Cryolipolyse: de behandeling en ervaringen

Wie wil er niet graag afvallen zonder die vervelende dieetmaaltijden en uren in de sportschool door te brengen? Het is eindelijk mogelijk met cryolipolyse, één van de nieuwste trends in de beauty branche! Benieuwd naar de de cryolipolyse ervaringen van onze klanten? Lees snel verder!

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeling die is ontworpen om vet te verminderen. Door het gebruik van koude temperatuur bevriezen we de vetcellen, waardoor ze geleidelijk verdwijnen uit het lichaam. Het is een veilige en effectieve manier om specifieke delen van het lichaam als de buik, armen of dijen, te verbeteren. Inmiddels heeft cryolipolyse vele harten veroverd en is het een populaire methode geworden voor het verwijderen van overtollige vetcellen.

In het kort: wat zijn de voordelen van cryolipolyse?

Bij Dorien, uw vertrouwde schoonheidsinstituut, werken we met geavanceerde apparatuur en betrouwbare partners om de beste resultaten te garanderen. De behandeling brengt daarnaast een aantal voordelen met zich mee:

  • Veilig en pijnloos: Cryolipolyse is een non-invasieve behandeling, waardoor het geen gebruik maakt van naalden, snijwerk of anesthesie. Het is een pijnloze manier om te werken aan een mooier en slanker figuur.
  • Geen hersteltijd nodig: na de behandeling kunt u meteen weer met uw dagelijkse activiteiten doorgaan, zonder enige beperkingen. U hoeft dus geen tijd te nemen voor herstel!
  • Effectief: cryolipolyse is bewezen effectief te zijn in het verminderen van vet. Binnen enkele weken na de behandeling ziet u resultaten in de vorm van een slanker en verfijnder figuur.
  • Veelzijdig: cryolipolyse kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, waardoor we gericht te werk kunnen gaan op de gebieden die u graag wilt verbeteren.

Buikvet bevriezen

Een van de meest populaire gebieden voor Cryolipolyse is het bevriezen van buikvet. Veel mensen hebben moeite om buikvet te verliezen, ongeacht hoeveel ze oefenen en hoe gezond ze eten. Cryolipolyse biedt een oplossing voor dit probleem door het bevriezen van het buikvet en het verminderen van de vetcellen in het behandelde gebied. Het is een effectieve en niet-invasieve manier om buikvet te verminderen en een strakker uitziende buik te krijgen. Ben jij de volgende die kiest voor deze populaire behandeling? Onze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen.

Cryolipolyse ervaringen

Iedereen beleeft de cryolipolyse behandeling op zijn eigen manier. We kunnen met trots zeggen dat onze klanten met een glimlach de deur uitlopen. Door deze succesverhalen overwegen veel mensen de behandeling als alternatieve methode voor liposuctie. Veilig en pijnloos, de cryolipolyse ervaringen van onze klanten spreken boekdelen. Lees de verhalen van onze klanten over de behandeling zelf:

Ervaringen Cryolipolyse

Dat ik zeer tevreden ben over het bedrijf en resultaat
Dirk 06-02-2024
Prettige ontvangst – Hele goede uitleg – Supergoed advies wat wél of juist niet te doen! – Gewoon héél goed.
Mara 03-04-2024
Geweldig resultaat van de cryolipolyse behandeling, en vriendelijk personeel. Wel heel koud die cryo… Maar het resultaat, 12 kg eraf en 18 cm omtrek van de buik af, mag er zijn!
Anoniem 15-12-2023
Vriendelijk, vakbekwaam, nette omgeving, voldoende aandacht, kortom goed!
Les 25-01-2024
Resultaat is boven verwachting. Er wordt een eerlijk beeld geschetst wat mogelijk is. Positieve vibe
R.J. 14-02-2024
Behandeling werkt goed, team erg vriendelijk en deskundig. Duidelijke uitleg m.b.t. behandeling. Evaluatie goed en goede tips wat te verbeteren.
Dorien 04-03-2024
Heel fijn en vriendelijk, goede ervaring en uitleg, altijd fijn om hier te zijn, ook goede resultaten! goed aan te bevelen!!
Marijke 06-03-2024
De informatie vooraf-intake was een verademing. Niet alleen op uiterlijk maar ook op de mens en de beweegredenen; doe je iets voor jezelf of ter 'pleasing' van anderen. Echt fijn.
Onbekend 18-03-2024
Had eerst geen hoge verwachting van de behandeling, maar wilde het toch proberen en het is mij 100% meegevallen en ben ontzettend blij met het resultaat!
Ans 17-01-2024
Dat ik zeer tevreden ben over het bedrijf en resultaat
Riet 14-03-2024
Deze behandeling geeft je een boost om beter voor jezelf te zorgen. De behandeling helpt en je blijft gemotiveerd. Een aanrader
E.A.E 30-01-2024
Wat een professioneel bedrijf. Ben super tevreden over de cryo behandeling. Thanks en tot binnenkort
Nicole 16-02-2022
Ben enige tijd geleden gestart met cryolipolyse. Ik moet nog de derde behandeling uit de kuur ondergaan maar ben nu al super tevreden.
Annette 11-05-2022
Ik kreeg het vet rond mijn buik niet weg met sporten. De Cryolipolyse behandeling heeft dat zwembandje eindelijk doen verdwijnen.
Anoniem 01-08-2022
Het kost wat maar ik ben zeer blij met het resultaat. Dit had ik eerder moeten doen!
Jurgen 14-09-2022
Ik ben super tevreden met het resultaat!
Jorg 10-09-2022
Voel me zeer prettig hier
José 18-10-2021
Geweldig personeel en erg behulpzaam. Zeer tevreden over het resultaat. Zal deze behandeling zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Christine 25-10-2021
Erg tevreden over het resultaat en de behandelingen.
Carola 18-06-2019
Geweldige behandeling met hele mooie resultaten. Ontzettend blij.
Joke 25-06-2020

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.