ANBOS schoonheidsspecialist

Goede en verantwoorde behandelingen

Dorien Anti-Ageing Center is lid van het ANBOS huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Dorien.nl Anti-Ageing Center is lid van deze brancheorganisatie, wat garant staat voor goede en verantwoorde behandelingen.

Wat is de ANBOS?

ANBOS is een huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van het beroep schoonheidsspecialist en de uitvoering daarvan. Het wordt zowel binnen de branche als door de overheid en nationale en internationale organisaties erkend. Daarmee vormt het dé belangenbehartiger en dienstverlener voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Leden hebben een erkend diploma.

Wat betekent ANBOS voor u?

De ene schoonheidsspecialist is de andere niet. Als lid van ANBOS is Dorien Anti-Ageing Center rechtmatig gevestigd en in het bezit van vakdiploma’s. Wij werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen regelmatig vak gerelateerde workshops om onze dienstverlening nog verder uit te breiden en verbeteren. Door deze expertise kunnen wij u deskundig advies geven over de mogelijkheden van (schoonheids)behandelingen, zoals definitief ontharen en couperose– en pigmentvlekken behandelingen. Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Daarom voert Dorien Anti-Ageing Center altijd eerst een grondige huidanalyse uit en overlegt de mogelijkheden met u, voordat de behandeling start.

Vergoeding bij uw zorgverzekeraar

Wilt u een specialistische behandeling, zoals het verwijderen van littekens en acne of definitief ontharen, laten uitvoeren door Dorien Anti-Ageing Center? In sommige gevallen is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoedt. Raadpleeg daarom uw polisvoorwaarden.

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.