Exclusieve samenwerking met JK-Nederland

Wij zijn enorm trots te kunnen melden dat Beauty By Dorien een exclusieve samenwerking is aangegaan met JK-Nederland; dé toonaangevende leverancier op het gebied van collageen apparatuur. JK-Nederland is leverancier van de Beauty Angel; dit technologische hoogstandje staat in Nederland bij zo’n 150 salons en wordt gezien als de absolute topper op het gebied van het stimuleren van de aanmaak van collageen. De gelijknamige behandeling wordt dan ook veelal omschreven als een echte wellness- en lichtbehandeling. Ook bij Dorien voeren wij de Beauty Angel behandeling uit.

Beste resultaten met Beauty By Dorien

De Beauty Angel behandeling is een unieke combinatie van lichtbehandeling én verzorgingsproducten voor een stralende teint en een strakke huid. Na veelvuldig onderzoek en vele testfases, is de Gold Collagen Booster Gel van onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien als absolute topper uit de bus gekomen. Vandaar dat JK-Nederland een exclusieve samenwerking aangaat met het merk waar we zo trots op zijn. En gaat u genieten van een behandeling met de Beauty Angel bij een van de Nederlandse aanbieders? Dan geniet u automatisch van onze heerlijke collageen-gel.

Beauty Angel Powered by Dorien

Speciaal voor JK-Nederland is de booster gel uitgebracht onder de naam Beauty Angel Powered by Dorien. Deze gel wordt gebruikt in de salon voordat u onder de Beauty Angel gaat, maar is ook beschikbaar voor thuisgebruik. De gel wordt geleverd met het hygiënische airless-pompsysteem. Dit zorgt voor optimaal behoud van de unieke ingrediënten. Bovendien zorgt het ervoor dat er geen crème verloren gaat.

Medicaltravel op RTL4

In de uitzending van 12 maart 2017 besteedde het programma Medicaltravel op RTL4 aandacht aan deze exclusieve samenwerking:

Enorm tevreden met de overstap naar deze salon! Professioneel, veelzijdig en fijn personeel!
Rosilde 14-02-2024
Blij met het resultaat, ik kijk weer een stuk frisser uit mijn ogen. Bedankt!
Anke 13-03-2024
Mijn acné heb ik nu eindelijk onder controle! Super blij mee!
Lonneke 09-04-2024
Heerlijk die behandelingen! En ben ook erg blij met de producten
Toos 02-04-2024
Prima behandeling, leuk personeel!
Hans 28-12-2023
Fijn geholpen en geadviseerd hoe ik mijn huid het beste kan onderhouden.
Fleur 21-03-2024
Gastvrij, goed en eerlijk advies! Mijn huid is de afgelopen tijd sterk verbeterd
Diana 06-02-2024
Ontspannen en fijne omgeving, je wordt er altijd goed geholpen, kom hier graag!
Nicoline 25-01-2024
Kom hier al jaren om mezelf te verwennen met overheerlijke behandelingen
Verena 05-03-2024
Erg blij met het behandelplan om de huid te verstrakken en te verbeteren
Wendy 15-02-2024
*Persoonlijk contact; je bouwt een band op met de behandelaar. *Transparantie; geen verrassingen omtrent de kosten en het 'behandelplan' *Algemeen; prettige sfeer
Saar 10-04-2024
Fijne plek, deskundig team, ik zou dit iedereen aanbevelen. Bijna geen haren meer op de plekken waar ik ze weg wilde hebben.
Marieke 25-01-2024
Dat ik zeer tevreden ben over het bedrijf en resultaat
Dirk 06-02-2024
Ik heb mij goed voor laten lichten over de plasmalift behandeling voor mijn ogen. Ze zijn zeer deskundig en vriendelijk. Het gaf mij een goed vertrouwd gevoel om deze behandeling te doen. Goede nazorg!
Alexandra 06-02-2024
Bij Dorien word ik ALTIJD heel goed geholpen door deskundige, professionele en vriendelijke mensen en ik ben zeer tevreden over het bedrijf en resultaat.
Truus 07-03-2024
Ik ben in Oktober 2022 als klant in deze kliniek terecht gekomen. Heb hier meerdere soorten behandelingen gehad en het is in één woord fantastisch om hier cliënt te zijn.
Anneke 20-02-2024
Heel professioneel team. Goed en langdurig effect Fijne entourage Heel vriendelijk en klantgericht.
Marga 12-04-2024
Ik wilde al heel lang graag powderbrows maar door psoriasis durfde ik niet en was ik bang dat het resultaat zou tegenvallen. Uiteindelijk heel blij met het resultaat en hoe Alissa de vorm heeft bepaald. Lief en deskundig geholpen
Milou 27-02-2024
Prettige ontvangst – Hele goede uitleg – Supergoed advies wat wél of juist niet te doen! – Gewoon héél goed.
Mara 03-04-2024
Super vriendelijk en kundig personeel. Er word geluisterd naar je wensen en er is persoonlijke benadering. Super tevreden over eind resultaat!
Charissa 27-02-2024

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.