Fijne lijntjes

Last van fijne lijntjes?

Krijg weer een strakkere huid door middel van een behandelplan op maat. Tijdens het consult analyseren we de huid en bekijken we welke behandeling en eventuele producten het beste bij uw huid en wensen passen.

Alles over fijne lijntjes

Wat zijn fijne lijntjes?

Fijne lijntjes zijn vaak zichtbaar als het gezicht plooit. Zoals bij het fronsen of lachen. Fijne lijntjes zijn de eerste tekenen van het verouderingsproces van de huid. Fijne lijntjes ontstaan vaak rondom de ogen, de mond en op het voorhoofd. Hoewel het een normaal fenomeen is, vinden sommige mensen het bijzonder vervelend om de eerste tekenen van het ouder worden onder ogen te komen. En dat is te begrijpen. Wie wil er nu niet graag jong blijven?

Fijne lijntjes verminderen in het gezicht doormiddel van huidverstrakking

Hoe ontstaan fijne lijntjes?

Fijne lijntjes ontstaan zodra de huid elasticiteit en vocht verliest. Dit is een normaal verschijnsel tijdens het ouder worden. Na ongeveer het twintigste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af, wat de elasticiteit van de huid na verloop van tijd doet verminderen. Het ouderdomsproces kan kracht worden bijgezet indien u er een slechte levensstijl op na houdt. Slechte leefgewoonten kunnen bijdragen aan het verkrijgen van fijne lijntjes. Roken, slecht eten en drinken, onvoldoende nachtrust en overmatig zonnebaden kunnen bijdragen aan het verouderingsproces.

Fijne lijntjes verwijderen met laserbehandelingen

Wat kunt u zelf doen tegen fijne lijntjes?

Zorg voor een gezond leefklimaat en levensstijl. Probeer genoeg water binnen te krijgen en veel fruit en groenten te eten. Dit zorgt voor een goede vochtbalans in de huid, wat er weer voor zorgt dat uw huid er gezonder uit ziet. Roken heeft een averechts effect. Probeer te stoppen met roken en zit bovendien niet te lang onbeschermd in de zon. Gebruik een goed huidverzorgingsproduct om uw gezicht te verzorgen. Hydrateer tweemaal per dag uw gezicht. Verwijder uw make-up met de juiste producten en laat de make-up niet langer dan nodig op uw gezicht zitten.

Fijne lijntjes verminderen met huidverzorgings producten

Welke behandeling tegen fijne lijntjes past het beste bij u?

Bij Dorien.nl hebben we een groot aantal behandelingen die we kunnen inzetten om een strakkere huid te krijgen en de fijne lijntjes te verminderen:

Tijdens een consultgesprek zal de huid worden geanalyseerd en zal duidelijk worden welke behandeling het beste bij de fijne lijntjes past. Hierdoor krijgt u een persoonlijk behandelplan dat specifiek is toegespitst op de huid en uw wensen.

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met onze eigen unieke productlijn. Deze is speciaal ontwikkeld om specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder het bestrijden van fijne lijntjes. De krachtige Swiss Apple Stem Cell Serum of de Power Cell Complex zijn hier mooie voorbeelden van.

Bekijk hieronder de mogelijke behandelingen die we kunnen inzetten om de fijne lijntjes te verminderen.

Veelgestelde vragen

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.