cryolipolyse

Cryolipolyse

Definitief van ongewenst vet af door het te bevriezen

Cryolipolyse is een behandeling die helpt bij het corrigeren van het figuur en het kwijtraken van die laatste centimeters. Het kan een oplossing bieden voor vet dat niet makkelijk verdwijnt, zelfs niet met sporten of een dieet, zoals op de buik, billen en benen.

De behandeling breekt de vetcellen af, die het lichaam vervolgens zelf afvoert. Dit proces verloopt geleidelijk en in kleine hoeveelheden, waardoor de huid voldoende tijd krijgt om zich aan te passen aan de nieuwe vormen. De huid verslapt niet, maar voelt juist steviger en strakker aan dan voorheen!

Gratis cryolipolyse consult

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezen of vetcellen bevriezen, is een methode om lichaamsvet te verliezen door ze te bevriezen. Het proces omvat het plaatsen van elementen (pads) op het lichaam, die de vetcellen in de bovenste laag afkoelen tot 4˚C. Deze behandeling richt zich uitsluitend op vetcellen, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Door het afkoelen worden het vet afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Vetcellen bevriezen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door bijvoorbeeld gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed.

Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De behandeling is volledig veilig en u hoeft u geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Cryolipolyse is niet voor iedereen geschikt, het wordt bijvoorbeeld afgeraden bij mensen met diabetes en bij mensen met hartkwalen. Tijdens het eerste gratis consult beoordeelt onze specialist of de behandeling voor u geschikt is.

Cryolipolyse vet verwijderen van de buik vrouw cyropads

Hét alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen. Daar waar u met sporten, diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan vet bevriezen de moeilijke centimeters verminderen. Bij deze behandeling worden de vetcellen gekoeld, waardoor ze definitief afbreken en niet meer terugkomen.

In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling. Hier komt geen naald bij aan te pas. U kunt dus – in tegenstelling tot liposuctie – vet verwijderen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen veel veiliger dan liposuctie, maar ook veel minder ingrijpend.

Cryolipolyse behandeling aansluiten van een XL pad man

Op welke plekken kan cryolipolyse worden ingezet?

De behandeling kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet, zoals:

 • Buik
 • Taille
 • Bovenarmen
 • Heupen
 • Billen
 • Lovehandles
 • Benen

Zones

Cryolipolyse is een effectieve behandeling om hardnekkig vet op specifieke zones aan te pakken. Deze zones kunnen onder andere de buik, billen, benen, love handles of armen zijn. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op.

Gratis cryolipolyse consult

Wij bieden met trots al vele jaren de cryolipolyse behandeling aan. Deze veilige en effectieve behandeling helpt u om uw lichaam op een natuurlijke manier te contouren en uw gewenste vorm te bereiken. Uw vertrouwen en tevredenheid staan bij ons voorop.

Dorien

Cryolipolyse voor vrouwen én mannen

Vet bevriezen is geschikt voor iedereen, zowel mannen als vrouwen. Populaire behandelzones bij de man zijn de buik, rug en lovehandles. Terwijl vrouwen zich vaak richten op de buik, bovenbenen en armen. Deze niet-invasieve behandeling biedt een veilige en betrouwbare oplossing zonder operatie of hersteltijd. Met behulp van gecontroleerde koeling worden vetcellen selectief behandeld en afgebroken. Of u een man of een vrouw bent, cryolipolyse kan helpen om uw zelfvertrouwen te vergroten en de gewenste lichaamscontouren te bereiken. Wilt u meer weten over de specifieke behandeling voor man of vrouw? Klik dan hieronder verder.

De voordelen van cryolipolyse bij Dorien.nl

 • Dorien.nl is erkend cryospecialist en de allereerste van Nederland
 • Wij behandelen meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
 • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
 • De behandeling is pijnloos
 • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw alledaagse bezigheden
 • De behandeling is geheel veilig en betrouwbaar
 • Wij kunnen een groot oppervlakte behandelen doordat de CRYO4 de grootste behandelpads heeft
 • De behandeling is niet-invasief en niet-chirurgisch in tegenstelling tot liposuctie
 • Persoonlijke benadering en advies op maat

Hoe gaat de cryolipolyse behandeling in zijn werk?

Bij Dorien werken we tijdens de behandelingen met de geavanceerde CRYO4. De behandeling met de CRYO4 is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij werken (in tegenstelling tot veel andere aanbieders) met de grootste behandelpads die er op de markt zijn. Zo kunnen we in één keer tot 5 A4 formaten behandelen! Lees hieronder verder hoe wij stap voor stap te werk gaan tijdens een cryolipolyse behandeling:

Stap 1: Gratis intakegesprek

Tijdens het vrijblijvende consult leggen we alles uit over de cryolipolyse behandeling. We stellen in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan op om de gewenste resultaten te bereiken.

Stap 2: De cryolipolyse behandeling

Onze cryolipolyse specialist plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een koelelement. Er stroomt een koude vloeistof door dit element, die de vetcellen gedurende 60 minuten laat afkoelen. Hierdoor sterven de vetcellen af. Door een snelle afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De eerste paar minuten kan u tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling.

Een kuur bestaat uit vier behandelingen. Een losse behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee behandelingen moet minimaal zes weken zitten.

Stap 3: Na de behandeling

Het is belangrijk om het behandelde gebied niet direct weer op te warmen.
Gebruik de Cryo-form, een specifieke cryolipolyse crème afgestemd met de behandeling, om de huid te verzorgen. Drink daarnaast minimaal 2 liter water per dag tot minimaal 4 weken na de behandeling. Dit is van belang omdat de vetcellen en afvalstoffen op een natuurlijke wijze (via de lever en de nieren) worden afgevoerd. Let ook op uw voeding als dit geadviseerd wordt en vergeet niet voldoende te bewegen.

Gratis cryolipolyse consult

Het resultaat na de behandeling

Het eerste resultaat van een behandeling is zichtbaar na ongeveer 4 tot 8 weken. Het is een geleidelijk proces, de huid past zich zonder te verslappen aan de slankere contouren aan. Het grote voordeel van deze behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. En niet geheel onbelangrijk: het resultaat van cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Cryolipolyse buik voor foto Cryolipolyse buik na foto
voor de cryolipolyse behandeling na 3 behandelingen cryolipolyse

Cryolipolyse apparaat: CRYO4

Bij Dorien werken wij met de beste en meest geavanceerde apparatuur voor cryolipolyse. Wij voeren de cryolipolyse behandeling uit met de CRYO4. Het grote voordeel van dit apparaat is dat we met één behandelpad maar liefst 5x een A4-formaat kunnen behandelen in één keer. Daarnaast is het geheel pijnloos en zeer effectief. Het cryolipolyse apparaat heeft een medisch CE keurmerk en is dus volkomen veilig.

Cryo 4 apparaat voor vet bevriezen

Versterk het effect van de cryolipolyse behandeling met onze cryolipolyse crème

Veelgestelde vragen over cryolipolyse

Cryolipolyse behoort tot de meest uitgevoerde behandelingen bij het Anti-Ageing Center van Dorien.nl. Desalniettemin zien we dat er nog talloze vragen en misvattingen bestaan omtrent vet bevriezen. Wij hebben hier een blog over geschreven: fabels en feiten over vet bevriezen. De meestgestelde vragen met betrekking tot het bevriezen van vetcellen, oftewel cryolipolyse, hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

 • Wat is cryolipolyse?
  Cryolipolyse is een bewezen en wetenschappelijk ondersteunde behandeling voor definitieve verwijdering van plaatselijk vet en vetcellen. Deze niet-operatieve methode maakt gebruik van Cryo-apparatuur om vetcellen te behandelen, waarna het lichaam ze op natuurlijke wijze afvoert. Het resultaat is zichtbaar en blijvend.
 • Hoe werkt cryolipolyse?
  Cryolipolyse maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen in specifieke probleemgebieden te bevriezen. Het apparaat wordt op de huid geplaatst en koelt de vetcellen af tot een temperatuur waarbij ze selectief worden beschadigd. Dit proces, bekend als apoptose, veroorzaakt de geleidelijke afbraak van vetcellen zonder schade aan omliggende weefsels. Na verloop van tijd worden de beschadigde vetcellen op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd, waardoor een vermindering van vetophopingen optreedt.
 • Is cryolipolyse blijvend?
  Ja! Het effect van de behandeling is blijvend. De bevroren vetcellen worden na de behandeling permanent afgevoerd door het lichaam.
 • Hoeveel behandelingen cryolipolyse?
  Het aantal benodigde behandelingen bij cryolipolyse kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt echter aanbevolen om een kuur van 4 behandelingen te ondergaan voor optimale resultaten. Onze specialist zal u adviseren over het specifieke aantal behandelingen dat geschikt is voor uw situatie.
 • Wanneer resultaat na cryolipolyse behandeling?
  Het resultaat van een cryolipolyse behandeling is niet onmiddellijk zichtbaar. Het kan enige tijd duren voordat u de volledige effecten van de behandeling ziet. In de weken en maanden na de behandeling zullen de bevroren vetcellen geleidelijk worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden geëlimineerd. Het uiteindelijke resultaat kan vaak na enkele maanden worden beoordeeld.
 • Wanneer is het maximale effect behaald?
  Vier tot acht weken na een behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd.
 • Welke zones kan ik laten behandelen?
  De cryolipolyse behandeling kunnen we voor meerdere zones inzetten:
  • Buik
  • Lovehandles
  • Rug
  • Billen
  • Heupen
  • Benen
  • Bovenarmen
  We kunnen ook meerdere zones tegelijk behandelen.
 • Is cryolipolyse veilig?
  Cryolipolyse is absoluut niet gevaarlijk of schadelijk voor het lichaam. De behandeling is er enkel op gericht om de bovenste laag vetcellen af te koelen. Het lichaam zorgt vervolgens zelf voor de afbraak en afvoer van de vetcellen. De behandeling is uitwendig en niet-operatief: er wordt dus niet gesneden en er is ook geen kans op ontstekingen of infecties. De speciale cryopads koelen op een constante temperatuur en beschermen de huid. Organen en spieren worden niet aangetast door de behandeling, omdat het koelen slechts aan de oppervlakte plaatsvindt. In de afgelopen jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van cryolipolyse. Alle onderzoeken laten zien dat de behandeling veilig is en dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn. Het is echter wel belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Dorien.nl Anti-Ageing Center werkt uitsluitend met de CRYO4. Dit apparaat heeft een Medische CE markering en voldoet daarmee aan alle veiligheidseisen.
 • Wat kost cryolipolyse?
  Een losse cryolipolyse behandeling kost €199. Als u een kuur van 4 behandelingen bij ons afneemt krijgt u €137 korting en betaalt u slechts €659. Bij 8 behandelingen (een dubbele kuur) betaalt u €1.150 en ontvangt u dus in totaal €442 korting. Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen gewenst zijn.
 • Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?
  Cryolipolyse is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en wordt toegepast op verschillende zones van het lichaam. Bij bepaalde (huid)aandoeningen en ziekten, zoals fenomeen van Raynaud, hartkwalen en epilepsie wordt cryolipolyse afgeraden. Daarnaast wordt de behandeling afgeraden voor personen met diabetes en zwangere vrouwen. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult beoordeelt één van onze specialisten of een cryolipolyse behandeling voor u geschikt is.
 • Moet ik op mijn voeding letten na een cryolipolyse behandeling?
  Ja! Het is altijd verstandig om op uw voeding te letten. De cryolipolyse behandeling zorgt voor een definitieve verwijdering van de vetcellen. Er kunnen natuurlijk wel nieuwe vetcellen ontstaan. Het is daarom van belang gezond te eten en voldoende water te drinken.
 • Mag ik sporten na een cryolipolyse behandeling?
  Ja! Sporten mag na de behandeling. Het is zelfs verstandig om daags na de behandeling uw sportieve activiteiten weer op te pakken.
 • Moet ik na de cryolipolyse behandeling rustig aan doen?
  Nee! Er is geen sprake van een ‘downtime’. U kunt direct verder gaan met uw dagelijkse activiteiten.
 • Wat zijn de nadelen van cryolipolyse?
  Cryolipolyse kent eigenlijk geen nadelen, want de behandeling is veilig, pijnloos en niet-operatief. Bovendien is er geen herstelperiode en is het resultaat al na enkele weken zichtbaar.
 • Zijn er negatieve ervaringen met cryolipolyse?
  Over het algemeen zijn de ervaringen met cryolipolyse erg positief. Er zijn echter ook personen die kritiek hebben of een negatieve ervaring hebben gehad met cryolipolyse. Deze negatieve ervaringen komen vaak voort door slechte voorlichting en een verkeerd verwachtingspatroon. Cryolipolyse is geen methode om af te vallen, maar is erop gericht om de contouren van het lichaam te verfijnen. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center vinden we een goede voorlichting erg belangrijk. Daarom bekijken we tijdens het eerste, gratis consult wat uw wensen zijn, of cryolipolyse voor u een geschikte behandeling is en welke resultaten u kunt verwachten.
 • Is cryolipolyse pijnlijk?
  Een cryolipolyse behandeling is niet pijnlijk. In het begin kan de temperatuur even onwennig aanvoelen en zorgen voor lichte tintelingen, maar na enkele minuten is het koude gevoel verdwenen. De meeste cliënten ervaren de behandeling echter als comfortabel en ontspannend. U kunt na uw cryolipolyse pijnloos door met uw dagelijkse gang van zaken.

100% onafhankelijke reviews bij Kliniekervaringen.nl

De ervaringen van onze klanten

Benieuwd naar de ervaringen met vet bevriezen van personen die u voorgingen? Ervaringen en resultaten na een cryolipolyse behandeling kunnen per cliënt verschillen.Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Zij werken alleen met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Wat een professioneel bedrijf. Ben super tevreden over de cryo behandeling. Thanks en tot binnenkort
Nicole 16-02-2022
Ben enige tijd geleden gestart met cryolipolyse. Ik moet nog de derde behandeling uit de kuur ondergaan maar ben nu al super tevreden.
Annette 11-05-2022
Voel me zeer prettig hier
José 18-10-2021
Geweldig personeel en erg behulpzaam. Zeer tevreden over het resultaat. Zal deze behandeling zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Christine 25-10-2021
Erg tevreden over het resultaat en de behandelingen.
Carola 18-06-2019
Een betrouwbare en professionele kliniek met zeer vriendelijk personeel.
Inge 02-04-2019
Prachtig pand, prachtige tuin, alles prachtig.
Rob 15-07-2021
Behandeling zeer positief ervaren, zowel betreft resultaat als deskundigheid, informatieverstrekking en vriendelijkheid personeel.
Sandra 23-10-2020
Deze kliniek is super klantvriendelijk en bovendien zeer deskundig.
Karin 28-06-2020
Zeer tevreden over de Cryolipolyse behandeling. Heel goed resultaat. Personeel is vriendelijk, deskundig en zeer belangstellend. Top!
Ellen 10-04-2019

Cryolipolyse prijs

Losse behandeling € 199,-
Kuur € 796,- € 659,-
Dubbele kuur € 1.592,- € 1.150,-
+ No Needle Mesotherapie € 135,- € 67,50
+ Microdermabrasie Ultra € 169,- € 84,50

Tijdens de cryolipolyse behandeling kunt u genieten van één van onze populaire gezichtsbehandelingen en ontvangt u een voordelige 50% korting op bovenstaande gezichtsbehandelingen!

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.