Slappe huid gezicht

Last van een slappe huid in uw gezicht?

Weer een strakker en jonger uitziende huid in uw gezicht? Tijdens een eerste afspraak analyseren we de huid en bekijken we welke behandeling en eventuele producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Alles over een slappe huid in het gezicht

Wat is een slappe huid?

Een slapper wordende huid hoort bij het verouderingsproces. Naarmate u ouder wordt kan de huid gaan hangen. Hoewel het een logisch gevolg is van de veroudering van de huid, kan het behoorlijk frustrerend zijn als u er last van heeft. Een slappe huid is minder elastisch en kan gaan hangen. Het verandert de kenmerken van het gezicht en kunt u er ouder uit laten zien. De huid wordt vaak slapper op de wangen en rond de hals.

wat is een slappe huid in het gezicht

Hoe ontstaat een slappe huid in het gezicht?

Het verouderingsproces zorgt dat onze huid na verloop van tijd gaat hangen. Dit wordt veroorzaakt door de afname van onder andere collageen en elastine. De huid wordt minder stevig naarmate de jaren verstrijken. Naast de afname van elastine en collageen gaat zwaartekracht ook een rol spelen. Doordat elastine en collageen minder aanwezig zijn verliest de huid ook langzaam het vermogen om terug te veren. Hierdoor zakt uw huid op meerdere plaatsen in. Dit kan over het hele lichaam voorkomen.

Slappe huid gezicht kun je laten verstrakken zonder te snijden

Wat kunt u zelf doen tegen een slappe huid in het gezicht?

Een goede verzorging van de huid is altijd belangrijk. U doet er, zeker tijdens het ouder worden, goed aan om veel aandacht aan uw huid te besteden. Zorg ervoor dat u voldoende water drinkt en gezond eet. Vermijd alcohol en sigaretten. Zorg dat u uw gezicht minstens tweemaal daags goed insmeert met een verzorgende crème. Sporten zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. Wat maakt dat de huid er jonger uit ziet. Kijk uit met zonnebaden. Gaat u toch in de zon gebruik dan altijd een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Een Slappe huid in het gezicht verstrakken door de juiste huidverzorging producten

Welke behandeling tegen een slappe huid in uw gezicht past bij u?

Bij Dorien.nl bent u aan het juiste adres als het gaat om het huidverstrakking. We hebben we een groot aantal behandelingen die we kunnen inzetten om weer een strakkere huid in het gezicht te krijgen:

Tijdens een eerste consult zullen wij uw huid analyseren en zal duidelijk worden welke behandeling het beste bij de verslapte huid. Hierdoor krijgt u een persoonlijk behandelplan dat past bij uw huid.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn die speciaal ontwikkeld is om specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder huidverslapping. De Power Cell Complex gezichtsserum is een.

Bekijk hieronder de mogelijke behandelingen die we kunnen inzetten om de huid te verstrakken en rimpels te verminderen.

Veelgestelde vragen

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.