NIEUW: voedende crème van Beauty By Dorien

Beauty By Dorien heeft een grote diversiteit aan huidverbeterings- en -verzorgingsproducten in haar skincare-lijn. We blijven de beautymarkt volgen en luisteren waar behoefte aan is. We hebben het assortiment daarom nog verder uitgebreid met een voedende en hydraterende crème; de Royal Peptide Cream.

Nieuw: Royal Peptide Cream

De Royal Peptide Cream is een weldadig zachte, voedende crème, verrijkt met het geavanceerde anti-ageing component Palmitoyl Hexapeptide 19. Dit bestanddeel heeft een ontspannende werking op de huid waardoor het, bij dagelijks gebruik, de expressielijntjes helpt te vervagen. De voedende crème bevat tevens de traditionele natuurlijke oliën van Jojoba, Kokos en Olijffruit. Deze oliën verzachten de huid en herstellen de vochtbalans. De huid voelt hierdoor zacht en comfortabel aan. De aanwezigheid van Vitamine E en Sea Butter werken als een boost voor de huid. Ze zijn rijk aan antioxidanten en versterken de natuurlijke huidbarrière die beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De crème helpt het herstellend vermogen en de doorbloeding van de huid te verbeteren en roodheid van de huid door schilfers en droogheid te bestrijden. Collageen en Hyaluronzuur zorgen voor een perfecte hydratatie en opvulling van de huid. De huid voelt zachter, voller en comfortabeler aan en krijgt een frissere, jongere uitstraling.

De voedende crème is verkrijgbaar is onze webshop en in ons anti-ageing center in Druten.

Meer lezen over Beauty By Dorien en onze uitgebreide productlijn bekijken? Klik dan hier!