Wat helpt tegen acne littekens?

Effectieve producten en behandelingen voor een egalere huid

Acne kan een vervelende huidaandoening zijn, maar het leed stopt vaak niet zodra de puistjes verdwijnen. Acne littekens kunnen langdurige gevolgen hebben en uw zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om acne littekens te verminderen en zelfs helemaal te verwijderen. Benieuwd wat u zelf kunt doen om acne littekens te bestrijden? Lees dit blog en ontdek hoe u ze kunt verminderen.

Inmasseren van de crème tijdens een basis behandeling

Zelf acne littekens verminderen met de juiste producten

Puistjes kunnen nare vlekjes achterlaten. Met producten die werkzame stoffen als retinol en specifieke antioxidanten bevatten, gaat u de strijd aan met deze littekens. Retinol kan de productie van hyaloronzuur door de huid stimuleren, wat zorgt voor een perfecte hydratatie en opvulling van de huid. De antioxidanten hebben een preventieve en ontstekingsremmende werking, waardoor de onzuivere huid tot rust komt.

Verschillende producten in de online winkel van Dorien bevatten deze, en meer, werkzame stoffen. Zit er ook voor u iets tussen wat kan helpen tegen het voorkomen van of het verminderen van acne littekens?

Acne littekens laten behandelen

Microdermabrasie: een zachte aanpak

Microdermabrasie is een populaire behandeling om acne littekens te verminderen. Het is een niet-invasieve procedure die de bovenste laag dode huidcellen exfolieert, waardoor de huid vernieuwd en de textuur verbetert. Deze behandeling is geschikt voor oppervlakkige acne littekens en voeren we met de grootste zorg bij u uit.

Tijdens een microdermabrasie behandeling stralen we kleine kristallen op de huid, die we vervolgens weer wegzuigen. Dit proces verwijdert voorzichtig de beschadigde huidlaag en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Na meerdere sessies ziet u vaak al aanzienlijke verbeteringen in de textuur en kleur van de huid, en verminderen de acne littekens zichtbaar. Een ander voordeel van microdermabrasie is dat het vrijwel pijnloos is en weinig tot geen hersteltijd vereist. Na de behandeling hervat u meteen uw dagelijkse activiteiten.

Wat onze klanten zeggen over de microdermabrasie behandeling

Goed advies gekregen en een professionele behandeling gekregen om mijn acne te verminderen
Sander 17-02-2022
De Ultra micro behandeling heeft mijn huid een stuk opgeknapt! Fijne kliniek met leuk personeel
Floor 13-10-2022
Hele fijne salon met werknemers die goed zijn opgeleid en begaan met de cliënt. Ik voelde me heel hartelijk ontvangen…
Margot 10-03-2022
Weer een heerlijke Ultra micro behandeling gehad met mijn moeder in een dubbele cabine. We zijn wederom dik tevreden
Mignom 17-03-2022
Goede service, vriendelijk personeel ? Weer een fijne behandeling gehad
Gosina 07-09-2022
Beautytec Sim behandeling voor het verbeteren van de gezondheid van de huid

Beautytec Sim: geavanceerde technologie tegen acne littekens

Voor acne littekens die een rode verkleuring hebben is er de Beautytec Sim behandeling. Beautytec sim maakt gebruik van geavanceerde technologie om de rode verkleuring van acne littekens effectief te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Deze behandeling maakt gebruik van ultrasone golven. De golven sluizen werkbare stoffen de huid in die de huid helpen verbeteren. Het resultaat is een gladdere en egalere huid, zelfs bij hardnekkige acne littekens.

Ook voor u een geschikte behandeling tegen acne littekens

Bent u benieuwd welke behandeling het beste bij uw acne littekens past? Bij Dorien.nl bieden we een gratis consult aan waarin onze deskundige specialisten uw huid beoordelen en een persoonlijk behandelplan opstellen. We begrijpen dat elke huid uniek is, en daarom streven we naar maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Tijdens het consult bespreken we ook de kosten en het aantal benodigde behandelsessies, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Het is de eerste stap op weg naar een gladdere en stralende huid zonder acne littekens.

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid