Kraaienpootjes

Last van kraaienpootjes?

Kraaienpootjes verminderen door middel van een behandelplan op maat. Tijdens het consult analyseren we de huid en bekijken we welke behandeling en eventuele producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Alles over kraaienpootjes

Wat zijn kraaienpootjes?

De een heeft er minder moeite mee dan de ander. Toch horen kraaienpootjes bij het ouder worden. Met kraaienpootjes worden de rimpels rondom de ogen bedoeld. Het zijn de rimpeltjes die ook wel lachrimpels worden genoemd. Deze hangen samen met de mimiek van het gezicht. Kraaienpootjes zijn vaak zichtbaar tijdens het lachen. Op jonge leeftijd trekken de plooien vanzelf weer glad. Op oudere leeftijd blijven de rimpels vaak zichtbaar en spreken we van kraaienpootjes. Het is een natuurlijk proces. Echter, als u er last van heeft kan het erg hinderlijk zijn.

Kraaienpootjes kun je verminderen doormiddel van de juiste behandeling

Hoe ontstaan kraaienpootjes?

Kraaienpootjes worden veroorzaakt door samentrekkingen van de spieren in het gelaat. Tijdens het lachen worden deze spieren aangespannen en veroorzaken ze rimpels. Op jonge leeftijd is de vochtbalans van de huid vaak nog intact. Jongere mensen hebben vaak een elastische huid vol met elastine en collageen. Na een lachbui trekken de rimpels vanzelf weer glad. Het herstellend vermogen van de huid neemt af naarmate we ouder worden. De elasticiteit van de huid neemt immers af. Dit zorgt ervoor dat de tijdelijke plooien die ontstaan tijdens het lachen na verloop van tijd een permanente plaats op ons gezicht krijgen.

Kraaienpootjes kun je verminderen doormiddel van je huid goed verzorgen

Wat kunt u zelf doen tegen kraaienpootjes?

Kraaienpootjes horen bij het ouder worden. Toch zijn er een aantal dingen die u kunt doen om het proces te vertragen. Het is altijd verstandig om een gezonde levensstijl na te leven. Zorg voor een goede vochtbalans in uw lichaam. Drink voldoende water en eet gezond. Vermijd factoren die slecht zijn voor de huid, zoals roken en alcohol. Overmatig zonnen wordt ook afgeraden. Houd de huid soepel rondom de ogen. Gebruik een goede hydraterende crème. Hoe langer de huid rondom de ogen soepel blijft, hoe minder last u van kraaienpootjes krijgt.

Een gezond leven verminderd de kans op kraaienpootjes

Welke behandeling tegen kraaienpootjes past bij u?

Bij Dorien.nl hebben we een groot aantal behandelingen die we kunnen inzetten om weer een strakkere huid te krijgen en de kraaienpootjes te verminderen:

We gaan tijdens een consultgesprek de huid analyseren en zal er duidelijk worden welke behandeling het beste bij de kraaienpootjes past. U krijgt een persoonlijk behandelplan dat specifiek op de huid is toegespitst en naar uw wensen.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn. Deze is speciaal ontwikkeld om specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder het bestrijden van kraaienpootjes.

Bekijk hieronder de mogelijke behandelingen die we kunnen inzetten om de kraaienpootjes te verminderen.

Veelgestelde vragen

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.