Gladde bikinilijn doormiddel van definitief ontharen

Bikinilijn laseren

 • Meer dan 25 jaar ervaring in ontharen
 • Nooit meer last van ingegroeide haren
 • Altijd genieten van een gladde bikinilijn

Gratis consult

Laat uw bikinilijn laseren en zeg voorgoed vaarwel tegen scheren, harsen en waxen

Wilt u geen last meer hebben van ingegroeide haartjes rondom de bikinilijn?  Laat uw bikinilijn laseren door onze specialisten. Ze verwijderen de ongewenste haartjes voorgoed en u kunt definitief afscheid nemen van de ongemakken die het dagelijks scheren met zich meebrengt.

Alles over bikinilijn laseren

Bikinilijn permanent ontharen

Bikinilijn laseren is een populaire behandeling onder vrouwen van alle leeftijden. Het is een goede manier om u zelfverzekerder en comfortabeler te voelen in uw eigen lichaam. Geniet altijd van een gladde bikinilijn met onze laserbehandeling. Met deze behandeling worden de ongewenste haartjes definitief verwijderd. Bij Dorien geniet u van het comfort van de snelste, veiligste en meest effectieve techniek voor het verwijderen van haartjes bij de bikinilijn: de Soprano ICE Platinum.

Gladde bikinilijn met definitief ontharen

Voorkom irritaties rondom uw bikinilijn

Het regelmatig moeten harsen of scheren van de bikinilijn zorgt voor een geïrriteerde huid en kan leiden tot bultjes, met soms blijvende littekens tot gevolg. Voorkom deze ongemakken definitief met onze behandeling.

Kiest u voor het laseren van de bikinilijn bij Dorien, dan krijgt u het definitief ontharen van de oksels er gratis bij. Bekijk de pagina definitief ontharen vrouw voor verdere informatie over de behandeling.

Definitief ontharen actie voor de vrouw

De voordelen van de bikinilijn laseren bij Dorien

Het laseren van de bikinilijn is geschikt voor de lichte huid, de donkere huid en alle kleuren haartjes. De behandeling is het hele jaar mogelijk! Laat uw bikinilijn laseren en de stoppels en scheerirritaties zijn voor goed verleden tijd. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde specialisten en hebben als schoonheidsinstituut ruim 25 jaar ervaring in het definitief verwijderen van haren op verschillende plekken op het lichaam.

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk en is geregistreerd als erkend specialist in definitieve ontharing. Dit keurmerk staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van het permanent verwijderen van ongewenste haartjes. Zo bent u bij Dorien verzekerd van behandelingen op het hoogste niveau.

Hele jaar door
Alle haartypen
Alle huidtypen
3 technologieën

Betrokken medewerker met aandacht voor detail en deskundig. Behandeling voldoet aan de …
Anoniem 24-07-2021
Goed geholpen, deskundig advies. Blij met het resultaat.
Anoniem 19-05-2022
De behandeling wordt uitgevoerd met professionele apparaten en door kundig personeel. Het resultaat is geweldig. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen.
Mieke 01-06-2020
Ik zou de kliniek zeker aanbevelen. Suzanne benaderde mij persoonlijk, is heel deskundig en wil ook het maximale uit de behandeling …
Milou 01-09-2020
Behandeling volledig naar wens. Met oog voor jou als persoon, gericht op het best mogelijke resultaat.
Dorien 09-06-2022
Deskundig personeel, een open en eerlijk consultgesprek (is niet geheel pijnloos) maar is wel het resultaat wat ik wilde dus erg tevreden
Margreet 23-06-2022
Professioneel instituut met moderne en kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Heel vriendelijk en verzorgend.
S. 16-02-2022
Geweldige service, klantgericht, warm Professioneel en zeer deskundig op maat. Zeer vriendelijk ook
H.J. 01-06-2022
Super goed behandeld en een fijne rustige sfeer. Eindelijk geen benen en bikinilijn meer scheren, wat fijn. Ik beveel deze kliniek aan.
Tessa 28-07-2022

De bikinilijn ontharen met de Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is een uniek apparaat. Het combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één handapparaat. In combinatie met de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie) en de SHR In-Motion* technologie, maaakt het de behandeling uniek. Hiermee is de Soprano ICE Platinum de meest veelzijdige, veiligste en meest comfortabele behandeling voor het laseren van de bikinilijn.

De Soprano ICE Platinum is voorzien van het CE-merkteken volgens de Europese Richtlijn 93/42 en is goedgekeurd door de FDA.

Veelgestelde vragen over bikinilijn laseren

 • Hoe duur is de laserbehandeling van mijn bikinilijn?
  Ontdek onze definitief ontharen diensten voor de bikinilijn vanaf €90,-. De prijs is afhankelijk van het gebied en uw wensen. Onze laserspecialisten bieden maatwerk behandelingen voor duurzame resultaten. Boek een vrijblijvend consult voor meer informatie en een persoonlijke prijsopgave. Voel u zelfverzekerd en haarvrij!
 • Is er een minimumleeftijd voor het laseren van de bikinilijn?
  Bij Anti Ageing Center Dorien hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar voor laser ontharen, vanwege de hormonale veranderingen die vaak optreden tijdens de tienerjaren. Het lichaam en de haargroei zijn nog volop in ontwikkeling, dit kan van invloed zijn op de resultaten van de behandeling. Mocht u jonger zijn dan 18 jaar en geïnteresseerd zijn in laser ontharen, dan verwelkomen we u graag in onze kliniek, maar onder één voorwaarde: dat u vergezeld wordt door een ouder of voogd. We willen ervoor zorgen dat zowel u als uw ouder/voogd volledig op de hoogte zijn van de behandeling en dat er een goed begrip is van de mogelijke risico’s en verwachtingen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen dat past bij uw situatie en wensen. Uw veiligheid en tevredenheid hebben onze hoogste prioriteit.
 • Kan ik mijn bikinilijn het hele jaar door laten laseren?
  Ja. Deze behandeling is Summerproof! De Soprano ICE Platinum SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bescherm de bikinilijn wel goed tegen de zon met een hoge SPF 50+ zonnebrandcrème.
 • Moet ik mijzelf scheren voor een laserbehandeling?
  Ja. Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren. Het scheren van het gebied voorafgaand aan de behandeling zorgt ervoor dat de laserenergie gericht wordt op de haarwortels onder de huid, zonder dat de energie wordt geabsorbeerd door de zichtbare haren op het huidoppervlak. Het is belangrijk om het gebied goed te scheren en ervoor te zorgen dat er geen stoppels of lange haren overblijven, zodat de behandeling voor het gewenste resultaat zorgt. Enkele tips:
  • Gebruik een schoon en scherp scheermesje om het gewenste gebied glad en gelijkmatig te scheren.
  • Vermijd het gebruik van ontharingscrèmes, harsen of epileren. Dit kan dehaarzakjes beschadigen en de laserbehandeling minder effectief maken.
 • Hoe lang duurt een laserbehandeling van mijn bikinilijn?
  Onze efficiënte definitief ontharingsbehandeling voor de bikinilijn is ontworpen om u snel en effectief van ongewenst haar af te helpen. De behandeltijd varieert meestal tussen de 30 tot 45 minuten, afhankelijk van de individuele omvang van het te behandelen gebied. Kleine en eenvoudige bikinilijngebieden worden doorgaans in ongeveer 30 minuten behandeld, terwijl grotere of meer complexe gebieden wat meer tijd vergen. Onze ervaren professionals zullen tijdens een voorafgaand consult de exacte omvang van het gebied beoordelen en u een nauwkeurige schatting geven van de benodigde behandeltijd.
 • Is het ontharen van de bikinilijn permanent?
  Bij onze kliniek zorgen onze laser ontharingsbehandelingen voor de bikinilijn ervoor dat haartjes permanent worden verwijderd. Onze geavanceerde technologie biedt langdurige resultaten, waardoor u kunt genieten van een gladde en haarvrije bikinilijn. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en begin aan uw haarvrije reis!
 • Hoe vaak moet ik de bikinilijn laten laseren voor het beste resultaat?
  Voor het beste resultaat raden we gemiddeld tussen de 6 en 8 laser ontharingsbehandelingen aan voor de bikinilijn. Het exacte aantal behandelingen kan variëren afhankelijk van individuele factoren, zoals haartype, huidskleur, hormonale invloeden en de gewenste mate van haarvermindering. Onze ervaren specialisten zullen tijdens een consultatie een persoonlijk behandelplan voor u opstellen om het optimale resultaat te bereiken. Door deze aanpak kunnen we ervoor zorgen dat u langdurig kunt genieten van een gladde en haarvrije bikinilijn.
 • Is het laseren van de bikinilijn pijnlijk?
  De ervaring van pijn tijdens het laseren van de bikinilijn varieert van persoon tot persoon. Het gevoel op deze plek wordt meestal beschreven als ongemakkelijk, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid schiet. Sommige mensen ervaren nauwelijks pijn, terwijl anderen een prikkend gevoel kunnen ervaren door de oplopende warmte. Dit ongemak verdwijnt binnen enkele seconden. Bij ons staat uw comfort echter centraal. Daarom maken we gebruik van de geavanceerde Soprano ICE Platinum-technologie, die de klinisch bewezen SHR™-methode van Alma Laser gebruikt. Deze methode staat bekend om haar comfortabele aanpak.

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.