Hangende oogleden

Last van hangende oogleden?

Krijg weer een frisse blik door middel van een behandelplan op maat. Tijdens het consultgesprek analyseren we de huid rondom uw ogen en bekijken we welke behandeling en eventuele producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Alles over hangende oogleden

Wat zijn hangende oogleden?

Als uw last heeft van hangende oogleden hangt de huid van uw ooglid over de ooglidrand. Dit kan een plakkend gevoel geven en zelfs uw zicht verminderen. Tevens kan uw gelaatsuitdrukking erdoor veranderen. Er zijn verschillende soorten hangende oogleden. Het ooglid kan inzakken door toedoen van een zenuw of een verzwakte spier. Oogleden kunnen ook inzakken door de aanwezigheid van overtollige huid. Het zicht kan zelfs minder worden als de oogleden erg ver doorzakken. Het is dus niet verwonderlijk dat hangende oogleden door de meeste mensen als zeer hinderlijk worden omschreven.

Hangende oogleden komt vaak op latere leeftijd

Hoe ontstaan hangende oogleden?

Achter de ogen zitten veel zenuwen en spieren. De oogleden kunnen bijvoorbeeld inzakken als een zenuw of spier niet goed functioneert. Naarmate de jaren verstrijken wordt ook onze huid slapper. Dit kan er voor zorgen dat uw oogleden gaan hangen. Dit hoort helaas bij het ouderdomsproces.

Hangende oogleden vervelend en zwaar aanvoelen

Wat kan ik er zelf tegen doen?

Zorg voor een goed gehydrateerde huid. Drink voldoende water en eet voldoende fruit en groente om de huid zo lang mogelijk elastisch te houden. Breng voordat u naar bed gaat een hydraterende crème aan. Indien een ooglid gaat hangen door een beschadigde zenuw of spier is er niet veel wat u zelf kunt doen.

Minder kans op hangende oogleden door een gezonde levensstijl

Welke behandeling tegen hangende oogleden past bij u?

Bij Dorien.nl beschikken we over de juiste behandeling om hangende oogleden te laten liften, zodat u weer een sprekende blik gaat krijgen:

We nodigen u graag uit voor een consult gesprek. De huidspecialist zal uw huid en hangende oogleden beoordelen, en bekijken of dat de behandeling voor u geschikt is.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn die speciaal ontwikkeld zijn om specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder het bestrijden van een verslapte huid rondom de ogen, bekijk in de shop.

Bekijk hieronder de mogelijke behandeling die we kunnen inzetten om hangende oogleden te verminderen.

Hangende oogleden behandeling

Mogelijke behandeling om weer een frisse blik te krijgen.

Veelgestelde vragen

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.