Ooglidcorrectie zonder operatie – de ervaring van mevrouw Van Ooijen

Een klant én specialist aan het woord in dit blog. Zo leert u meer over de ooglidcorrectie zonder operatie en ontdekt u hoe dit wordt ervaren door onze klanten. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? Lees snel verder.

Onze specialist Danique aan het woord:

Hoe werkt de behandeling?

Het liften van de oogleden doen we met de Jett Plasma Lift Profi. Dit apparaat stuurt kleine gecontroleerde energie flitsen naar de huid. Deze flitsen zorgen ervoor dat overtollig huidweefsel verdampt, de huid samentrekt en de collageenproductie gestimuleerd wordt. Zo wordt de huid strakker en steviger en krijgen de oogleden een natuurlijke lift. We verdoven de huid lokaal met een crème, om ongemak te minimaliseren. Een voordeel van de plasma lift is dat er geen operatie nodig is, zo ontstaan er geen littekens. Het resultaat is dat de oogleden er natuurlijk jonger en frisser uitzien. Naast het liften van oogleden gebruiken we de Plasma lift ook voor het behandelen van problemen als kraaienpootjes, couperose en pigmentvlekken.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van een plasma lift-behandeling kan enkele jaren aanhouden. Dit zorgt voor een opmerkelijke verbetering van de strakheid en stevigheid van de huid. Maar houd er rekening mee dat de huid nog steeds ouder wordt en dat dit na verloop van tijd het resultaat kan beïnvloeden. Hoewel het effect langdurig is, kan het nodig zijn om periodiek onderhoud te doen om het gewenste niveau van verjonging te behouden. Regelmatige nazorg en extra behandelingen kunnen helpen om het resultaat te behouden en de huid in goede conditie te houden.

Hoe verzorg je het herstel na de ooglidcorrectie?

Na het liften van de oogleden is goede verzorging van de behandelde huid essentieel. Volg onze instructies op voor een succesvol herstel en optimale resultaten. Enkele tips die zeker helpen bij het herstel:

  • Breng dagelijks een verzorgende crème aan op het behandelde gebied om de huid te kalmeren en te hydrateren.
  • Raak het behandelde gebied in de eerste periode niet aan, dit kan het genezingsproces verstoren en irritatie veroorzaken.
  • Beperk het gebruik van make-up op het behandelde gebied gedurende de eerste dagen, zodat de huid volledig kan herstellen.
  • Bescherm het behandelde gebied ook tegen direct zonlicht, draag bijvoorbeeld een zonnebril en breng een zonnebrandcrème met hoge SPF-factor aan om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Door deze zorgvuldige nazorg bevorder je een succesvol herstel en krijgt de plasma lift-behandeling de beste effecten, waardoor je huid er stralend en gezond uitziet.

Is er meer dan 1 behandeling nodig voor een optimaal resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen voor de plasma lift kan variëren, afhankelijk van jouw situatie en gewenst resultaat. Sommige mensen zijn tevreden met één behandeling, terwijl anderen mogelijk een tweede behandeling willen voor het optimale resultaat.

Als een tweede behandeling gewenst is, bieden wij een aantrekkelijke korting van meer dan €180,-. Deze korting is van toepassing als de tweede behandeling binnen 6 maanden na de eerste behandeling plaatsvindt. Tijdens een consult beoordelen we de specifieke situatie en geven we advies over het aantal behandelingen dat ideaal is voor jouw behoeften. We zijn er altijd om jouw vragen te beantwoorden en een behandelplan op maat te maken voor het gewenste resultaat.

Heeft u nog andere vragen over een ooglidcorrectie zonder operatie? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen. Bent u nieuwsgierig naar de ervaring van een klant? Lees snel verder en ontdek de andere kant van het verhaal. Zo ervoer mevrouw van Ooijen de behandeling:

Mevrouw Van Ooijen aan het woord:

ooglidcorrectie zonder operatie ervaring

Waarom heeft u voor deze behandeling gekozen?

Ik had regelmatig last van geïrriteerde ogen en mijn hangende oogleden waren een beetje vervelend.

Welk gebied is behandeld: Boven, onder of allebei?

Alleen mijn bovenste oogleden zijn behandeld. Het onderste deel hoefde niet te worden aangepakt, daar was ik al tevreden mee.

Heeft u ook een ooglidcorrectie met operatie overwogen?

Ja, ik heb ook gedacht aan een ooglidcorrectie met operatie. Maar omdat mijn hangende oogleden niet heel erg waren en een operatie had mij meer gekost. Daarnaast klonk het heel aantrekkelijk dat ik geen littekens zou hebben. Wat mij misschien nog wel het meeste aansprak, was het snelle herstel. Al met al was het voor mij een makkelijke beslissing om voor deze behandeling zonder operatie te kiezen.

Wanneer heeft u de behandeling laten uitvoeren?

Ik heb de behandeling vier jaar geleden laten doen en ik ben er nog steeds super blij mee. Het beste is dat mijn eczeem niet is teruggekomen, wat echt een bonus is waar ik heel blij mee ben.

Kunt u wat meer vertellen over hoe de behandeldag er voor u uitzag? Hoe heeft u het ervaren?

Ik kwam bij de kliniek aan en werd hartelijk begroet. Ze legden de procedure nog eens goed uit en beantwoordden al mijn vragen. Voordat ze begonnen, maakten ze het gebied rond mijn ogen goed schoon en verdoofden het met een crème. De huidspecialiste gebruikte een speciale pen om kleine puntjes op mijn oogleden te maken en zo de overtollige huid te verstrakken. Daarna kreeg ik instructies voor de nazorg en ze adviseerden me om een paar dagen rust te nemen en mijn ogen te beschermen tegen de zon. Over het algemeen vond ik de behandeldag positief. Het team was professioneel en zorgzaam, en ik voelde me goed begeleid tijdens het hele proces. De procedure zelf was comfortabel en ik was blij dat het niet lang duurde om te herstellen.

Hoe voelde de behandeling? Deed het pijn?

Tijdens de behandeling voelde ik een licht warm gevoel en tintelingen, maar over het algemeen vond ik het prima te doen. De huidspecialiste zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het hele proces.

Hoe lang duurde het voor u het optimale resultaat zag?

Ik merkte al na ongeveer twee weken dat ik het optimale resultaat begon te zien.

Bent u blij met het resultaat?

Ja, ik ben zeer blij met het resultaat. Mijn ogen zijn mooi gelift en ik heb nu een frissere uitstraling. Bovendien ben ik erg blij dat ik geen last meer heb van mijn eczeem. Het behaalde resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben er enorm tevreden mee.

Waarom heeft u voor Dorien gekozen?

Ik koos voor Dorien.nl omdat ik er vertrouwen in had dat ik bij hen in goede handen zou zijn. Ze hebben al 35 jaar ervaring en ik hoorde goede verhalen van mijn vriendinnen, dus ik wist dat ik bij hen de juiste keuze maakte. Nadat ik de informatie op hun website had gelezen over de behandeling, was ik er zeker van dat zij de juiste kliniek waren om de behandeling bij mij uit te voeren.

Bent u ook overtuigd en wilt u uw oogleden laten corrigeren zonder operatie? Kom langs voor een gratis consult.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.