Ouderdomsvlekken

Last van ouderdomsvlekken?

Neem afscheid van ouderdomsvlekken. Krijg weer een egale huidtint dankzij ons behandelplan op maat. Tijdens een gratis consult analyseren we de huid en bekijken we welke behandeling en eventuele producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Alles over ouderdomsvlekken

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken zijn bruine vlekken op de huid en een vorm van pigmentvlekken. De ouderdomsvlekken zijn donkerder dan uw normale huidskleur. Gedurende het ouder worden wordt de huid aan veel factoren blootgesteld. Ouderdomsvlekken komen zoals de naam al doet vermoeden op latere leeftijd voor. Het zijn vlekken op het lichaam die over het algemeen na het vijftigste levensjaar optreden. Het kan vervelend zijn als u last heeft van ouderdomsvlekken. Goed om te weten: de ouderdomsvlekken zijn op zichzelf altijd onschuldig, maar kunnen voor verwarring zorgen. Sommige vormen van huidkanker kunnen op een onschuldige ouderdomsvlek lijken en andersom. Bij twijfel is het dus altijd verstandig om de huisarts te raadplegen.

Ouderdomsvlekken laten verwijderen met de Harmony XL

Hoe ontstaan ouderdomsvlekken?

De ouderdomsvlekken kunnen ontstaan na een jarenlange blootstelling aan bijvoorbeeld zonlicht. Het is een direct gevolg van het verouderingsproces van de huid. De zon is een van de grootste veroorzakers van ouderdomsvlekken. Door een verstoring van de pigment balans worden de vlekken gevormd. U treft de ouderdomsvlekken vaker aan op bijvoorbeeld uw handen en uw gezicht. Deze lichaamsdelen worden gedurende het leven vaak blootgesteld aan zonlicht.

Ouderdomsvlekken verminderen door een goede huidverzorging

Wat kunt u doen tegen ouderdomsvlekken?

Het verouderingsproces van de huid is een natuurlijk gegeven. Ouderdomsvlekken zijn ook onderdeel van dit proces. Toch zijn er dingen die u gedurende uw leven kunt doen om het zoveel mogelijk te voorkomen. Zorg gedurende uw leven voor een goede conditie van uw huid. Kijk uit met overmatig zonnebaden. Gebruik altijd een goede zonnebrandcrème indien u besluit te genieten van de zon. Wees u ook op bewolkte dagen bewust van uw huid. Zorg voor een goed gehydrateerde huid. Drink voldoende water en eet veel groente en fruit.

Ouderdomsvlekken voorkomen met een hoge factor zonnebrandcrème

Welke behandeling tegen ouderdomsvlekken past bij u?

Bij Dorien.nl hebben we verschillende behandelingen die we kunnen inzetten om ouderdomsvlekken te verwijderen of verminderen.

Tijdens het consult analyseren we de huid en ouderdomsvlekken. Zo wordt duidelijk welke behandeling het beste bij uw huid past. Hierdoor krijgt u een persoonlijk behandelplan dat specifiek is toegespitst op uw huid en ouderdomsvlekken.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn. Deze is speciaal ontwikkeld om specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder het verminderen en verwijderen van ouderdomsvlekken.

Bekijk hieronder de behandelingen en producten die we kunnen inzetten om dit huidprobleem aan te pakken.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.