Zomerse Stapelkorting

Profiteer nu tot 25% korting bij aankoop van 3 of meer producten!

Bij aankoop van één product ontvangt u direct een aantrekkelijke korting van 10%. Maar waarom genoegen nemen met minder? Als u twee producten bestelt, krijgt u maar liefst 15% korting op het totale bedrag. En voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme besparing, bieden we een spectaculaire korting van 25% bij de aankoop van drie producten!

Maakt u geen zorgen over het toepassen van de korting, dit gebeurt automatisch in het winkelmandje. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het gemak en de voordelen van onze hoogwaardige producten.

Laat u betoveren door ons uitgebreide assortiment aan huidverbeterings- en huidverzorgingsproducten. Plaats u bestelling vandaag nog en geef uzelf de verzorging die u verdient.

Actie geldig van 12 t/m 30 juni 2024

* Cadeaubonnen, lopende aanbiedingen en sets zijn uitgesloten van deze actie.

Maak kennis met Beauty By Dorien

Beauty by dorien productlijn voor huidverbetering

 

Ontdek het belang van thuisverzorging met de hoogwaardige producten van Beauty By Dorien, perfect afgestemd op onze professionele huidbehandelingen. Deze exclusieve huidverbeteringslijn biedt een uitgebreid assortiment aan producten die het resultaat van onze behandelingen versterken.

Onze schoonheidssalon begrijpt dat zelfzorg essentieel is, zowel in de salon als thuis. Daarom raden wij aan om uzelf thuis te verwennen met de juiste producten. Beauty By Dorien biedt een scala aan huidverbeterings- en huidverzorgingsproducten die uw huidtype perfect ondersteunen.

Dit maakt Beauty By Dorien uniek:

 

  • Actieve werking die de huid diep doordringt
  • Synergie tussen werkstoffen voor optimale huidversterking
  • Langdurige ontwikkeling en praktijktests
  • Productie volgens strikte Good Manufacturing Practice-normen
  • Kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001-standaard
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beauty by Dorien biedt persoonlijk advies
  • Dierproefvrij, met respect voor de natuur en uw belang

Benieuwd welke producten het beste bij uw huid passen? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

 

"Geef uw huid de verzorging die ze verdient!"

Voor de beste huidverzorging, speciaal afgestemd op uw behoeften, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze deskundige adviseurs staan klaar voor een gratis consult om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw kostbare huid. Neem vandaag nog contact op en laat uw huid stralen met Beauty By Dorien.

Dorien

Contactgegevens

Brouwersstraat 14
6651 AH Druten

info@dorien.nl

(0487) 51 75 34

Parkeren kan gratis op eigen terrein.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 21:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 21:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
Gesloten
Naam(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.