Visie van Dorien

Iedere vrouw bezit haar eigen, unieke schoonheid. Als vooruitstrevend instituut zien wij het als onze missie én passie om die schoonheid volledig tot zijn recht te laten komen. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center hebben we hart voor klanten en streven we ernaar om u alleen het allerbeste te bieden op het gebied schoonheid, definitieve ontharing, anti-ageing en body shaping. Iedere vrouw bezit haar eigen, unieke schoonheid. Als vooruitstrevend instituut zien wij het als onze missie én passie om die schoonheid volledig tot zijn recht te laten komen. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center hebben we hart voor klanten en streven we ernaar om u alleen het allerbeste te bieden op het gebied schoonheid, definitieve ontharing, anti-ageing, body shaping en permanente make-up

 

Dorien.nl Anti-Ageing Center staat bekend om:

  • Het leveren van persoonlijk advies en service. Onze gediplomeerde specialisten geven u graag een op uw huid afgestemd advies; zo krijgt u de behandeling die perfect bij u past. De specifieke trainingen stellen onze specialistes in staat om uw huid te analyseren en daar de behandelmethode op aan te passen.

 

  • Toonaangevendheid op het gebied van behandelingen en apparatuur. Wij investeren we voortdurend in onze mensen, opleidingen en geavanceerde apparatuur. We lopen dan ook voorop in de beautybranche en zijn in staat om u te voorzien van het beste advies en de beste behandelingen.

 

  • Een compleet en actueel aanbod voor haar klanten. Onze specialistes volgen regelmatig trainingen en cursussen, om continu up-to-date te blijven. Ook Dorien gaat geregeld naar beautyseminars in binnen- en buitenland. Hierdoor kunt u voor de nieuwste specialistische behandelingen bij ons terecht.

 

  • Het werken met de beste mensen, producten, apparatuur en partners. Zo zijn wij een erkend opleidingsinstituut en bieden we onze specialistes regelmatig de mogelijkheid hun deskundigheid uit te bouwen. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS en goedgekeurd door de GGD, volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist®. We onderhouden partnerschappen met de Nijmeegse EnFace Clinique en gebruiken onder meer de exclusieve lijn van Beauty By Dorien.

Aandacht, kwaliteit, toewijding en deskundigheid. Dat is het geheim van Dorien.nl Anti-Ageing Center.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.