de huid maar bovenop de spieren. Hoe meer vet, hoe groter de buik. Iedereen bezit in meer of mindere mate buikvet. Een beetje vet hoort erbij en is gezond. Wanneer het zich ophoopt tot een buik of buikje zien de meeste mensen dit als een probleem. Dit is niet geheel onterecht, want overtollig vet kan gevaarlijk zijn. Buikvet is namelijk een belangrijke factor voor het krijgen van diabetes type 2. Iemand met een grotere buik heeft meer kans op het krijgen van hart en vaatziektes. Buikvet hoopt zich niet alleen op onder de huid maar ook rond de organen. Iemand met te veel buikvet slaat ook vet op rondom het hart en de longen. Dit wordt visceraal vet genoemd. Je ziet of voelt het niet, maar het is erg gevaarlijk. Het draagt bij aan het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

Buikvet komt vaak voor bij een man

Hoe ontstaat buikvet?

Buikvet kan meerdere oorzaken hebben. Voedsel is vaak een bepalende factor voor het verkrijgen van buikvet. Ongezonde- en te veel voeding consumeren draagt bij aan het ontwikkelen van buikvet. Het hormoon cortisol kan ook een bijdrage leveren aan het opslaan van vet. Cortisol wordt door het lichaam aangemaakt in tijden van stress of een slechte nachtrust. Dus ook een ongezond slaappatroon kan bijdragen aan het opslaan van buikvet. Onvoldoende slapen kan evenals het ervaren van stressoren lijden tot een verhoogde cortisol productie. Een hoge productie van het hormoon cortisol kan leiden tot een verhoogde vetopslag in het lichaam en overtollig vet.

Buikvet kan verergeren door een slechte nachtrust

Wat kunt u zelf doen tegen buikvet?

Zorg voor een gezonde leefstijl. Hierbij horen een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging.  Eet voldoende groenten en fruit. Kijk uit met koolhydraatrijk voedsel en vermijd voeding met snelle suikers zoals koek en snoep. Drink voldoende water en drink geen frisdrank of alcohol. Beweeg minimaal 30 minuten per dag en stop met roken. Zorg structureel voor een goede nachtrust.

Buikvet verminderen door een gezonde levensstijl

Welke behandeling tegen buikvet past bij u?

Bij Dorien.nl beschikken we over de nieuwste technologie omtrent het verwijderen van vet, cryolipolyse.  Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Tijdens een consultgesprek beoordelen we of het buikvet te behandelen is. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we in staat een goede analyse te maken. Zo krijgt u een eerlijk en professioneel advies, toegespitst op uw situatie.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn. Deze is speciaal ontwikkeld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Zo hebben we een Cryo-form crème die het vetverbrandingsproces stimuleert en zorgt voor een aantoonbaar stevigere huid.

Bekijk hieronder de mogelijke behandeling die we kunnen inzetten om hangende oogleden te verminderen.

Gerelateerde producten tegen buikvet

Veelgestelde vragen over buikvet

  • Welke behandeling raden jullie aan om buikvet te verminderen?
    Om buikvet te verminderen raden we aan om te kiezen voor cryolipolyse. De behandeling breekt de vetcellen af, die het lichaam vervolgens zelf afvoert. Dit proces verloopt geleidelijk en in kleine hoeveelheden, waardoor de huid voldoende tijd krijgt om zich aan te passen aan de nieuwe vormen. De huid verslapt niet, maar voelt juist steviger en strakker aan dan voorheen!

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.