Definitief ontharen behandeling benen

Definitief ontharen voor vrouwen

 • Meer dan 25 jaar ervaring in ontharen
 • Altijd A-merk kwaliteit
 • Behandeling door laserspecialisten

Gratis consult

Definitieve ontharing: nooit meer scheren, epileren, waxen of harsen

Nog nooit was een behandeling definitief ontharen zo effectief, veilig, comfortabel en snel. En konden we zo eenvoudig haartjes van alle haar- en huidtinten definitief verwijderen. Scheren, epileren, waxen of harsen wordt verleden tijd. Plan snel een gratis consult in en ontdek de mogelijkheden van het laten laseren van uw haren.

Alles over definitief ontharen

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Deze behandeling wint steeds meer populariteit, bij zowel vrouwen als mannen.

Tijdens de behandeling worden haarzakjes vernietigd, door middel van een krachtige lichtstraal. Definitief ontharen is dankzij deze laserbehandeling de oplossing om af te komen van ongewenste haargroei.

Definitief ontharen gell aanbrengen benen

Haar laseren bij Dorien.nl

Laat uw ongewenste haar laseren bij Dorien.nl en kom voorgoed af van de ongemakken en onzekerhedem die het epileren, waxen of scheren met zich meebrengen. Het definitief ontharen is mogelijk op verschillende zones van uw lichaam. Wilt u gladde oksels, haarloze onderbenen of wilt u uw bikinilijn of bovenlip laten laseren?

Definitief ontharen laser instellen

De voordelen van definitief ontharen

We beschikken over een gepatenteerde technologie waarmee we zowel de donkere als lichte huid en haartypes kunnen behandelen. Deze behandeling is het hele jaar mogelijk; geheel Summerproof. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde specialisten en hebben al ruim 25 jaar ervaring in het permanent verwijderen van haren.

Hele jaar door
Alle haartypen
Alle huidtypen
3 technologieën

Fijne plek, deskundig team, ik zou dit iedereen aanbevelen. Bijna geen haren meer op de plekken waar ik ze weg wilde hebben.
Marieke 25-01-2024
Een zeer gastvrij en deskundig team waarbij je jezelf heerlijk op je gemak voelt.
Ingrid 11-03-2024
Na een duidelijk consultgesprek met meerdere behandelingen begonnen. Deze zijn goed verlopen. Personeel is erg vriendelijk en begripvol.
Inge 14-03-2024
Erg welkom gevoel, veel info tijdens intake en goede adviezen. Tijdens behandeling uitleg en veel kennis en begrip voor de wensen. Ontzettend blij met het resultaat en ga met een goed gevoel weg. Dankjewel!
Chantal 26-03-2024
Van a tot z top! Vriendelijk personeel, fijne sfeer en ik ben erg blij met het resultaat.
Vera 11-04-2024
De behandeling wordt uitgevoerd met professionele apparaten en door kundig personeel. Het resultaat is geweldig. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen.
Mieke 01-06-2020
Betrokken medewerker met aandacht voor detail en deskundig. Behandeling voldoet aan de …
Anoniem 24-07-2021
Goed geholpen, deskundig advies. Blij met het resultaat.
Anoniem 19-05-2022
Ik zou de kliniek zeker aanbevelen. Suzanne benaderde mij persoonlijk, is heel deskundig en wil ook het maximale uit de behandeling …
Milou 01-09-2020
Geweldige service, klantgericht, warm Professioneel en zeer deskundig op maat. Zeer vriendelijk ook
H.J. 01-06-2022
Behandeling volledig naar wens. Met oog voor jou als persoon, gericht op het best mogelijke resultaat.
Dorien 09-06-2022
Deskundig personeel, een open en eerlijk consultgesprek (is niet geheel pijnloos) maar is wel het resultaat wat ik wilde dus erg tevreden
Margreet 23-06-2022
Professioneel instituut met moderne en kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Heel vriendelijk en verzorgend.
S. 16-02-2022
Super goed behandeld en een fijne rustige sfeer. Eindelijk geen benen en bikinilijn meer scheren, wat fijn. Ik beveel deze kliniek aan.
Tessa 28-07-2022

Waarom bent u in goede handen bij Dorien?

Ik geef deze behandeling al meerdere jaren met veel plezier! Met deze behandeling kunnen we mensen helpen om van ongewenste haargroei af te komen. Wilt u graag meer informatie hierover? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult in onze salon en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Romy

Onze werkwijze

Vrijblijvend consultgesprek

 • Tijdens het consult legt de ontharingsspecialiste alles uit over de behandeling. Hierbij maken we een huid- en haaranalyse om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Voorbereiding definitief ontharen

 • Voorafgaand aan de behandeling dient het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren te zijn. Let op: niet harsen of epileren.

De laserbehandeling

 • De ontharingsspecialist tekent het te behandelen gebied af en het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype.
 • U krijgt een beschermende bril op.
 • Eventuele resterende haartjes worden geschoren en de huid wordt met verkoelende gel ingesmeerd.
 • Vervolgens beweegt de ontharingsspecialist het handstuk over de huid. Deze geeft +/- 10 laserflitsjes per seconde af.
 • Na de behandeling wordt de gel verwijderd en kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden.
 • Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor de permanente ontharing.

Na de behandeling

 • Tijdens de zomerdagen moet u uw behandelde huid goed beschermen tegen de zon daar uw huid niet te bruin mag zijn voor de volgende behandeling.
 • Gebruik hier minimaal SPF 50+ zonnebrandcrème voor.
 • Vermijd geparfumeerde producten gedurende 24 uur.

Definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is uniek door het 3D-handstuk. Het combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één innovatief handapparaat. In combinatie met de SHR In-Motion* technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie), maakt dit het apparaat, en daarmee de behandeling, uniek. Hiermee is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest veelzijdige behandeling voor definitieve ontharen ter wereld.

Prijzen Definitief ontharen vrouw

Wenkbrauw tussenstuk € 39,-
Bovenlip € 59,-
Bikinilijn vanaf € 90,-
Overige lichaamsdelen Prijs op aanvraag
Bij ontharen onderbenen of totale bikinilijn, oksels GRATIS!
€ 0,00

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mijzelf scheren voor een behandeling?
  Ja! Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren vóór dat u komt laseren. De haar moet zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt.
 • Is de behandeling pijnlijk?
  Uw comfort is tijdens de ontharingservaring onze prioriteit. We maken gebruik van het meest geavanceerde apparaat op de markt, speciaal ontworpen om uw comfort te maximaliseren. Hoewel de behandeling door sommigen als gevoelig kan worden ervaren, verdwijnt dit direct na afloop van de behandeling. Houd er rekening mee dat het niveau van ongemak kan verschillen per persoon en het behandelde gebied.
 • Definitief ontharen tijdens de zomermaanden?
  Ja. Deze behandeling is Summerproof! De Soprano ICE Platinum SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bescherm de behandelde zones wel goed tegen de zon met een hoge SPF 50+ zonnebrandcrème.
 • Is definitief ontharen veilig voor donkere huidtypes?
  Ja. Het is klinisch bewezen dat deze methode veilig is voor de donkere huidtypes. Dan wel de veiligste laseroptie. Vanwege het geleidelijk aan verwarmen van de haarfollikel. Wordt er voorkomen dat de huid wordt beschadigd. Dit in tegenstelling tot andere laserontharing technieken.
 • Is definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum veilig?
  Ja. Veiligheid komt bij Dorien.nl op de eerste plaats. Daarom maken we gebruik van de Alma laser, de Soprano ICE Platinum. Dit apparaat werkt met de SHR™-methode welke in meerdere klinische studies is bewezen als de veiligste methode van laserontharing voor alle huidtypes. De korte herhalende pulsen van de Soprano ICE Platinum zorgen ervoor dat de warmteopbouw geleidelijk de temperatuur van de haarfollikel verhoogt. Dit tot het niveau wat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl schade aan het omliggende weefsel tot een minimum wordt beperkt. Dit in tegenstelling SHR™ technieken waarbij haarfollikels wel worden beschadigd. Dit vanwege een enkele hoge puls.
 • Is definitief ontharen ook echt definitief voor de rest van mijn leven?
  Definitief is bij ons ook echt definitief! De haarzakjes worden uitgezet waardoor het niet meer mogelijk is om nieuwe haargroei te krijgen. Dit is echter niet met één behandeling mogelijk, dus u zult wel gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig hebben. Helaas zijn er haarzakjes die tijdens bepaalde hormoonperiodes, zoals tijdens de zwangerschap of bij het gebruik van medicatie, pas actief kunnen worden. Dit kan betekenen dat u tien(tallen) jaren na de behandeling pech kunt hebben en toch weer enkele haartjes gaan groeien.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om definitief van je ongewenste haargroei af te komen.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Dat hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de vegende In-motion™ techniek bereikt het handstuk alle gebieden razendsnel. De ontharingsspecialiste kan een indicatie van de behandelduur geven tijdens het intakegesprek

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.