Cryolipolyse vet verwijderen van de buik vrouw

Vet bevriezen

  • Meer dan 15 jaar ervaring in vet bevriezen
  • Meerdere zones tegelijk
  • Vetcellen definitief verwijderd

Gratis consult

Vet bevriezen met cryolipolyse

Op een efficiënte en comfortabele manier van uw vetcellen af, wilt u dat ook? Komt u moeilijk van de laatste pondjes af? Dan is het bevriezen van overtollige vetcellen middels cryolipolyse een effectieve en toegankelijke oplossing. Wacht niet langer!

Wat is vet bevriezen zonder operatie?

Vet bevriezen wordt ook wel cryolipolyse genoemd. Dit is een methode om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Het is een behandeling voor figuurcorrectie zonder operatie. Het bevriezen van vetcellen kan helpen wanneer u af wilt van vet dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. We passen deze methode toe op verschillende lichaamsdelen, zodat we u gericht kunnen helpen. Onder andere de billen, buik, heupen, benen en armen zijn zones die we behandelen.

Cryolipolyse aansluiten van pads op de buik van een vrouw

Vetcellen laten afkoelen

Vet bevriezen is natuurlijk niet écht het bevriezen van vet. Dit zou de huid namelijk beschadigen. We plaatsen pads op de te behandelen zones. Hierdoor kunnen we vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet snel afkoelen tot 0˚C. Hierbij worden alleen de vetcellen aangepakt. Vetcellen kristalliseren namelijk al bij 4˚C. Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen.

Cryolipolyse behandeling vet percentages en gewichten bespreken

Buikvet bevriezen – krijg een plattere buik

Een van de meest voorkomende probleemgebieden, bij zowel mannen als vrouwen, is de buik. Buikvet kan moeilijk te verminderen zijn, zelfs met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet. Gelukkig hebben we bij Dorien.nl de behandeling om u te helpen uw buikvet kwijt te raken en een plattere buik te krijgen.

Onze cryolipolyse behandelingen zijn bijzonder effectief bij het verminderen van buikvet. Met deze veilige en effectieve behandeling kunt u op ons vertrouwen om u te helpen uw droomfiguur te bereiken. Daarnaast ook zelf aan de slag met het stimuleren van vetverbranding? De cryolipolyse crème van Beauty by Dorien stimuleert het vetverbrandingsproces en zorgt voor een aantoonbaar stevigere huid. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het verwijderen van ongewenst vetweefsel zonder operatie.

Voordelen van vet bevriezen

De behandeling wordt uitgevoerd met getrainde specialisten en met de modernste apparatuur. De koelelementen zorgen ervoor dat de vetcellen ‘bevriezen’ en worden afgebroken. We kunnen 4 zones behandelen in 60 minuten. Het is absoluut pijnloos, effectief en veilig (CE-certificering). U heeft geen last van bijwerkingen of littekens. Er is geen sprake van een hersteltijd en kunt direct verder met uw dagelijkse activiteiten. De resultaten zijn fantastisch en blijvend!

Het resultaat is snel zichtbaar
Resultaat snel zichtbaar
Pijnloze behandeling
Behandeling zonder een operatieve ingreep
Zonder operatie
Het apparaat heeft een groot behandel oppervlak
Groot behandeloppervlakte
Behandeling zonder een operatieve ingreep
Zonder operatie

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.