Cryolipolyse vet verwijderen van de buik vrouw

Cryolipolyse voor vrouwen

 • Meer dan 15 jaar ervaring in vet bevriezen
 • Meerdere zones tegelijk
 • Vetcellen definitief verwijderd

Gratis consult aanvragen

Vet bevriezen met cryolipolyse

Vet verwijderen op een efficiënte en comfortabele manier. Komt u moeilijk van de laatste pondjes af? Cryolipolyse is een effectieve en toegankelijke oplossing. Wacht niet langer en plan direct uw gratis consult.

Alles over cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Er worden elementen (pads) op het lichaam geplaatst. Deze koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af. Alleen de vetcellen worden aangepakt zonder het omringend weefsel te beschadigen. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af. De behandeling is zeer effectief, pijnloos en bovendien blijvend.

Cryolipolyse aansluiten van pads op de buik van een vrouw

Het alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse is een uiterst effectieve en pijnloze behandeling om het figuur te corrigeren en gericht de moeilijke pondjes kwijt te raken. Cryolipolyse is de oplossing voor sportieve mensen met een gezond BMI die de laatste centimeters aan willen pakken op bijvoorbeeld benen, buik of billen.

De behandeling is effectief en veilig. Wij investeren continu in de nieuwste technologie. Als klant krijgt u de behandeling aangeboden door goed opgeleid personeel en de nieuwste apparatuur.

Cryolipolyse aangesloten pad op de buik van een vrouw

Voordelen van cryolipolyse

De cryolipolyse behandeling wordt uitgevoerd met de modernste apparatuur en getrainde specialisten. Met koelelementen worden de vetcellen bevroren en afgebroken. Deze koelelementen zijn de grootste ter wereld, 4 zones in 60 minuten. Het is absoluut pijnvrij, veilig en effectief (medische CE-certificering). U krijgt geen last van littekens en bijwerkingen. Er is geen sprake van een hersteltijd, na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse activiteiten. Onze medewerkers boeken fantastische resultaten en het resultaat is blijvend! Lees meer over de behandeling en ervaringen in ons blog.

Het resultaat is snel zichtbaar
Resultaat snel zichtbaar
100% pijnloze behandeling
Pijnloze behandeling
Behandeling geeft langdurig resultaat
Langdurig resultaat
Het apparaat heeft een groot behandel oppervlak
Groot behandeloppervlakte
Behandeling zonder een operatieve ingreep
Zonder operatie
Dit is een veilige behandeling
Veilige behandeling

Dat ik zeer tevreden ben over het bedrijf en resultaat
Dirk 06-02-2024
Prettige ontvangst – Hele goede uitleg – Supergoed advies wat wél of juist niet te doen! – Gewoon héél goed.
Mara 03-04-2024
Geweldig resultaat van de cryolipolyse behandeling, en vriendelijk personeel. Wel heel koud die cryo… Maar het resultaat, 12 kg eraf en 18 cm omtrek van de buik af, mag er zijn!
Anoniem 15-12-2023
Vriendelijk, vakbekwaam, nette omgeving, voldoende aandacht, kortom goed!
Les 25-01-2024
Resultaat is boven verwachting. Er wordt een eerlijk beeld geschetst wat mogelijk is. Positieve vibe
R.J. 14-02-2024
Behandeling werkt goed, team erg vriendelijk en deskundig. Duidelijke uitleg m.b.t. behandeling. Evaluatie goed en goede tips wat te verbeteren.
Dorien 04-03-2024
Heel fijn en vriendelijk, goede ervaring en uitleg, altijd fijn om hier te zijn, ook goede resultaten! goed aan te bevelen!!
Marijke 06-03-2024
De informatie vooraf-intake was een verademing. Niet alleen op uiterlijk maar ook op de mens en de beweegredenen; doe je iets voor jezelf of ter 'pleasing' van anderen. Echt fijn.
Onbekend 18-03-2024
Had eerst geen hoge verwachting van de behandeling, maar wilde het toch proberen en het is mij 100% meegevallen en ben ontzettend blij met het resultaat!
Ans 17-01-2024
Dat ik zeer tevreden ben over het bedrijf en resultaat
Riet 14-03-2024
Deze behandeling geeft je een boost om beter voor jezelf te zorgen. De behandeling helpt en je blijft gemotiveerd. Een aanrader
E.A.E 30-01-2024
Wat een professioneel bedrijf. Ben super tevreden over de cryo behandeling. Thanks en tot binnenkort
Nicole 16-02-2022
Ben enige tijd geleden gestart met cryolipolyse. Ik moet nog de derde behandeling uit de kuur ondergaan maar ben nu al super tevreden.
Annette 11-05-2022
Voel me zeer prettig hier
José 18-10-2021
Geweldig personeel en erg behulpzaam. Zeer tevreden over het resultaat. Zal deze behandeling zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Christine 25-10-2021
Erg tevreden over het resultaat en de behandelingen.
Carola 18-06-2019
Geweldige behandeling met hele mooie resultaten. Ontzettend blij.
Joke 25-06-2020
Een betrouwbare en professionele kliniek met zeer vriendelijk personeel.
Inge 02-04-2019
Prachtig pand, prachtige tuin, alles prachtig.
Rob 15-07-2021
Bijzonder prettige ervaring door deskundige behandeling en de duidelijke uitleg hierbij
Sigrid 15-09-2022

Waarom bent u in goede handen bij Dorien?

Cryolipolyse is een dankbare behandeling om uit te voeren. Waar mensen met sport en voeding geen of weinig resultaat boeken is de cryolipolyse behandeling bij ons zeer effectief. Wat ook fijn is, is dat er meerdere zones tegelijk behandeld kunnen worden. Vaak behandelen we tijdens de cryolipolyse ook het gezicht in de vorm van een gezichtsbehandeling als microdermabrasie of mesotherapie.

Yasmin

Cryolipolyse: de werkwijze

Gratis eerste consult

 • Tijdens het vrijblijvende consult leggen we alles uit over de cryolipolyse behandeling. We stellen in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan op om de gewenste resultaten te bereiken.

De cryolipolyse behandeling

 • Een huidspecialist plaatst een cryopad op de gewenste zone. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een koelelement. Er stroomt een koude vloeistof door dit element, die de vetcellen gedurende 60 minuten laat afkoelen. Hierdoor sterven de vetcellen af.
 • Door middel van een snelle afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken.
 • De eerste paar minuten kan de klant tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling.

Na de behandeling

 • Het is belangrijk om het behandelde gebied niet direct weer op te warmen.
 • Gebruik de Cryo-form, specifieke gel afgestemd met de behandeling, om de huid te verzorgen.
 • Drink voldoende water en let op uw voeding als dit geadviseerd wordt.
 • Vergeet niet voldoende te bewegen.

Na 3 behandelingen

voor de cryolipolyse behandeling na 3 behandeling cryolipolyse
Cryo 4 apparaat voor vet te verwijderen

Vet bevriezen met de CRYO4

Wij presenteren ons unieke CRYO4 systeem. Dit systeem werkt met de grootste behandelpads op de markt verkrijgbaar. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen. Een cryolipolyse behandeling met de CRYO4 is een geheel pijnloze en effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie. Veilig en zonder operatie vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling!

Juist op plaatsen waar men met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan een cryolipolyse behandeling zeer effectief zijn. Na de behandeling wordt vet in de behandelde zone geleidelijk afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam.

Het eerste resultaat van een behandeling is zichtbaar na ongeveer 4 tot 8 weken. Het is een geleidelijk proces, de huid past zich zonder te verslappen aan de slankere contouren aan. Het grote voordeel van deze cryolipolyse behandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Prijzen Cryolipolyse vrouwen

Losse behandeling € 199,-
Kuur € 796,- € 659,-
Dubbele kuur € 1.592,- € 1.150,-
+ No Needle Mesotherapie € 135,- € 67,50
+ Microdermabrasie Ultra € 169,- € 84,50

Tijdens de cryolipolyse behandeling kun je genieten van één van onze populaire gezichtsbehandelingen en ontvang een voordelige 50% korting op bovenstaande gezichtsbehandelingen!

Veelgestelde vragen

 • Wat is cryolipolyse?
  Cryolipolyse is een bewezen en wetenschappelijk ondersteunde behandeling voor definitieve verwijdering van plaatselijk vet en vetcellen. Deze niet-operatieve methode maakt gebruik van Cryo-apparatuur om vetcellen te behandelen, waarna het lichaam ze op natuurlijke wijze afvoert. Het resultaat is zichtbaar en blijvend.
 • Hoe werkt cryolipolyse?
  Cryolipolyse maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen in specifieke probleemgebieden te bevriezen. Het apparaat wordt op de huid geplaatst en koelt de vetcellen af tot een temperatuur waarbij ze selectief worden beschadigd. Dit proces, bekend als apoptose, veroorzaakt de geleidelijke afbraak van vetcellen zonder schade aan omliggende weefsels. Na verloop van tijd worden de beschadigde vetcellen op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd, waardoor een vermindering van vetophopingen optreedt.
 • Is cryolipolyse blijvend?
  Ja! Het effect van de behandeling is blijvend. De bevroren vetcellen worden na de behandeling permanent afgevoerd door het lichaam.
 • Hoeveel behandelingen cryolipolyse?
  Het aantal benodigde behandelingen bij cryolipolyse kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt echter aanbevolen om een kuur van 4 behandelingen te ondergaan voor optimale resultaten. Onze specialist zal u adviseren over het specifieke aantal behandelingen dat geschikt is voor uw situatie.
 • Wanneer resultaat na cryolipolyse behandeling?
  Het resultaat van een cryolipolyse behandeling is niet onmiddellijk zichtbaar. Het kan enige tijd duren voordat u de volledige effecten van de behandeling ziet. In de weken en maanden na de behandeling zullen de bevroren vetcellen geleidelijk worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden geëlimineerd. Het uiteindelijke resultaat kan vaak na enkele maanden worden beoordeeld.
 • Wanneer is het maximale effect behaald?
  Vier tot acht weken na een behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd.
 • Welke zones kan ik laten behandelen?
  De cryolipolyse behandeling kunnen we voor meerdere zones inzetten:
  • Buik
  • Lovehandles
  • Rug
  • Billen
  • Heupen
  • Benen
  • Bovenarmen
  We kunnen ook meerdere zones tegelijk behandelen.
 • Is cryolipolyse veilig?
  Cryolipolyse is absoluut niet gevaarlijk of schadelijk voor het lichaam. De behandeling is er enkel op gericht om de bovenste laag vetcellen af te koelen. Het lichaam zorgt vervolgens zelf voor de afbraak en afvoer van de vetcellen. De behandeling is uitwendig en niet-operatief: er wordt dus niet gesneden en er is ook geen kans op ontstekingen of infecties. De speciale cryopads koelen op een constante temperatuur en beschermen de huid. Organen en spieren worden niet aangetast door de behandeling, omdat het koelen slechts aan de oppervlakte plaatsvindt. In de afgelopen jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van cryolipolyse. Alle onderzoeken laten zien dat de behandeling veilig is en dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn. Het is echter wel belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Dorien.nl Anti-Ageing Center werkt uitsluitend met de CRYO4. Dit apparaat heeft een Medische CE markering en voldoet daarmee aan alle veiligheidseisen.
 • Wat kost cryolipolyse?
  Een losse cryolipolyse behandeling kost €199. Als u een kuur van 4 behandelingen bij ons afneemt krijgt u €137 korting en betaalt u slechts €659. Bij 8 behandelingen (een dubbele kuur) betaalt u €1.150 en ontvangt u dus in totaal €442 korting. Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen gewenst zijn.
 • Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?
  Cryolipolyse is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en wordt toegepast op verschillende zones van het lichaam. Bij bepaalde (huid)aandoeningen en ziekten, zoals fenomeen van Raynaud, hartkwalen en epilepsie wordt cryolipolyse afgeraden. Daarnaast wordt de behandeling afgeraden voor personen met diabetes en zwangere vrouwen. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult beoordeelt één van onze specialisten of een cryolipolyse behandeling voor u geschikt is.
 • Moet ik op mijn voeding letten na een cryolipolyse behandeling?
  Ja! Het is altijd verstandig om op uw voeding te letten. De cryolipolyse behandeling zorgt voor een definitieve verwijdering van de vetcellen. Er kunnen natuurlijk wel nieuwe vetcellen ontstaan. Het is daarom van belang gezond te eten en voldoende water te drinken.
 • Mag ik sporten na een cryolipolyse behandeling?
  Ja! Sporten mag na de behandeling. Het is zelfs verstandig om daags na de behandeling uw sportieve activiteiten weer op te pakken.
 • Moet ik na de cryolipolyse behandeling rustig aan doen?
  Nee! Er is geen sprake van een ‘downtime’. U kunt direct verder gaan met uw dagelijkse activiteiten.
 • Wat zijn de nadelen van cryolipolyse?
  Cryolipolyse kent eigenlijk geen nadelen, want de behandeling is veilig, pijnloos en niet-operatief. Bovendien is er geen herstelperiode en is het resultaat al na enkele weken zichtbaar.
 • Zijn er negatieve ervaringen met cryolipolyse?
  Over het algemeen zijn de ervaringen met cryolipolyse erg positief. Er zijn echter ook personen die kritiek hebben of een negatieve ervaring hebben gehad met cryolipolyse. Deze negatieve ervaringen komen vaak voort door slechte voorlichting en een verkeerd verwachtingspatroon. Cryolipolyse is geen methode om af te vallen, maar is erop gericht om de contouren van het lichaam te verfijnen. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center vinden we een goede voorlichting erg belangrijk. Daarom bekijken we tijdens het eerste, gratis consult wat uw wensen zijn, of cryolipolyse voor u een geschikte behandeling is en welke resultaten u kunt verwachten.
 • Is cryolipolyse pijnlijk?
  Een cryolipolyse behandeling is niet pijnlijk. In het begin kan de temperatuur even onwennig aanvoelen en zorgen voor lichte tintelingen, maar na enkele minuten is het koude gevoel verdwenen. De meeste cliënten ervaren de behandeling echter als comfortabel en ontspannend. U kunt na uw cryolipolyse pijnloos door met uw dagelijkse gang van zaken.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.