Verzenden

Wanneer u een bestelling via onze website heeft geplaatst, verzenden wij deze op de door u aangegeven wijze. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent onze 48-uurs levering, de diverse manieren van verzenden en bezorgen en de eventuele bezorgkosten.

48-uurs levering

Als u de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur online heeft besteld en betaald, wordt uw bestelling in principe dezelfde werkdag verzonden of binnen 48 uur. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14.00 uur, zaterdag en zondag) worden in principe op dinsdag verzonden.

Bestel- en bezorgwijzen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past:

  • Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
  • U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven uw pakket ter bezorging mee aan PostNL. Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal PostNL uw pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of buren). Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf € 65,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Alle bestellingen worden door ons met pakketpost verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.