Huidspecialist

Kwaliteitskeurmerk Huidspecialist

Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist ®, het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingsbranche. Daarmee staat ons instituut garant voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

HUIDspecialist® is de enige organisatie in de huidverzorgingsbranche die bedrijven controleert op uiteenlopende zaken als: een serieuze bedrijfsvoering, vakkennis, veiligheid ten opzichte van behandelingen en producten, betrouwbaarheid en hygiëne. Bij Dorien.nl werken wij uitsluitend met gediplomeerde specialistes en hoogstaande apparatuur.

Droge huid

Een droge huid, bijvoorbeeld door overmatig zonnen of hormonale invloeden, draagt bij aan veroudering de huid. Bij Dorien.nl kunnen wij deze huidveroudering tegengaan. Wij onderwerpen uw huid eerst aan een grondige huidanalyse. Naar aanleiding hiervan bespreken wij met u de mogelijkheden van huidverstrakking en huidverjonging. Wij kennen verschillende methodes voor huidverbetering en ook voor u is een mooie gezonde huid mogelijk! Bij Doriens huidkliniek begrijpen wij: een gezonde huid betekent een mooie huid. Daarom zijn al onze behandelingen duurzaam en van hoge kwaliteit. Ook voor de oudere huid kent Dorien.nl oplossingen en behandelingen waardoor uw huid weer fris en gezond wordt.

Jonge en gezonde huid

Eén van onze behandelingen is Microdermabrasie. Tijdens deze behandeling ‘schrapen‘ aluminium microkristallen de dode huidcellen van de bovenste huidlaag af. Deze gezichtspeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen. Hierdoor ziet de huid er weer jong en stralend uit.

Advies

Kom eens langs bij huidspecialist Dorien.nl. Voor vragen en opmerkingen of een afspraak voor een behandeling kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0487-517534. U kunt natuurlijk ook het contactformulier hieronder invullen voor een gratis consult.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.