Gladde bikinilijn doormiddel van definitief ontharen

Gladde bikinilijn

 • Meer als 25 jaar ervaring in ontharen
 • Altijd A-merk kwaliteit
 • Behandeling door laserspecialisten

Gratis consult

Altijd een gladde bikinilijn! Nooit meer scheren, waxen of harsen

Geen last meer hebben van ingegroeide haartjes en altijd genieten van een gladde bikinilijn? Kies dan voor definitief ontharen! Hiermee kunnen we ongewenste haartjes permanent verwijderen.

Bikinilijn definitief ontharen

Een gladde bikinilijn

Altijd genieten van een gladde bikinilijn? Kies dan voor definitief ontharen. Hiermee kunnen we ongewenste haartjes permanent verwijderen. Dorien werkt met de allernieuwste, snelste, effectiefste, veiligste en meest veelzijdige apparatuur voor het definitief verwijderen van haartjes bij de bikinilijn: de Soprano ICE Platinum.

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk en is geregistreerd als erkend specialist definitieve ontharing.

Het ANBOS keurmerk staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van het permanent verwijderen van ongewenste haartjes. Zo bent u bij Dorien verzekerd van behandelingen op het hoogste niveau.

Gladde bikinilijn met definitief ontharen

Ontharingsactie voor de vrouw

Genieten van een gladde bikinilijn én zijdezachte en frisse oksels? Maak dan gebruik van onze spectaculaire ontharingsactie:

Bij definitieve ontharing van uw onderbenen of bikinilijn krijgt u de definitieve ontharing van uw:

Oksels gratis!

Bekijk de pagina definitief ontharen vrouw voor verdere informatie over de behandeling.

 

 

Definitief ontharen actie voor de vrouw

De voordelen van definitief ontharen

We kunnen zowel de donkere als lichte huid behandelen, net zoals alle haartypes. Het is een  vrijwel pijnloze behandeling en is het hele jaar mogelijk! Wij werken uitsluitend met gecertificeerde specialisten met al ruim 25 jaar ervaring in het definitief verwijderen van de haren.

Hele jaar door
Alle haartypen
Nagenoeg pijnloos
Alle huidtypen
3 technologieën

Betrokken medewerker met aandacht voor detail en deskundig. Behandeling voldoet aan de …
Anoniem 24-07-2021
Goed geholpen, deskundig advies. Blij met het resultaat.
Anoniem 19-05-2022
De behandeling wordt uitgevoerd met professionele apparaten en door kundig personeel. Het resultaat is geweldig. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen.
Mieke 01-06-2020
Ik zou de kliniek zeker aanbevelen. Suzanne benaderde mij persoonlijk, is heel deskundig en wil ook het maximale uit de behandeling …
Milou 01-09-2020
Behandeling volledig naar wens. Met oog voor jou als persoon, gericht op het best mogelijke resultaat.
Dorien 09-06-2022
Deskundig personeel, een open en eerlijk consultgesprek (is niet geheel pijnloos) maar is wel het resultaat wat ik wilde dus erg tevreden
Margreet 23-06-2022
Professioneel instituut met moderne en kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Heel vriendelijk en verzorgend.
S. 16-02-2022
Geweldige service, klantgericht, warm Professioneel en zeer deskundig op maat. Zeer vriendelijk ook
H.J. 01-06-2022
Super goed behandeld en een fijne rustige sfeer. Eindelijk geen benen en bikinilijn meer scheren, wat fijn. Ik beveel deze kliniek aan.
Tessa 28-07-2022

Definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is een uniek apparaat.. Het combineert drie meest effectieve lasergolflengten in één handapparaat. In combinatie met de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie) en de SHR In-Motion* technologie. Maakt dit apparaat, en daarmee de behandeling uniek. Hiermee is de Soprano ICE Platinum de meest veelzijdige de veiligste behandeling voor definitieve ontharen van bijvoorbeeld uw bikinilijn.

De Soprano ICE Platinum is voorzien van het CE-merkteken volgens de Europese Richtlijn 93/42 en is goedgekeurd door de FDA.

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mijzelf scheren voor een behandeling?
  Ja! Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren vóór dat u komt laseren. De haar moet zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt.
 • Is de behandeling pijnlijk?
  De behandeling is vrijwel pijnloos. Dit hangt ook af van het te behandelen gebied. De Soprano ICE Platinum maakt gebruik van de SHR™-methode van Alma Laser; de enige klinisch bewezen methode om laserontharing vrijwel pijnloos uit te voeren.
 • Definitief ontharen tijdens de zomermaanden?
  Ja. Deze behandeling is Summerproof! De Soprano ICE Platinum SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bescherm de behandelde zones wel goed tegen de zon met een hoge SPF 50+ zonnebrandcrème.
 • Is definitief ontharen veilig voor donkere huidtypes?
  Ja. Het is klinisch bewezen dat deze methode veilig is voor de donkere huidtypes. Dan wel de veiligste laseroptie. Vanwege het geleidelijk aan verwarmen van de haarfollikel. Wordt er voorkomen dat de huid wordt beschadigd. Dit in tegenstelling tot andere laserontharing technieken.
 • Is definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum veilig?
  Ja. Veiligheid komt bij Dorien.nl op de eerste plaats. Daarom maken we gebruik van de Alma laser, de Soprano ICE Platinum. Dit apparaat werkt met de SHR™-methode welke in meerdere klinische studies is bewezen als de veiligste methode van laserontharing voor alle huidtypes. De korte herhalende pulsen van de Soprano ICE Platinum zorgen ervoor dat de warmteopbouw geleidelijk de temperatuur van de haarfollikel verhoogt. Dit tot het niveau wat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl schade aan het omliggende weefsel tot een minimum wordt beperkt. Dit in tegenstelling SHR™ technieken waarbij haarfollikels wel worden beschadigd. Dit vanwege een enkele hoge puls.
 • Is definitief ontharen ook echt definitief voor de rest van mijn leven?
  Definitief is bij ons ook echt definitief! De haarzakjes worden uitgezet waardoor het niet meer mogelijk is om nieuwe haargroei te krijgen. Dit is echter niet met één behandeling mogelijk, dus u zult wel gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig hebben. Helaas zijn er haarzakjes die tijdens bepaalde hormoonperiodes, zoals tijdens de zwangerschap of bij het gebruik van medicatie, pas actief kunnen worden. Dit kan betekenen dat u tien(tallen) jaren na de behandeling pech kunt hebben en toch weer enkele haartjes gaan groeien.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Gemiddeld zijn en 6 to 8 behandelingen nodig om definitief van je ongewenste haargroei af te komen
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Dat hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de vegende In-motion™ techniek bereikt het handstuk alle gebieden razendsnel. De ontharingsspecialiste kan een indicatie van de behandelduur geven tijdens het intakegesprek

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.