DORIEN ONTVANGT 2E SOPRANO ICE PLATINUM

Ontvangst 2e soprano van bloomedical voor definitief ontharen

Op maandag 9 maart heeft Dorien, uit handen van Fernon Wibier van BlooMEDical, een tweede Soprano ICE Platinum in ontvangst genomen. De vraag naar behandelingen was groot en groeide met de dag. Met de zomer in aantocht, neemt de vraag naar definitief ontharen altijd een vlucht. Met de komst van het tweede apparaat kunnen we alle vraag weer aan. Zo kunt u op korte termijn een behandeling starten en voortzetten.

 

Op papier was de Soprano ICE Platinum al niet te evenaren. Toen we ermee aan het werk gingen, overtrof dat echter al onze verwachtingen. Het is écht razendsnel, vrijwel pijnloos en ook geschikt voor de donkere huid. Met de Soprano ICE Platinum hebben we het beste van het beste in huis gehaald op het gebied van definitief ontharen. En dat vinden niet alleen wij, maar ook onze klanten.”

Dorien

Definitief ontharen 2.0

Dorien.nl is als ANBOS erkend specialist ontharingstechnieken al een kleine twintig jaar bezig met definitief ontharen. Altijd met de beste apparatuur en de beste ontharingsspecialisten. De markt van professionele ontharingsapparatuur heeft zich de laatste jaren enorme ontwikkeld. Deze nieuwe ontwikkelingen komen samen in de Soprano ICE Platinum; het eerste en enige apparaat dat de drie meest effectieve lasergolflengten combineert. De effectieve behandeling is veilig, snel, pijnloos en is ook geschikt voor de getinte en donkere huid. Met de Soprano ICE Platinum tillen we onze behandelingen voor permanent ontharen naar het hoogste plan.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.