Eigenaresse van Dorien anti ageing center Dorien

Dorien in de media

Dorien Schonenberg is een beautydeskundige in diverse RTL-programma’s en heeft ruim 200 columns geschreven voor Weekblad Privé. Maar ook in andere media verschijnt zij regelmatig.

Binnenkort in de speciale gezond edities van de Libelle.

Bubbels & Gloss

Dorien Schonenberg was in het seizoen 2018-2019 beautyspecialist in het RTL4-programma Bubbels & GLOSS. Het programma, waarin de 35+ vrouw centraal staat, werd uitgezonden van zondag 28 oktober 2018 t/m zondag 10 februari 2019.

Bubbels en gloss beautyadvies van dorien.nl

Medical Travel

Dorien Schonenberg is de beautyspecialist van het RTL4-programma Medicaltravel. RTL Medicaltravel is een programma dat haar kijkers informeert over medische behandelingen in binnen- en buitenland. Wekelijks vertelt Dorien over een behandeling in haar eigen Anti-Ageing Center.

Medicaltravel RTL4 beauty advies van dorien.nl

RTL 4Me

Al sinds 2008 is Dorien de exclusieve beautyspecialiste in het RTL4 programma 4me. Dit lifestyleprogramma behandelt op speelse wijze allerlei zaken als vrije tijd, bewust leven, koken en gezondheid. In dit lijstje mag uiterlijke verzorging natuurlijk niet ontbreken! Het programma is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende Nederlander van deze tijd. In een druk dagelijks leven hebben mensen steeds meer moeite overeind te blijven. Tijd voor uzelf nemen wordt steeds lastiger en moeilijker te accepteren. Het RTL-programma focust op de belangrijke kernelementen van een gezond leven, op fysiek en geestelijk niveau door de elementen bewegen, eten, verzorgen en verbeteren als basis te nemen. Alle aspecten voor een goede balans komen hiermee aan bod en gezondheid, inclusief wellness, beauty en ontspanning, speelt hierin de hoofdrol.

RTL 4me tv programma waarin Dorien.nl beauty adviezen gaf

Weekblad Privé

Van 2008 tot en met 2012 schreef Dorien Schonenberg wekelijks een column in Weekblad Privé. In deze columns behandelde Dorien lezersvragen uiteenlopend van huidproblemen tot afvallen.

Nieuwsgierig naar de verschenen columns? Klik op onderstaande jaartallen voor de columns die in dat jaar zijn verschenen:

Verschillende columns in de Privé over huid en beauty adviezen

Overige media

Dorien Schonenberg verschijnt zeer geregeld in de media. Zij is de vaste beautydeskundige in het lifestyleprogramma RTL 4Me en had een column in Weekblad Privé. Daarnaast verschijnt Dorien Schonenberg geregeld in andere media. Zo schreef ze bijvoorbeeld verschillende columns voor Gelderse Klasse en verscheen er een artikel in Maas & Waal.

Dorien.nl kun je in meerdere media vinden zoals de Gelderlander en overige media

Prachtig pand, prachtige tuin, alles prachtig.
Rob 15-07-2021
Wat een professioneel bedrijf. Ben super tevreden over de cryo behandeling. Thanks en tot binnenkort
Nicole 16-02-2022
Ben enige tijd geleden gestart met cryolipolyse. Ik moet nog de derde behandeling uit de kuur ondergaan maar ben nu al super tevreden.
Annette 11-05-2022
Bijzonder prettige ervaring door deskundige behandeling en de duidelijke uitleg hierbij
Sigrid 15-09-2022
Behandeling zeer positief ervaren, zowel betreft resultaat als deskundigheid, informatieverstrekking en vriendelijkheid personeel.
Sandra 23-10-2020
Voel me zeer prettig hier
José 18-10-2021
Geweldig personeel en erg behulpzaam. Zeer tevreden over het resultaat. Zal deze behandeling zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Christine 25-10-2021
Deze kliniek is super klantvriendelijk en bovendien zeer deskundig.
Karin 28-06-2020
Erg tevreden over het resultaat en de behandelingen.
Carola 18-06-2019
Geweldige behandeling met hele mooie resultaten. Ontzettend blij.
Joke 25-06-2020
Zeer tevreden over de Cryolipolyse behandeling. Heel goed resultaat. Personeel is vriendelijk, deskundig en zeer belangstellend. Top!
Ellen 10-04-2019
Een betrouwbare en professionele kliniek met zeer vriendelijk personeel.
Inge 02-04-2019

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.