Anti ageing

Bent u op zoek naar een manier om de huid jong en stralend te houden? Bij Dorien Anti-Ageing Center bent u aan het juiste adres. Als schoonheidsinstituut zijn we gespecialiseerd in anti-ageing behandelingen die gericht zijn op het verbeteren, verjongen en verstrakken van de huid. Wij beschikken over een breed aanbod aan professionele apparatuur en behandelmethoden, en onze ervaren specialistes bieden voor praktisch elk huidprobleem een passende oplossing.

Anti-ageing: de behandelingen

Of u nu zoekt naar behandelingen voor rimpels, verminderde elasticiteit, fijne lijntjes, of andere huidproblemen die verband houden met het ouder worden, bij Dorien Anti-Ageing Center vindt u de perfecte oplossing. Onze behandelingen zijn gericht op anti-ageing: het verbeteren van de huidstructuur en -textuur, het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, en het versterken van de elasticiteit van de huid.

Anti-ageing: zo verjongen we de huid

Onze specialistes maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technieken, zoals microdermabrasie, carbon peels, en microneedling RF. Onze behandelingen zijn niet alleen effectief, maar ook veilig en comfortabel, en worden uitgevoerd door onze ervaren en gekwalificeerde specialistes.

Bij Dorien Anti-Ageing Center doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling. Klanttevredenheid staat voorop, en wij streven ernaar om aan al onze klanten de best mogelijke zorg en service te bieden. Onze specialistes werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen, en een behandelplan op maat samen te stellen.

Kom vandaag nog langs bij Dorien Anti-Ageing Center en ervaar het verschil. U voelt zich weer jong en stralend, en geniet van een huid die er gezond en vol leven uitziet. Kom een keer langs voor een gratis consult en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.