huidverjonging behandelingen

Anti ageing

  • Voor iedere huid een oplossing
  • Huidverjonging
  • Huidverstrakking
  • Huidverbetering

Gratis consult

Verminder de gevolgen van huidveroudering

Bent u op zoek naar een manier om de huid jong en stralend te houden? Bij Dorien Anti-Ageing Center bent u aan het juiste adres. Als schoonheidsinstituut zijn we gespecialiseerd in anti-ageing behandelingen die gericht zijn op het verbeteren, verjongen en verstrakken van de huid. Wij beschikken over een breed aanbod aan professionele apparatuur en behandelmethoden, en onze ervaren specialistes bieden voor praktisch elk huidprobleem een passende oplossing.

Anti ageing: de behandelingen

Of u nu zoekt naar behandelingen voor rimpels, verminderde elasticiteit, fijne lijntjes, of andere huidproblemen die verband houden met het ouder worden, bij Dorien Anti-Ageing Center vindt u de perfecte oplossing. Onze behandelingen zijn gericht op anti-ageing: het verbeteren van de huidstructuur en -textuur, het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, en het versterken van de elasticiteit van de huid.

Beautytec Sim apparaat wordt ingesteld door de huidspecialist

Zo verjongen wij uw huid

Onze specialistes maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technieken, zoals microdermabrasie, carbon peels, en microneedling RF. Onze behandelingen zijn niet alleen effectief, maar ook veilig en comfortabel, en worden uitgevoerd door onze ervaren en gekwalificeerde specialistes.

Microdermabrasie behandeling om de huid te verbeteren en te verjongen

Wij laten uw huid weer stralen

Bij Dorien Anti-Ageing Center doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling. Klanttevredenheid staat voorop, en wij streven ernaar om aan al onze klanten de best mogelijke zorg en service te bieden. Onze specialistes werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen, en een behandelplan op maat samen te stellen.

Verouderde huid doormiddel van een behandeling verbeteren

Kom vandaag nog langs bij Dorien Anti-Ageing Center en ervaar het verschil. U voelt zich weer jong en stralend, en geniet van een huid die er gezond en vol leven uitziet. Kom een keer langs voor een gratis consult en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De voordelen van anti-ageing

Behandeling is geschikt voor alle huidtypen
Zichtbaar verbeterde huid
Het resultaat is snel zichtbaar
Goed voor uw zelfvertrouwen
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijk resultaat
Dit is een veilige behandeling
Betrouwbare behandelingen

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.