Powder brows of hairstroke wenkbrauwen: welke techniek past bij u?

Permanente wenkbrauwen

Bent u het zat om elke ochtend tijd te besteden aan het tekenen van uw wenkbrauwen? Of heeft u het gehad met het feit dat uw wenkbrauwen er nooit perfect uitzien? Dan kan een permanente wenkbrauw behandeling de oplossing zijn voor u. De twee meest populaire PMU technieken zijn powder brows en hairstrokes. Benieuwd welke techniek het best bij u en uw natuurlijke wenkbrauwvorm past? We zetten de verschillen, voor- en nadelen onder elkaar zodat u een overwogen keuze kunt maken.

Wat zijn powder brows?

Powder brows is een permanente make-up techniek waarbij een zachte, poederachtige tint wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Bij deze methode maken we gebruik van een ultra fijn naaldje die de huid pigmenteert. De techniek wordt ook wel omschreven als het inschaduwen van de wenkbrauw met pigment. Het resultaat? Uw wenkbrauwen lijken subtiel opgemaakt met wenkbrauwpoeder. Het geeft de wenkbrauwen een zachte, gevulde look en is vooral geschikt voor mensen met al redelijk volle wenkbrauwen die op zoek zijn naar een meer gedefinieerde vorm.

Onze specialisten kiezen specifiek voor ombré powder brows. Deze vorm van powder brows zorgt voor een betere overgang van licht naar donker en volgt hiermee het verloop van een echte natuurlijke wenkbrauw.

Voordelen van ombré powder brows

 • Geeft een zachte, gevulde look
 • Geschikt voor alle types wenkbrauwen
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Biedt een natuurlijke uitstraling
 • Gemiddeld 2 jaar lang geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen
 • Bied meer correctiemogelijkheden.

Nadelen van ombré powder brows

 • Bij enkele mensen ontstaan er na de behandeling minuscule korstjes. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, deze zijn na ongeveer 1,5 week helemaal verdwenen.
 • Het kan tot 2 weken duren voordat het natuurlijke effect van de ombre powder brows volledig tot zijn recht komt. U geniet binnen no-time van uw nieuwe look.
PMU Wenkbrauwen voor PMU Wenkbrauwen na de behandeling voor meer expressie in het gezicht

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?

Naast powder brows kunt u ook kiezen voor hairstroke wenkbrauwen. Dit is een techniek waarbij onze PMU specialisten individuele haartjes tekenen met een fijne naald. Deze haartjes bootsen de natuurlijke wenkbrauwhaartjes na, waardoor de wenkbrauwen er voller en natuurlijker uitzien. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen met dunne of onregelmatige wenkbrauwen.

Voordelen van hairstrokes

 • Geeft een natuurlijke look
 • Geschikt voor mensen met dunne of onregelmatige wenkbrauwen
 • Gemiddeld 2 jaar lang geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen
 • Resultaat vervaagt geleidelijk en ziet er daardoor natuurlijk uit

Nadelen van hairstrokes

 • De behandeling kan iets gevoeliger zijn dan de powder brows techniek
 • Minder geschikt voor mensen met volle wenkbrauwen
 • Kan niet bij elk huidtype
pmu hairstroke wenkbrauwen voor pmu hairstroke wenkbrauwen na

Welke PMU techniek past bij u?

Bij het kiezen van de beste techniek voor uw wenkbrauwen zijn er verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden. De eerste factor is de natuurlijke vorm van uw wenkbrauwen. Als u al volle wenkbrauwen heeft, dan zijn ombre powder brows waarschijnlijk meer geschikt. Heeft u dunne of onregelmatige wenkbrauwen, dan heeft u de keuze uit hairstokes of powder brows.

Een andere factor om te overwegen is de gewenste uitstraling. Ombre powder brows geven een zachte, gevulde look, terwijl hairstrokes zorgen voor een natuurlijke, vollere uitstraling. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de resultaten van beide technieken geleidelijk vervagen en er daardoor natuurlijk uitzien.

Het kiezen tussen powder brows en hairstroke wenkbrauwen blijft persoonlijk en hangt af van uw voorkeuren. Wij denken graag met u mee en geven professioneel advies. Plan een gratis ​​consult in met mij of één van onze andere wenkbrauwstylisten om de opties te bespreken en advies te krijgen over welke techniek het beste bij u past.

Suzanne

Ongeacht welke techniek u kiest, het belangrijkste is om te kiezen voor ervaren en professionele wenkbrauwstylisten, welke GGD gediplomeerd zijn. Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist®, het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingsbranche. Daarmee staat ons instituut garant voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Zo bent u verzekerd van een mooi resultaat dat goed bij u past.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist