Cellulite behandeling aan de onderbenen van een vrouw

Endermologie

  • Volledig pijnvrij, wordt als prettig ervaren
  • Inzetbaar tegen veel verschillende klachten
  • Effecties op meerder zones op het lichaam

Gratis consult

Strakker in uw vel met LPG endermologie

Ontdek de kracht van LPG endermologie. Een geavanceerde behandelmethode waarmee wij ons richten op het verjongen van de huid en het verbeteren van uw contouren.  Door de veelzijdigheid kan endermologie ingezet worden voor een scala aan klachten en is het effectief op verschillende zones van het lichaam. Dit maakt het een uiterst flexibele oplossing voor iedereen die streeft naar een gezondere, strakkere huid en een verbeterde algehele uitstraling.

Alles over endermologie

Wat is endermologie?

Endermologie is een revolutionaire, niet-invasieve methode die gebruikmaakt van een massage om de huid te stimuleren en te verstevigen. Deze techniek richt zich op het bindweefsel onder de huid, met als doel de circulatie te verbeteren, vetophopingen te verminderen en de natuurlijke schoonheid van uw huid te onthullen.

Cellulite van de billen verwijderen

Een intensieve bindweefselmassage

De kern van de stimulatie ligt in het bindweefsel van uw huid, een diepe en intensieve massage die de huid lift, rolt en kneedt. Deze actie stimuleert de bloedcirculatie en bevordert de afvoer van lymfevocht en gifstoffen, waardoor uw huid strakker, soepeler en gezonder wordt. Wist u dat een LPG endermologie behandeling als prettiger wordt ervaren dan een normale bindweefselmassage?

Cellulite komt vaak voor op de bovenbenen en billen

LPG endermologie

Onze gediplomeerde specialisten voeren de behandeling uit met LPG endermologie. Dit is een geavanceerde vorm van endermologie die door de gepatenteerde technologie uitzonderlijke resultaten bereikt. Met specifieke apparatuur behandelen we gerichte gebieden om huidverslapping, cellulite en vetophopingen aan te pakken.

LPG Endermologie apparaat voor het verwijderen van cellulitus

Een behandelplan op maat

Het apparaat haalt de huid door de zuigende werking omhoog en rolt het af. Zo worden zowel de huid als het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd. Tijdens de behandeling krijgt u een soort maillot aan, waardoor de behandelkop soepeler over de huid glijdt.

LPG endermologie bestaat uit een kuur van 12 behandelingen, waarbij één behandeling gemiddeld 35 minuten duurt. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van het doel en het aantal te behandelen gebieden. Tijdens het consult geven we u een inschatting van het aantal verwachte behandelingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

cellulite

Tegen welke klachten zetten we endermologie in?

Endermologie wordt met succes ingezet tegen een reeks klachten. Het is vooral bekend om zijn vermogen om cellulite te verminderen, maar daar houdt de veelzijdigheid van de behandeling niet op:

  • De behandeling kan de symptomen van lipoedeem verminderen. Het stimuleert de lymfecirculatie en verbetert de afvoer van lymfevocht en vetcellen. Hierdoor ervaart u minder pijn en ongemak en worden de ophopingen minder.
  • Endermologie verbetert de textuur en het uiterlijk van littekens door het stimuleren van de aanmaak van nieuw collageen en het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen. Littekens worden soepeler en minder zichtbaar, waardoor de algehele huidkwaliteit verbetert.
  • Het helpt om symptomen als huidverslapping en het vasthouden van vocht rond de menopauze tegen te gaan. De stimulatie van collageen en elastine zorgt voor een stevigere en meer elastische huid, die de natuurlijke vochtafvoer van het lichaam ondersteunt.
  • Naast deze klachten is endermologie ook uitermate geschikt tegen meer algemene spierpijn en -spanningen. De diepe massage bevordert spierontspanning en helpt bij het verlichten van pijnlijke spieren en spierspanningen.

Voor / na endermologie behandeling

Cellulite verwijderen vooraf aan de endermologie behandeling Cellulite verwijderen na de behandeling

De voordelen van endermologie

De voordelen strekken zich uit van esthetisch tot therapeutisch. Niet alleen zorgt het voor een gladdere en strakkere huid en de vermindering van cellulite, maar het stimuleert ook de bloedcirculatie, helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en verbetert de algehele huidconditie. Daarnaast is het een moment van ontspanning, zodat u weer volledig tot rust gekomen de deur uitgaat.

Dit is een veilige behandeling
Veilige behandeling
meerdere technologieën
Unieke technologie
behandeling is geschikt voor alle huidtypes
Voor alle huidtypen
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijke resultaten

Veelgestelde vragen over LPG endermologie

Prijzen LPG endermologie

1e kuur € 899,- € 799,-
2e kuur € 799,- € 699,-
3e kuur € 699,- € 599,-
Losse behandelingen € 79,50

We starten met een gratis consult

Heeft u specifieke klachten die we met endermologie kunnen behandelen? Of twijfelt u of dit de juiste behandelmethode is voor u? We begrijpen dat iedere huid uniek is en daarom verdient iedereen een persoonlijke aanpak. Kom langs voor een gratis consult, dan neemt ons ervaren team uitgebreid de tijd om uw huid te analyseren en stellen we een behandelplan op maat op voor de beste resultaten.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid