Nekharen

Last van nekharen?

Wilt u een strakke haarlijn? En nooit meer last hebben van ingegroeide haren in uw nek? Wij verwijderen uw nekharen met onze speciale behandelingen. Tijdens een consult analyseren we de haargroei en uw huid en bekijken we samen welke behandeling geschikt is voor u.

Alles over nekharen

Wat zijn nekharen?

Met nekharen bedoelen we de haren die zich onder de haarlijn aan de achterkant van het hoofd bevinden. Het kan bijzonder vervelend zijn als u hier last van heeft. Nekharen worden vaak als cosmetisch ongewenst ervaren. Met name bij mannen komt deze vorm van ongewenste beharing vaak voor. Per persoon kan de ernst verschillen. Zo kunnen het donshaartjes zijn of donkere dikke haren die doorlopen tot op de rug.

Nekharen definitief verwijderen bij mannen

Hoe ontstaan nekharen?

Haargroei is uiteraard een natuurlijk fenomeen. Onze genen en hormonen bepalen waar op het lichaam de haargroei plaats vindt. De een ontwikkelt donshaartjes en de ander kan last hebben van dikke haargroei. Het is genetisch bepaald en afhankelijk van hormonale factoren. Ook de leeftijd speelt een rol. Toch kan ongewenste haargroei zoals nekharen ook een andere reden hebben. Zo is het bekend dat sommige medicijnen de haargroei kunnen aanwakkeren. Dit kunt u terugzieng over het gehele lichaam en beperkt zich niet alleen tot haargroei in de nek.

Nekharen definitief verwijderen voor elke haarkleur mogelijk

Wat kunt u zelf doen tegen nekharen?

Nekharen kunnen behoorlijk vervelend zijn. Gelukkig zijn er legio manieren om uw ongewenste haargroei tijdelijk te verwijderen. Zo kunt u uiteraard zelf uw haren scheren of waxen. Met een gevoelige huid kan overmatig scheren tot rode pukkeltjes en irritatie leiden. Een ontharing crème kan ook een tijdelijke oplossing zijn. Als u zelf besluit een ontharing crème te proberen, kijk dan goed uit of u geen allergische reacties krijgt. Veel mensen met een gevoelige huid reageren slecht op deze agressieve crèmes. Met rode allergische plekken tot gevolg die bovendien enorm pijnlijk kunnen zijn en het huidoppervlak kunnen beschadigen. Helaas is het zo dat veel van deze oplossingen die je thuis kunt proberen tijdelijk zijn. Bovendien zijn een aantal erg slecht voor de huid. Gelukkig zijn er ook behandelingen mogelijk die ervoor zorgen dat uw nekharen nooit meer terug zullen komen.

Nekharen definitief verwijderen voor elk huidtype mogelijk

Definitief ontharen de oplossing tegen nekharen!

We beschikken over een zeer effectieve behandeling om definitief van ongewenste haargroei af te komen. Waaronder nekharen. Tijdens een consult gesprek analyseren we de haargroei en bespreken we uw wensen. Vervolgens stelt onze ontharingsspecialiste een persoonlijk behandelplan op. Hierbij speelt tevens de mate van overbeharing een rol. In dit persoonlijke behandelplan wordt ook een indicatie van de behandelduur gegeven. Bovendien worden de te verwachten kosten opgenomen.

Bekijk hieronder de laserbehandeling voor de man of vrouw. Lees meer over de meest effectieve laserbehandeling op de markt. Om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mijzelf scheren voor een behandeling?
  Ja! Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren vóór dat u komt laseren. De haar moet zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt.
 • Is de behandeling pijnlijk?
  Uw comfort is tijdens de ontharingservaring onze prioriteit. We maken gebruik van het meest geavanceerde apparaat op de markt, speciaal ontworpen om uw comfort te maximaliseren. Hoewel de behandeling door sommigen als gevoelig kan worden ervaren, verdwijnt dit direct na afloop van de behandeling. Houd er rekening mee dat het niveau van ongemak kan verschillen per persoon en het behandelde gebied.
 • Definitief ontharen tijdens de zomermaanden?
  Ja. Deze behandeling is Summerproof! De Soprano ICE Platinum SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bescherm de behandelde zones wel goed tegen de zon met een hoge SPF 50+ zonnebrandcrème.
 • Is definitief ontharen veilig voor donkere huidtypes?
  Ja. Het is klinisch bewezen dat deze methode veilig is voor de donkere huidtypes. Dan wel de veiligste laseroptie. Vanwege het geleidelijk aan verwarmen van de haarfollikel. Wordt er voorkomen dat de huid wordt beschadigd. Dit in tegenstelling tot andere laserontharing technieken.
 • Is definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum veilig?
  Ja. Veiligheid komt bij Dorien.nl op de eerste plaats. Daarom maken we gebruik van de Alma laser, de Soprano ICE Platinum. Dit apparaat werkt met de SHR™-methode welke in meerdere klinische studies is bewezen als de veiligste methode van laserontharing voor alle huidtypes. De korte herhalende pulsen van de Soprano ICE Platinum zorgen ervoor dat de warmteopbouw geleidelijk de temperatuur van de haarfollikel verhoogt. Dit tot het niveau wat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl schade aan het omliggende weefsel tot een minimum wordt beperkt. Dit in tegenstelling SHR™ technieken waarbij haarfollikels wel worden beschadigd. Dit vanwege een enkele hoge puls.
 • Is definitief ontharen ook echt definitief voor de rest van mijn leven?
  Definitief is bij ons ook echt definitief! De haarzakjes worden uitgezet waardoor het niet meer mogelijk is om nieuwe haargroei te krijgen. Dit is echter niet met één behandeling mogelijk, dus u zult wel gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig hebben. Helaas zijn er haarzakjes die tijdens bepaalde hormoonperiodes, zoals tijdens de zwangerschap of bij het gebruik van medicatie, pas actief kunnen worden. Dit kan betekenen dat u tien(tallen) jaren na de behandeling pech kunt hebben en toch weer enkele haartjes gaan groeien.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om definitief van je ongewenste haargroei af te komen.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Dat hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de vegende In-motion™ techniek bereikt het handstuk alle gebieden razendsnel. De ontharingsspecialiste kan een indicatie van de behandelduur geven tijdens het intakegesprek

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.