Oogleden liften zonder operatie: hoe werkt het?

Hangende oogleden kunnen een grote impact hebben op iemands uiterlijk en zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er verschillende behandelmethoden beschikbaar, waaronder het oogleden liften zonder operatie. Een revolutionaire methode voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hangende oogleden zonder de risico’s en hersteltijd van een chirurgische ingreep.

Maar hoe ontstaan die hangende oogleden? En hoe gaat de behandeling in zijn werk? We leggen het u graag uit.

Hangende oogleden: oorzaken en symptomen

Hangende oogleden ontstaan door verschillende oorzaken. Natuurlijke veroudering is de meest voorkomende oorzaak. De huid rondom de ogen wordt dunner en slap, waardoor de oogleden gaan hangen. Hangende oogleden kunnen ook ontstaan door een genetische aandoening of het gevolg zijn van medicijngebruik. Hebben veel familieleden last van hangende oogleden? Dan heeft u helaas ook meer kans om dit op latere leeftijd te ontwikkelen.

Hangende oogleden zijn vaak symptomen van vermoeidheid, zorgen voor een ouder uiterlijk en leiden in extreme gevallen zelfs tot een verminderd zicht. Met onze behandeling Oogleden liften zonder operatie bent u hier binnen no-time weer vanaf.

Hangende oogleden oplossen zonder operatie

Het liften van de oogleden zonder een operatie heeft vele voordelen ten opzichte van een chirurgische behandeling. Ten eerste is de behandeling veel minder invasief voor het lichaam. Hierdoor verminderen de risico’s op een complicatie enorm. De behandeling zonder operatie vereist een hersteltijd van 4 tot 5 dagen, maar u kunt na het liften direct verder met uw dagelijkse bezigheden. In tegenstelling tot een chirurgische ingreep, waarbij u minimaal 2 tot 3 weken moet herstellen en voldoende rust moet nemen.

Met behulp van de nieuwste technologie worden er kleine ‘vonkjes’ afgegeven die de huid verwarmen. Dit zet een proces van weefselherstel in gang, wat ook wel bekend staat als huidverstrakking. De gepatenteerde ‘gelijkstroom plasma-techniek’ die de Jett Plasma Lift Profi gebruikt zorgt voor het samentrekken van de huid, wat een natuurlijk liftend effect als resultaat heeft.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees verder op de behandelpagina of neem direct contact op voor een gratis consult.

Oogleden liften ervaringen

Wat kunt u verwachten van de behandeling? Het liften van de oogleden is een veilige en en efficiënte methode voor het verbeteren van de aanzicht van uw gelaat. Direct na de ooglidcorrectie kunnen er kleine puntjes vormen en kunt u last krijgen van oedeemvorming. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, dit verdwijnt binnen 4 à 5 dagen.

Onze klanten zijn erg te spreken over de aanpak en resultaten van het oogleden liften zonder operatie. Na de correctie lopen ze blij en met meer zelfvertrouwen de deur uit. Bent u benieuwd naar de persoonlijke verhalen? Lees de reviews van deze behandeling hieronder.

Reviews

Prima resultaat, professioneel bedrijf! Vriendelijk en eerlijk
Ron 06-04-2022
Jeukende en dikke ogen tijdens de hooikoorts periode is na de behandeling ook sterk verminderd! Blij mee
Dorien 08-06-2022
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen en ben tevreden met het resultaat
Roos 03-02-2022
Ben zeer tevreden met het resultaat! Heb weer een frissere uitstraling! Ben er blij mee
Thea 24-08-2022
Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Ze stellen je op je gemak.
Anke 08-03-2022
Zeer professioneel! Ontspannen en na 1 week is er al niets meer te zien, buiten het resultaat waar ik op gehoopt had! Echt een aanrader!
Ina 22-06-2022

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.