Een stralende huid: uw gids voor de perfecte skincare routine per huidtype

Een gezonde, stralende huid is een droom die we allemaal koesteren. Of u nu al jarenlang een skincare-liefhebber bent of pas begint te ontdekken hoe u voor uw huid moet zorgen, één ding is zeker: de sleutel tot een prachtige teint is een op maat gemaakte skincare routine die past bij uw unieke huidtype.

We nemen u mee op een reis langs verschillende huidtypen, vertellen u meer over de volgorde van de gezichtsverzorging en bieden deskundig advies over de beste producten om uw huid te laten stralen.

De skincare routine voor de droge huid

Heeft u vaak last van een droge huid die schreeuwt om wat extra zorg en hydratatie? Geen zorgen, we hebben de ideale skincare routine samengesteld om uw droge huid te laten stralen. Met de juiste producten en aandachtige verzorging kunt u die droge huid effectief bestrijden en de gezonde gloed herstellen.

ochtendroutine droge huid

Ochtendroutine voor de droge huid

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser 
  Een zachte reiniging is de sleutel tot een gezonde huid. Deze milky lotion cleanser verwijdert onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen en spoel af met lauw water.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner 
  Deze toner met stamcellen van de zeldzame Zwitserse Pyrus Malus Domestica helpt de huid te hydrateren en voor te bereiden op de volgende stappen. Breng aan met een wattenschijfje of dep zachtjes in de huid.
 3. Peeling: Microdermabrasion Cream 
  Geef uw huid twee keer per week een boost met deze milde microdermabrasion cream. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid gladder wordt.
 4. Serum: Swiss Apple Stem Cell Serum
  Dit serum is een absolute must voor de droge huid. Het zit boordevol antioxidanten en hydrateert diep in de huid. Breng een paar druppels aan en masseer zachtjes in.
 5. Hydraterende crème: Max Moist Supreme Cream 
  Afsluiten met een goede hydraterende crème is essentieel. Deze crème houdt vocht vast en helpt uw huid gehydrateerd te blijven gedurende de dag.
 6. Zonnebrandcrème: High Protector SPF 50+ Sunblock Cream
  Bescherm de huid tegen schadelijke UV-stralen met deze hoogwaardige zonnebrandcrème. Breng het royaal aan om vroegtijdige veroudering en huidschade te voorkomen.
avondroutine droge huid

Avondroutine voor de droge huid:

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser
  Begin uw avondroutine met dezelfde milde reiniging om make-up en onzuiverheden te verwijderen.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  Herhaal het gebruik van de toner om de huid te kalmeren en extra te reinigen.
 3. Oogcrème: Intense Lifting Eye Cream
  Vergeet uw ogen niet! Breng een kleine hoeveelheid oogcrème aan met zachte klopbewegingen om fijne lijntjes en donkere kringen te verminderen.
 4. Serum: Swiss Apple Stem Cell Serum
  Breng opnieuw het Swiss Apple Stem Cell Serum aan voor maximale hydratatie en herstel terwijl u slaapt.
 5. Hydraterende crème: Max Moist Supreme Cream
  Deze crème is rijk en voedzaam, perfect om ’s nachts te herstellen en te hydrateren.

Met deze uitgebreide skincare routine kunt u uw droge huid de liefde en zorg geven die het verdient. Het is belangrijk om consistent te zijn en geduldig te zijn, want het kan even duren voordat u echt opmerkelijke verbeteringen ziet. Blijf gehydrateerd, bescherm uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geniet van die gezonde, stralende teint. Uw huid zal u dankbaar zijn! Wist u dat u de volledige skincare routine voor de droge huid met 20% korting bij ons koopt?

De skincare routine voor de vette huid

Heeft u last van een vette huid die de neiging heeft om te glanzen en af en toe puistjes en onzuiverheden te vertonen? Geen zorgen, we hebben de ideale skincare routine samengesteld om uw vette huid onder controle te houden en een gezonde, stralende teint te bereiken. Met de juiste producten en toewijding houdt  u uw huid in topvorm.

ochtendroutine vette huid

Ochtendroutine voor de vette huid

 1. Reiniging: Super Vitamin-C Foam 
  Begin uw ochtendroutine met een grondige reiniging. De Super Vitamin-C Foam verwijdert overtollig talg en onzuiverheden, en de toegevoegde vitamine C helpt de huid op te frissen en te revitaliseren.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner 
  Deze toner met Zwitserse appelstamcellen is perfect om uw huid voor te bereiden op de volgende stappen. Het helpt de talgproductie in balans te brengen en zorgt voor een fris gevoel.
 3. Egaliserende gezichtscrème: Anti spot Perfector 
  Anti Spot Perfector is een gezichtscrème die oneffenheden en onzuiverheden plaatselijk bestrijdt, acne littekens egaliseert, puistjes sneller doet genezen en de huid kalmeert.
 4. Talg regulerende crème: Acne Solution
  De Acne Solution crème is speciaal ontworpen om vette huidproblemen aan te pakken. Het matteert de huid en helpt puistjes te voorkomen. Breng een dunne laag aan en laat het goed intrekken.
 5. Zonnebrandcrème: High Protector SPF 50+ Sunblock Cream (SPF 50+)
  Bescherm uw huid tegen schadelijke UV-stralen met deze hoogwaardige zonnebrandcrème. Het is essentieel, ook voor de vette huid, om vroegtijdige veroudering en huidschade te voorkomen.
avondroutine vette huid

Avondroutine voor de vette huid:

 1. Reiniging: Super Vitamin-C Foam
  Herhaal ’s avonds  de reiniging met de Super Vitamin-C Foam om make-up en onzuiverheden grondig te verwijderen.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  De Swiss Apple Stem Cell Toner zal uw huid kalmeren en voorbereiden op de laatste stap van de avondroutine.
 3. Egaliserende gezichtscrème: Anti spot Perfector
  Anti Spot Perfector is een gezichtscrème die oneffenheden en onzuiverheden plaatselijk bestrijdt, acne littekens egaliseert, puistjes sneller doet genezen en de huid kalmeert.
 4. Talg regulerende crème: Acne Solution
  Sluit de routine af met de Acne Solution crème om uw huid te hydrateren zonder de overmatige glans. Dit helpt om puistjes en onzuiverheden onder controle te houden.

Het is belangrijk om deze routine consistent te volgen om de beste resultaten te bereiken. Uw vette huid zal u dankbaar zijn voor de aandacht en zorg die u eraan besteedt. Met de juiste producten en deze eenvoudige stappen geniet u snel van een gezonde, stralende huid, vrij van overtollig talg en onzuiverheden. Koop de volledige set met 20% korting.

De skincare routine voor de normale huid

Een normale huid kan gezien worden als de ‘gouden middenweg’ onder de huidtypes. Het vereist geen specifieke behandeling voor problemen zoals overmatige vetproductie of droogheid, maar het verdient nog steeds de juiste zorg en aandacht om zijn gezondheid en natuurlijke glans te behouden.

normale-huid-ochtend

Ochtendroutine voor de normale huid

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser
  Begin de dag met een milde reiniging om onzuiverheden te verwijderen en uw huid fris te laten aanvoelen. De Milky Lotion Cleanser is zacht en effectief, perfect voor een normale huid.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  De Swiss Apple Stem Cell Toner helpt uw huid om in balans te blijven. Het hydrateert en zorgt voor een grondige reiniging van de huid.
 3. Oogcrème: Intense Lifting Eye Cream
  Vergeet de huid rondom uw ogen niet! De Intense Lifting Eye Cream helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en houdt de huid rond uw ogen soepel en gehydrateerd.
 4. Voedende crème: Royal Peptide Cream
  De Royal Peptide Cream is een geweldige keuze voor een normale huid. Het levert de nodige voedingsstoffen en hydratatie zonder overmatig vettig aan te voelen.
 5. Zonnebrandcrème: High Protector SPF 50+ Sunblock Cream (SPF 50+)
  Bescherm de huid tegen schadelijke UV-stralen met deze krachtige zonnebrandcrème. Zelfs als u een normale huid heeft, is zonbescherming essentieel om vroegtijdige veroudering te voorkomen en uw huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
normale-huid-avond

Avondroutine voor de normale huid:

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser
  Start de avondroutine met het reinigen van de huid met de Milky Lotion Cleanser om alle onzuiverheden van de dag te verwijderen.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  Gebruik de toner opnieuw om de huid te kalmeren en extra goed te reinigen.
 3. Oogcrème: Intense Lifting Eye cream 
  Breng opnieuw de Intense Lifting Eye cream aan om de gevoelige huid rond uw ogen te verzorgen en te beschermen.
 4. Voedende crème: Royal Peptide Cream
  De Royal Peptide Cream voedt en hydrateert uw huid  terwijl u slaapt, en helpt om de natuurlijke glans te behouden.

Met deze skincare routine voor de normale huid geeft u uw huid de liefdevolle verzorging die het verdient. Het behouden van de gezondheid en de natuurlijke glans van de huid is net zo belangrijk als het aanpakken van specifieke huidproblemen. De volledige set voor de normale huid scoort u met 20% korting.

De skincare routine voor de verouderde huid

Met het verstrijken van de tijd ondergaat onze huid enkele onvermijdelijke veranderingen. Fijne lijntjes en rimpels beginnen te verschijnen, de huid verliest zijn elasticiteit en kan droger aanvoelen. Maar met de juiste zorg en toewijding kunt u een verouderde huid laten stralen en de tekenen van ouder worden verminderen.

verouderde-huid-ochtend

Ochtendroutine voor de verouderde huid

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser
  Een zachte reiniging is de sleutel tot een gezonde huid, vooral bij veroudering. De Milky Lotion Cleanser verwijdert onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Hierdoor voelt de huid weer fris aan.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  De Swiss Apple Stem Cell Toner is uw volgende stap om de huid voor te bereiden op verdere verzorging. Deze toner helpt de celvernieuwing te bevorderen, waardoor uw huid er stralender uitziet.
 3. Oogcrème: Intense Lifting Eye Cream
  De huid rondom de ogen verdient speciale aandacht. Gebruik de Intense Lifting Eye Cream om de huid te versterken en fijne lijntjes te verminderen. Uw ogen zullen stralen als nooit tevoren.
 4. Collageen crème: Gold Collagen Booster Gel
  Laat uw huid stralen met de Gold Collagen Booster Gel, speciaal ontwikkeld om de collageenproductie bij de wangen te stimuleren  en de huid steviger te maken. Dit is een essentiële stap in uw routine voor een jeugdigere uitstraling.
 5. Anti ageing crème: Multi Anti–Ageing Controller
  De Multi Anti-Ageing Controller is doordrenkt met actieve ingrediënten die helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Dit is uw krachtige wapen tegen tekenen van veroudering.
 6. Zonnebrandcrème: Sunblock Crème (SPF 50+)
  Sluit uw ochtendroutine af door uw huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met de Sunblock Crème (SPF 50+). Dit is essentieel om verdere schade te voorkomen en uw huid te beschermen gedurende de dag.
verouderde-huid-avond

Avondroutine voor de verouderde huid:

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser 
  Laten we de avondroutine beginnen met het verwijderen van make-up en andere onzuiverheden. Onze reinigingsmelk verfrist en reinigt uw huid.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner Vervolg met de verkwikkende Swiss Apple Stem Cell Toner om uw huid diep te reinigen en tegelijkertijd extra hydratatie te bieden. Dit is de perfecte tweede stap in uw avondroutine.
 3. Oogcrème: Intense Lifting Eye Cream 
  Omring uw ogen extra bescherming door ook in de avond de Intense Lifting Eye Cream aan te brengen. Deze crème is speciaal ontworpen om de gevoelige, dunne huid rond uw ogen te versterken en te beschermen.
 4. Retinol: 3x per week Retinol Anti-Ageing Serum
  Gun uw huid een boost met retinol, dat drie keer per week wordt gebruikt om celvernieuwing te bevorderen en uw huidtextuur te verbeteren. Let op! Als u niet eerder retinol gebruikt heeft is het belangrijk om dit geleidelijk aan op te bouwen, zodat uw huid er aan gaat wennen.
 5. Anti ageing crème: Multi Anti–Ageing Controller
  De Multi Anti–Ageing Controller is uw ideale metgezel voor de nacht. Terwijl u slaapt, herstelt en verjongt deze crème uw huid. Laat de kracht van deze crème voor u werken.

Met deze uitgebreide skincare routine voor een verouderde huid, geeft u uw huid de liefdevolle zorg die het verdient. Het is nooit te laat om de tekenen van ouder worden aan te pakken en uw huid opnieuw te laten stralen. Scoor de volledige set nu met 20% korting.

De skincare routine voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid kan soms als een uitdaging aanvoelen, maar met de juiste zorg en de juiste producten kunt u een stralende teint behouden zonder irritaties of ongemakken. In deze blog, laten we u zien hoe u een effectieve skincare routine opbouwt met behulp van de producten van Dorien, speciaal samengesteld voor de gevoelige huid.

gevoeligehuid-ochtend

Ochtendroutine voor de gevoelige huid

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser
  Begin de dag met een zachte reiniging. De Milky Lotion Cleanser verwijdert onzuiverheden zonder de huid te irriteren.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  De Swiss Apple Stem Cell Toner is mild en kalmerend, perfect voor de gevoelige huid. Het helpt de huid te hydrateren en voor te bereiden op verdere verzorging.
 3. Crème gevoelige huid: Soft Sensitive Cream
  Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat kalmerende ingrediënten om irritatie te verminderen en de huid te hydrateren.
 4. Zonnebrandcrème: High Protector SPF 50+ Sunblock Cream (SPF 50+)
  Bescherm uw huid tegen schadelijke UV-stralen met deze zonnebrandcrème. Het is van cruciaal belang om verdere irritatie en roodheid te voorkomen.
gevoeligehuid-avond

Avondroutine voor de gevoelige huid:

 1. Reiniging: Milky Lotion Cleanser
  Ook de avondroutine start met het reinigen van de huid om onzuiverheden te verwijderen.
 2. Toner: Swiss Apple Stem Cell Toner
  De toner kalmeert en reinigt de huid en bereidt deze voor op verdere verzorging, terwijl hij mild is voor de gevoelige huid.
 3. Crème gevoelige huid: Soft Sensitive Cream
  Sluit de dag af door de Soft Sensitive Cream aan te brengen, die de huid kalmeert en hydrateert in de nacht.

Het is van belang om de huid niet te overbelasten met te veel producten en agressieve ingrediënten. Houd uw skincare routine eenvoudig en mild om de gevoelige huid te beschermen. Volg deze stappen met toewijding, en u zult merken hoe uw huid kalmer en stralender wordt. De volledige verzorgingsset voor de gevoelige huid koopt u met 20% korting in onze shop.

Aan de slag!

Een stralende huid is voor ieder huidtype binnen handbereik. Kies de juiste skincare routine voor uw specifieke behoeften. Weet u niet goed onder welk huidtype uw huid valt? Plan een gratis consult bij ons in, dan analyseren wij uw huid en adviseren we u graag.

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid