Cryolipolyse behandeling vet percentages en gewichten bespreken

Cryolipolyse voor mannen

 • Meer dan 15 jaar ervaring in vet verwijderen
 • Meerdere zones tegelijk bevriezen
 • Vetcellen definitief verwijderd

Gratis consult aanvragen

Vet verwijderen door bevriezing

Ongewenst vet laten verwijderen zonder operatie. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Met de nieuwste techniek op het gebied van cryolipolyse is het mogelijk!

Vet bevriezen voor mannen

Wat is cryolipolyse?

Heeft u last van buikvet of juist van uw lovehandles? Steeds meer mannen zijn bewust met hun figuur en gewicht bezig. Middels cryolipolyse, oftewel het bevriezen van vet, is het mogelijk om lokale vetcellen blijvend te verwijderen!

Met onze cryolipolyse behandeling is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten tot -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Vetcellen die eenmaal bevroren zijn geweest, worden door het lichaam opgeruimd en zijn daarna voor altijd verdwenen.

Cryolipolyse behandeling aansluiten van een XL pad man

Vetcellen verminderen

Vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en deze zijn gevoeliger voor blootstelling aan kou. Een cryolipolyse behandeling zal deze vetcellen aan extreme kou waardoor een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet wordt. De vetlaag zal geleidelijk dunner gemaakt worden. Cryolipolyse is een  effectieve behandeling waarbij het figuur gecorrigeerd wordt.

De oplossing voor het verliezen van het overtollige vet.

Weeg bon voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling

Voordelen van vet bevriezen

Nieuwste innoverende behandeling op de markt! We gebruiken de grootste behandeloppervlaktes die op de markt verkrijgbaar zijn! Meerdere zones tegelijk. Cryolipolyse geeft geen bijwerkingen en het is een veilige behandeling (Medische CE-certificering).

Verlies uw moeilijke pondjes snel en effectief. Veel mannen gingen u al voor!

 

Behandeling zonder een operatieve ingreep
Zonder operatie
Dit is een veilige behandeling
Veilige behandeling
Het resultaat is snel zichtbaar
Resultaat snel zichtbaar
Het apparaat heeft een groot behandel oppervlak
Groot behandeloppervlakte
Behandeling geeft langdurig resultaat
Langdurig resultaat
100% pijnloze behandeling
Pijnloze behandeling

Prachtig pand, prachtige tuin, alles prachtig.
Rob 15-07-2021
Wat een professioneel bedrijf. Ben super tevreden over de cryo behandeling. Thanks en tot binnenkort
Nicole 16-02-2022
Ben enige tijd geleden gestart met cryolipolyse. Ik moet nog de derde behandeling uit de kuur ondergaan maar ben nu al super tevreden.
Annette 11-05-2022
Vriendelijke ontvangst, goed intake gesprek, duidelijk uitleg tijdens behandeling, dames verstaan hun vak heel erg goed, top zaak om te bezoeken
Rob 11-05-2022
Ik kreeg het vet rond mijn buik niet weg met sporten. De Cryolipolyse behandeling heeft dat zwembandje eindelijk doen verdwijnen.
Anoniem 01-08-2022
Het kost wat maar ik ben zeer blij met het resultaat. Dit had ik eerder moeten doen!
Jurgen 14-09-2022
Ik ben super tevreden met het resultaat!
Jorg 10-09-2022
Zeer goed bevallen. Vriendelijke mensen en behandeling is goed aangeslagen. Ook advies gekregen in voeding. Positief!
Twan 07-06-2019

Onze werkwijze

Gratis consult aanvragen

Heeft u moeite met het verliezen van de moeilijke pondjes. Wij helpen u graag!

Plan gerust een vrijblijvend consultgesprek. Hierin zullen wij u alles uitleggen over de cryolipolyse behandeling. Er zal een eerlijk en realistisch advies gegeven worden. Of dat deze behandeling uw wensen kan vervullen.

De cryolipolyse behandeling

De cryo specialist zal een cryopad op de gewenste zone plaatsen. Aan de binnenzijde bevatten deze pads een koelelement. Hierdoor stroomt een koude vloeistof welke de vetcellen gedurende 60 minuten dermate onderkoelt. Het omringende weefsel zal niet beschadigd worden. Onderhuids vetweefsel wordt afgebroken doormiddel van een snelle afkoeling van de bovenliggende huidlaag. De eerste paar minuten kunt u tintelingen of kleine prikjes voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze verdwijnen meestal binnen 10 minuten.

Na de behandeling

Na de cryolipolyse behandeling voelt het behandeld gebied koud aan en de huid kan wat rood kleuren.

 • Behandeld gebied niet extra verwarmen, hierdoor zal het effect verminderd worden.
 • Gebruik de Cryo-form (specifieke gel afgestemd met de behandeling).
 • Drink voldoende water.
 • Indien op advies op voeding letten.
 • Voldoende lichaamsbeweging.
Cryo 4 apparaat voor vet te verwijderen

Vet verwijderen met de Cryo 4

Wij zijn enorm blij met het CRYO4 systeem. Vele klanten hebben al fantastische resultaten geboekt. Dit systeem werkt met de grootste behandelpads die op de markt verkrijgbaar zijn. We kunnen meerdere zones tegelijk behandelen. Dit vanwege 5 x een A4 formaat. Vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen in 1 behandeling! De cryolipolyse behandeling met de CRYO4 is een zeer effectieve en pijnloze behandeling op het gebied van body shaping.

Dé ideale behandeling om de moeilijke kilo’s te verliezen. Juist op plaatsen waar men met sporten, en met diëten niet het gewenste resultaat bereikt. Cryolipolyse kan hier de oplossing voor zijn. Na de behandeling zal het vet in de behandelde zone geleidelijk worden afgevoerd.

De eerste resultaten zullen na 4 tot 8 weken zichtbaar zijn. Het is een geleidelijk proces waarin de huid zich zal aanpassen zonder te verslappen. Het grote voordeel van deze cryolipolyse behandeling is dat vet wordt verwijderd. Dit zonder een operatie!

Prijzen Cryolipolyse mannen

Kuur € 796,- € 659,-
Dubbele kuur € 1.592,- € 1.150,-
Losse behandeling € 199,-
Combikorting: Ultra Microdermabrasie tijdens de cryolipolyse behandeling
€ 84,50

Veelgestelde vragen

 • Wat is cryolipolyse?
  Cryolipolyse is een bewezen en wetenschappelijk ondersteunde behandeling voor definitieve verwijdering van plaatselijk vet en vetcellen. Deze niet-operatieve methode maakt gebruik van Cryo-apparatuur om vetcellen te behandelen, waarna het lichaam ze op natuurlijke wijze afvoert. Het resultaat is zichtbaar en blijvend.
 • Hoe werkt cryolipolyse?
  Cryolipolyse maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen in specifieke probleemgebieden te bevriezen. Het apparaat wordt op de huid geplaatst en koelt de vetcellen af tot een temperatuur waarbij ze selectief worden beschadigd. Dit proces, bekend als apoptose, veroorzaakt de geleidelijke afbraak van vetcellen zonder schade aan omliggende weefsels. Na verloop van tijd worden de beschadigde vetcellen op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd, waardoor een vermindering van vetophopingen optreedt.
 • Is cryolipolyse blijvend?
  Ja! Het effect van de behandeling is blijvend. De bevroren vetcellen worden na de behandeling permanent afgevoerd door het lichaam.
 • Hoeveel behandelingen cryolipolyse?
  Het aantal benodigde behandelingen bij cryolipolyse kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt echter aanbevolen om een kuur van 4 behandelingen te ondergaan voor optimale resultaten. Onze specialist zal u adviseren over het specifieke aantal behandelingen dat geschikt is voor uw situatie.
 • Wanneer resultaat na cryolipolyse behandeling?
  Het resultaat van een cryolipolyse behandeling is niet onmiddellijk zichtbaar. Het kan enige tijd duren voordat u de volledige effecten van de behandeling ziet. In de weken en maanden na de behandeling zullen de bevroren vetcellen geleidelijk worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden geëlimineerd. Het uiteindelijke resultaat kan vaak na enkele maanden worden beoordeeld.
 • Wanneer is het maximale effect behaald?
  Vier tot acht weken na een behandeling ziet u al resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd.
 • Welke zones kan ik laten behandelen?
  De cryolipolyse behandeling kunnen we voor meerdere zones inzetten:
  • Buik
  • Lovehandles
  • Rug
  • Billen
  • Heupen
  • Benen
  • Bovenarmen
  We kunnen ook meerdere zones tegelijk behandelen.
 • Is cryolipolyse veilig?
  Cryolipolyse is absoluut niet gevaarlijk of schadelijk voor het lichaam. De behandeling is er enkel op gericht om de bovenste laag vetcellen af te koelen. Het lichaam zorgt vervolgens zelf voor de afbraak en afvoer van de vetcellen. De behandeling is uitwendig en niet-operatief: er wordt dus niet gesneden en er is ook geen kans op ontstekingen of infecties. De speciale cryopads koelen op een constante temperatuur en beschermen de huid. Organen en spieren worden niet aangetast door de behandeling, omdat het koelen slechts aan de oppervlakte plaatsvindt. In de afgelopen jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van cryolipolyse. Alle onderzoeken laten zien dat de behandeling veilig is en dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn. Het is echter wel belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Dorien.nl Anti-Ageing Center werkt uitsluitend met de CRYO4. Dit apparaat heeft een Medische CE markering en voldoet daarmee aan alle veiligheidseisen.
 • Wat kost cryolipolyse?
  Een losse cryolipolyse behandeling kost €199. Als u een kuur van 4 behandelingen bij ons afneemt krijgt u €137 korting en betaalt u slechts €659. Bij 8 behandelingen (een dubbele kuur) betaalt u €1.150 en ontvangt u dus in totaal €442 korting. Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen gewenst zijn.
 • Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?
  Cryolipolyse is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en wordt toegepast op verschillende zones van het lichaam. Bij bepaalde (huid)aandoeningen en ziekten, zoals fenomeen van Raynaud, hartkwalen en epilepsie wordt cryolipolyse afgeraden. Daarnaast wordt de behandeling afgeraden voor personen met diabetes en zwangere vrouwen. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult beoordeelt één van onze specialisten of een cryolipolyse behandeling voor u geschikt is.
 • Moet ik op mijn voeding letten na een cryolipolyse behandeling?
  Ja! Het is altijd verstandig om op uw voeding te letten. De cryolipolyse behandeling zorgt voor een definitieve verwijdering van de vetcellen. Er kunnen natuurlijk wel nieuwe vetcellen ontstaan. Het is daarom van belang gezond te eten en voldoende water te drinken.
 • Mag ik sporten na een cryolipolyse behandeling?
  Ja! Sporten mag na de behandeling. Het is zelfs verstandig om daags na de behandeling uw sportieve activiteiten weer op te pakken.
 • Moet ik na de cryolipolyse behandeling rustig aan doen?
  Nee! Er is geen sprake van een ‘downtime’. U kunt direct verder gaan met uw dagelijkse activiteiten.
 • Wat zijn de nadelen van cryolipolyse?
  Cryolipolyse kent eigenlijk geen nadelen, want de behandeling is veilig, pijnloos en niet-operatief. Bovendien is er geen herstelperiode en is het resultaat al na enkele weken zichtbaar.
 • Zijn er negatieve ervaringen met cryolipolyse?
  Over het algemeen zijn de ervaringen met cryolipolyse erg positief. Er zijn echter ook personen die kritiek hebben of een negatieve ervaring hebben gehad met cryolipolyse. Deze negatieve ervaringen komen vaak voort door slechte voorlichting en een verkeerd verwachtingspatroon. Cryolipolyse is geen methode om af te vallen, maar is erop gericht om de contouren van het lichaam te verfijnen. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center vinden we een goede voorlichting erg belangrijk. Daarom bekijken we tijdens het eerste, gratis consult wat uw wensen zijn, of cryolipolyse voor u een geschikte behandeling is en welke resultaten u kunt verwachten.
 • Is cryolipolyse pijnlijk?
  Een cryolipolyse behandeling is niet pijnlijk. In het begin kan de temperatuur even onwennig aanvoelen en zorgen voor lichte tintelingen, maar na enkele minuten is het koude gevoel verdwenen. De meeste cliënten ervaren de behandeling echter als comfortabel en ontspannend. U kunt na uw cryolipolyse pijnloos door met uw dagelijkse gang van zaken.

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.