Cellulite van de billen verwijderen

Cellulite verminderen

 • Meer dan 20 jaar ervaring in het verwijderen van cellulite
 • Niet-operatieve behandelmethode
 • Compleet pijnloos

Gratis consult

Cellulite verwijderen: strakker in uw vel

Verminder uw cellulite met een behandeling van Dorien.nl. Bent u ook zo klaar met uw sinaasappelhuid? Loop aankomende zomer weer zelfverzekerd rond met een gladde huid! De LPG Endermologie behandeling is de effectiefste methode om cellulite te verminderen en uw huid er weer mooi en glad uit te laten zien.

Alles over cellulite verminderen

Meer over endermologie

Endermologie is een niet-operatieve behandelmethode om cellulite aan te pakken. Met behulp van een modern massageapparaat worden onderhuidse vetblokkades aangepakt. Dit gebeurt door het onderhuidse bindweefsel grondig te masseren. Hierdoor worden elastine- en collageenvezels aangemaakt. Het is een intensieve bindweefselmassage. Deze behandeling kan verkleefde vetcellen afvoeren.

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding. Het werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Deze intensieve behandeling is uiterst effectief en pijnloos! Hierdoor vermindert of verdwijnt de cellulite en ziet de huid er weer strak uit! Wilt u er ook weer strak bij lopen deze zomer? Dat kan!

Cellulite behandeling aan de onderbenen van een vrouw

Cellulite behandeling

Bij Dorien bent u verzekerd van een behandeling met de modernste apparatuur. Wij blijven up-to-date met de modernste technologieën om cellulite te verminderen. Indien u kiest voor deze behandeling bij Dorien draagt u tijdens de behandeling een soort maillot. Hierdoor glijdt de behandelkop beter over de huid. De schoonheidsspecialiste beweegt het apparaat over het te behandelen lichaamsdeel. De kracht waarmee wordt ‘gemasseerd’ kunnen onze specialistes voor ieder type huid aanpassen. Het massage-apparaat geeft een zuigend en masserend gevoel. De huid wordt als het ware omhoog gezogen en heen en weer gerold in het apparaat. Vervolgens wordt de huid weer losgelaten en ‘dwarrelen’ de cellen als een egaal laagje terug. De vetcellen worden dus opnieuw gestructureerd in de huid. De behandeling voelt aan als een intensieve massage; het wordt vaak als plezierig ervaren en is absoluut pijnvrij. Onze manier van cellulite verminderen is bovendien enorm effectief!

Cellulitis behandeling voor strakkere billen van de vrouw

De voordelen van cellulite verminderen

De behandeling om cellulite te verminderen wordt bij Dorien uitgevoerd met de modernste apparatuur door goed opgeleid personeel. Zo verminderen we cellulite pijnvrij en uiterst effectief. De resultaten zijn blijvend en de aanwezige cellulite zal sterk verminderen op een natuurlijke wijze. De behandeling verstevigt de huid. Zorgt voor vetafbraak, ook op de lastige plekken en voert overtollig vocht af!

Bent u ook klaar met uw sinaasappelhuid? Wacht dan niet langer!

De behandeling kan het gehele jaar door
Hele jaar door
100% pijnloze behandeling
100% pijnloos
behandeling is geschikt voor alle huidtypes
Alle huidtypen
Dit is een veilige behandeling
Veilige behandeling
behandeling zonder naalden
Zonder naalden

De informatie vooraf-intake was een verademing. Niet alleen op uiterlijk maar ook op de mens en de beweegredenen; doe je iets voor jezelf of ter 'pleasing' van anderen. Echt fijn.
Onbekend 18-03-2024
Gevestigd in een mooi pand. Oogt professioneel; uitleg van de behandeling was duidelijk en eerlijk door een vriendelijke eigenaresse Dorien
Els 13-04-2022
Zeer goede uitleg en advies. Ik voelde me erg op mijn gemak en ze wisten mij goed gerust te stellen. Ook het resultaat is zeer positief!
Anne 19-08-2022
Heel fijn om naar 'Dorien' te gaan. Zowel voor 'het' probleem als voor de fijne mensen die je helpen. Goede adviezen? Meedenkend. Altijd tijd voor je. Kom er graag!
Anoniem 25-11-2020

Onze werkwijze

Gratis consult

 • Voordat we kunnen beginnen met cellulite verminderen, is het van groot belang dat u langskomt voor een vrijblijvend en gratis consult. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk consult met de huidspecialiste. Tevens onderzoeken wij of de behandeling met het LPG Endermologie apparaat voor u geschikt is. Wij nemen het hele behandeltraject met u door zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De behandeling

 • Tijdens de behandeling krijgt u een soort maillot aan. Dit zorgt ervoor dat de behandelkop beter over de huid glijdt.
 • De behandeling geeft een zuigend en masserend gevoel. Dit wordt vaak als prettig ervaren.

Na de behandeling

 • Direct na de behandeling kunnen tijdelijke huidreacties optreden zoals:
  • Lichte roodheid, dit verdwijnt na een dag.
  • Kleine blauwe plekjes, deze verdwijnen binnen enkele dagen.
Cellulite verwijderen vooraf aan de endermologie behandeling Cellulite verwijderen na de behandeling
LPG Endermologie apparaat voor het verwijderen van cellulitus

LPG Endermologie, het apparaat op de markt om cellulite te verminderen

We hebben onlangs een nieuw apparaat in gebruik genomen voor het verminderen van cellulite. En daarmee behalen we nog betere resultaten!

Endermologie/Lipomassage wordt bij Dorien Anti-Ageing Center uitgevoerd door gediplomeerde specialistes. Met de hoogwaardige, nieuwste apparatuur van LPG worden vetblokkades opgeheven. De methode zorgt voor stimulatie van collageen- en elastineproductie. De bindweefselmassage zorgt er op die manier voor dat de cellulite vermindert of verdwijnt. Deze methode zet het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen aan het werk; het verstevigt de huid, geeft het meer vorm en maakt het gezonder.

Met de endermologie-apparatuur van Dorien.nl kunnen ook littekens worden behandeld.

Prijzen Cellulite verminderen

1e kuur € 899,- € 799,-
2e kuur € 799,- € 699,-
3e kuur € 699,- € 599,-
Losse behandelingen € 79,50

Veelgestelde vragen over cellulite verminderen

 • Kunt u cellulite voorkomen?
  Er is geen manier om cellulite volledig te voorkomen, maar een gezonde levensstijl kan helpen. Dit omvat regelmatige lichaamsbeweging, een gezond dieet met veel groenten en fruit, voldoende water drinken en het vermijden van roken en alcohol.
 • Wat zijn de oorzaken van cellulite?
  De exacte oorzaak van cellulite is niet bekend, maar het wordt verondersteld te worden veroorzaakt door een combinatie van genetica, hormonen, levensstijlfactoren en de structuur van het bindweefsel en de vetcellen onder de huid.
 • Wie krijgt cellulite?
  Cellulite komt voor bij mensen van alle leeftijden en maten, maar het komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Het is ook meer zichtbaar bij mensen met een hoger lichaamsvetpercentage.
 • Wat is cellulite?
  Cellulite is de term die wordt gebruikt om de bobbelige, hobbelige huid te beschrijven die vaak op de dijen, heupen en billen voorkomt. Het wordt veroorzaakt door vetophopingen die zich onder de huid vormen en druk uitoefenen op het bindweefsel, waardoor de huid een bobbelig uiterlijk krijgt.
 • Is de behandeling voor iedereen geschikt?
  Nee! Wij raden de behandeling onder andere af voor personen die bloedverdunners gebruiken of een huidinfectie hebben. Raadpleeg uw arts indien u twijfelt. Wij denken graag met u over welke behandeling wel geschikt is voor u en uw huid.
 • Is endermologie geschikt voor mannen?
  Ja! Ook mannen kunnen deze behandeling ondergaan.
 • Hoe lang is de hersteltijd van een behandeling tegen cellulite?
  Na de behandeling kunt u gerust verder met uw dagelijkse bezigheden. Herstellen is niet nodig, veel mensen geven zelfs aan te genieten van deze behandeling.
 • Is een endermologie behandeling pijnvrij?
  Ja! De behandeling is pijnvrij. Het voelt aan als een intensieve massage. Veel mensen ervaren het als prettig
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig om van mijn cellulite af te komen?
  Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Een à twee keer per week vindt een behandeling plaats van zo’n 35 minuten. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, stellen wij vast tijdens een intake. We stellen een behandelplan op en bespreken dit met u.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.