Plasma lift voor een ooglid correctie van de oogleden

Ooglidcorrectie zonder operatie

 • Geen blijvende littekens
 • Korte herstelperiode
 • Natuurlijk resultaat

Gratis consult

Oogleden liften zonder plastische chirurgie? Het kan!

Wilt u af van hangende oogleden die voor praktische problemen zorgen? En wilt u weer met een frisse blik verder? Dan kan onze ooglidcorrectie behandeling met de Jett Plasma Lift Profi wel eens dé behandeling voor u zijn!

Alles over een ooglidcorrectie zonder operatie

Wat is een ooglidcorrectie zonder operatie?

Bent u de hangende oogleden beu en wilt u niet altijd zo vermoeid of somber ogen? Of zorgen uw overhangende oogleden voor praktische problemen omdat ze het zicht beperken? En ziet u op tegen een operatie om uw oogleden te liften? Dan is deze behandeling hét alternatief!

Geschikt voor:

 • Bovenooglidcorrectie
 • Onderooglidcorrectie
 • Liften oogleden

De Plasma Prolift-behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En voor jong en oud.

Plasma lift behandeling voor het verstrakken van oogleden

Oogleden liften zonder operatie en hechtingen

Het is de nieuwste technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageenaanmaak van de oogleden. De behandeling zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Ook op lange termijn heeft het een positief effect. Het is een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden! En het is ook nog een zeer betaalbaar en effectief! En dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling!

Het proces is vrijwel pijnloos en is het alternatief voor plastische chirurgie!

Ooglidcorrectie met plasma lift voor hangende oogleden

Ervaringen oogleden liften zonder operatie

Geen zorgen om hechtingen of littekens en een vrijwel pijnloze behandeling. De klanten van Dorien.nl zijn stuk voor stuk te spreken over de behandeling en de resultaten. Bent u benieuwd naar een persoonlijk verhaal? Lees het interview met Danique, één van onze specialisten, en mevrouw Van Ooijen, een tevreden klant.

Plasma lift voor een ooglid correctie van de oogleden

De voordelen van oogleden liften zonder operatie

Er komen geen naalden aan te pas. Het is bij uitstek het alternatief voor een chirurgische ingreep! De oogliftcorrectie zonder operatie heeft een korte hersteltijd en een langdurig resultaat! Zeer betaalbaar en dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling!

Behandeling zonder een operatieve ingreep
Zonder operatie
Behandeling geeft langdurig resultaat
Langdurig resultaat
Geen hechtingen tijdens de behandeling
Geen hechtingen
De behandeling kan het gehele jaar door
Het gehele jaar mogelijk
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijk resultaat
Betrouwbare behandeling
Betrouwbare behandeling

Prima resultaat, professioneel bedrijf! Vriendelijk en eerlijk
Ron 06-04-2022
Jeukende en dikke ogen tijdens de hooikoorts periode is na de behandeling ook sterk verminderd! Blij mee
Dorien 08-06-2022
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en geholpen en ben tevreden met het resultaat
Roos 03-02-2022
Ben zeer tevreden met het resultaat! Heb weer een frissere uitstraling! Ben er blij mee
Thea 24-08-2022
Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Ze stellen je op je gemak.
Anke 08-03-2022
Zeer professioneel! Ontspannen en na 1 week is er al niets meer te zien, buiten het resultaat waar ik op gehoopt had! Echt een aanrader!
Ina 22-06-2022
Gevestigd in een mooi pand. Oogt professioneel; uitleg van de behandeling was duidelijk en eerlijk door een vriendelijke eigenaresse Dorien
Jacqueline 13-04-2022

Waarom ben je in goede handen bij Dorien?

Met veel plezier zorg ik ervoor dat een vermoeide blik weer een frisse uitstraling krijgt. Het is een precisie werk waar ik na 4 jaar ervaring als zeer bedreven in ben. Wat mij energie en een voldaan gevoel geeft als klanten weer met een tevreden blik naar huis gaan.

Danique

Onze werkwijze

Gratis consult

 • Bent u klaar met een vermoeide ogen en wilt u uw oogleden liften? Zo gaat u weer verder met een heldere en frisse blik. Wij helpen u graag!
 • Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit omdat deze ooglidcorrectie zonder operatie helaas niet voor iedereen geschikt is. De huidspecialist zal de oogleden analyseren en advies geven.
 • Hopelijk kunnen we u verder helpen met een stralende blik!

De ooglidcorrectie

 • Wij verdoven het behandelgebied met een speciale pad.
 • Tijdens de ooglidcorrectie beweegt de behandelkop net boven de huid.
 • Vervolgens worden kleine ‘vonkjes’ afgegeven die de huid verwarmen. Hierdoor verdampt het bovenste laagje van de huid. Dit zet een proces in gang. Namelijk het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van elasticiteit en weerstand van weefsel.
 • Met de gepatenteerde ‘gelijkstroom plasma-techniek’ maken we kleine puntjes van slechts 0,1 mm. Hierdoor is alle energie op één punt gericht en bereiken we een diepte van 0,2 tot 0,4mm. Dit zorgt voor het samentrekken van de huid.
 • Het resultaat geeft een natuurlijk liftend effect.

Na de behandeling

 • Direct na de ooglidcorrectie kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit verdwijnt in de meeste gevallen na een aantal uur tot twee dagen.
 • Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen aanhoudt.
 • Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder deze korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.
 • Het is belangrijk om de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren (niet weken!). Gebruik daarna 3 keer per dag de aanbevolen oogcrème. Breng deze dun aan en strijk het goed uit.
 • Mocht u naar buiten gaan, smeer uw oogleden dan een paar keer per dag in met de crème met SPF 50+. Of bescherm de huid met een blokker. Als de zon schijnt, adviseren wij een zonnebril te dragen. Bij onvoldoende bescherming bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentvlekjes op de huid.
 • De eerste 3-7 dagen na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
 • De eerste week de oogleden 3x daags goed hydrateren maar niet weken (dun aanbrengen). Dit met een vettere crème (de huidspecialist zal u hierin adviseren).
 • De eerste week niet in de sauna of infrarood.
  Advies: gedurende 1 week geen make-up op de behandelde zone.
 • De eerste 4 weken na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank.
 • De eerste 6 weken na de behandeling niet zonnebaden. Mocht u naar buiten gaan, de oogleden insmeren met SPF 50+. En draag een zonnebril (dit om pigmentatie te voorkomen).
Hangende oogleden vooraf aan de ooglidcorrectie zonder operatie Hangende oogleden na een ooglidcorrectie zonder operatie
Jett Plasma Lift Profi apparaat voor het verbeteren van de huid

Jett Plasma Lift Profi

Bij Dorien.nl werken we met de Jett Plasma Lift Profi. Dit is de nieuwste apparatuur op het gebied van ooglidcorrectie zonder operatie.

De Jett Plasma Lift Profi is een gepatenteerd systeem. Het is het enige systeem in Nederland waarbij u een ooglift ondergaat met gelijkstroom. Hierdoor kan de plasma-straal heel precies de huid binnendringen tot in de lederhuid (dermis). Hier bevinden zich collageen en elastine.

De behandeling met de Jett Plasma is gebaseerd op verdamping van de bovenste huidlaag. Door deze verdamping ontstaat op de behandelde plekken een krimpeffect van de huid. Het resultaat? Een strakkere en gelifte huid. De behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is volledig veilig.

Prijzen Ooglidcorrectie zonder operatie

Oogleden boven of onder € 385,-
2e behandeling oogleden boven of onder € 385,- € 197,50
Tijdens de zomermaanden ontvangt u een gratis Sunblock cadeau ter waarde van
€ 29,95

Veelgestelde vragen

 • Wat is een ooglidcorrectie zonder operatie?
  Een ooglidcorrectie zonder operatie is een innovatieve en niet-chirurgische procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van het geavanceerde Plasma Lift Profi apparaat. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van gecontroleerde plasma-energie om overtollige huid rondom de oogleden te verstrakken en te verwijderen. De Plasma Lift Profi apparaat is een effectieve en veilige methode die geen scalpel of incisies vereist, waardoor er geen zichtbare littekens ontstaan.
 • Welke voordelen biedt de ooglidcorrectie zonder operatie ten opzichte van chirurgische ingreep?
  De Plasma Lift Profi apparaat biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele chirurgische ingrepen voor ooglidcorrectie. Naast het vermijden van littekens en het minimaliseren van risico’s, heeft deze niet-chirurgische methode ook een kortere hersteltijd. Bovendien zijn de resultaten van de Plasma Lift Profi apparaat langdurig, omdat het de natuurlijke collageenproductie stimuleert, wat bijdraagt aan een jeugdiger en strakker uitziende huid rondom de ogen.
 • Hoe lang duurt een ooglidcorrectie behandeling met de Plasma Lift Profi apparaat?
  De duur van een ooglidcorrectiebehandeling met de Plasma Lift Profi apparaat varieert afhankelijk van de complexiteit en het aantal te behandelen gebieden. Over het algemeen kan de behandeling binnen een tijdsbestek van 30-60 minuten worden voltooid. Deze tijdsduur maakt het een tijdbesparende optie voor drukke individuen die snel en efficiënt resultaten willen behalen.
 • Hoe snel kan ik mijn normale dagelijkse activiteiten hervatten na een ooglidcorrectie zonder operatie?
  Na een ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat kunnen de meeste patiënten binnen enkele dagen hun normale dagelijkse activiteiten hervatten. Het is echter essentieel om overmatige blootstelling aan de zon, intensieve lichaamsbeweging en wrijven van de behandelde gebieden te vermijden gedurende de herstelperiode om het genezingsproces te optimaliseren.
 • Wat is het verschil tussen een ooglidcorrectie zonder operatie en een traditionele chirurgische ingreep?
  Een ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat verschilt aanzienlijk van traditionele chirurgische ingrepen. In tegenstelling tot chirurgische methoden, vereist de Plasma Lift Profi apparaat geen incisies of hechtingen, wat resulteert in een aanzienlijk kortere hersteltijd en geen zichtbare littekens. Bovendien biedt de Plasma Lift Profi apparaat een gecontroleerde en precieze behandeling, waardoor de resultaten op maat kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt.
 • Wat is de gemiddelde hersteltijd na een ooglidcorrectie zonder operatie?
  Na een ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat varieert de hersteltijd per persoon. Gemiddeld genomen duurt het herstelproces ongeveer 7-10 dagen. Tijdens deze periode kan er sprake zijn van enige zwelling en korstvorming, maar deze symptomen verdwijnen geleidelijk. Het is belangrijk om de aanbevolen nazorginstructies strikt op te volgen om een snel en succesvol herstel te bevorderen.
 • Is een ooglidcorrectie zonder operatie pijnlijk?
  Klanten ervaren over het algemeen minimale pijn tijdens de ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat. Een verdovende crème wordt aangebracht voorafgaand aan de behandeling om eventuele ongemakken te minimaliseren. Het kan zijn dat patiënten een licht ongemak of een warmtegevoel ervaren tijdens de procedure, maar dit is meestal goed verdraagbaar.
 • Zijn de resultaten van een ooglidcorrectie met het Plasma Lift Profi apparaat blijvend?
  Hoewel een ooglid correctie zonder operatie met de Plasma Lift Pro behandeling langdurige resultaten biedt, is het verouderingsproces van de huid niet volledig te stoppen. Na verloop van tijd kan de huid weer verslappen, maar de meeste patiënten ervaren nog steeds aanzienlijke verbetering ten opzichte van hun oorspronkelijke toestand.
 • Wat zijn de risico’s en bijwerkingen van de ooglidcorrectie zonder operatie
  Hoewel de ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat een veilige behandeling is, zijn er enkele mogelijke risico’s en bijwerkingen. Deze kunnen onder andere tijdelijke zwelling, roodheid, korstvorming en veranderingen in de huidskleur omvatten. Deze bijwerkingen zijn meestal mild van aard en verdwijnen binnen enkele dagen.
 • Hoe lang blijven de resultaten van een ooglidcorrectie met het Plasma Lift Profi apparaat zichtbaar?
  De resultaten van een ooglidcorrectie met de Plasma Lift Profi apparaat zijn langdurig en zichtbaar. Na de behandeling ervaren klanten merkbare verbeteringen in de strakheid en jeugdigheid van hun oogleden. Deze resultaten blijven behouden doordat de Plasma Lift Profi apparaat de natuurlijke collageenproductie stimuleert, wat bijdraagt aan langdurige stevigheid en verjonging van de huid rondom de ogen.  
 • Kan de ooglidcorrectie zonder operatie worden gecombineerd met andere esthetische behandelingen?
  Ja, de ooglidcorrectie zonder operatie kan vaak worden gecombineerd met andere esthetische behandelingen. Door verschillende behandelingen te combineren, kunnen we algehele gelaat verjongende resultaten behalen. Een persoonlijk consult met onze specialisten kan de mogelijkheden voor combinatiebehandelingen bespreken, welke geheel gratis is!
 • Zijn er specifieke nazorginstructies die ik moet volgen na een ooglidcorrectie met het Plasma Lift Profi apparaat?
  Voor een succesvol herstel en langdurige resultaten is het van cruciaal belang om de specifieke nazorginstructies op te volgen die onze specialisten verstrekken na een ooglidcorrectie met de Plasma Lift Profi apparaat. Dit kan het vermijden van bepaalde cosmetische producten en het zorgvuldig reinigen van de behandelde gebieden omvatten. Door het zorgvuldig opvolgen van deze richtlijnen wordt het genezingsproces gestimuleerd en kunnen optimale resultaten worden behaald met de behandeling met de Plasma Lift Profi apparaat.
 • Is de ooglidcorrectie met de Plasma Lift Profi apparaat geschikt voor iedereen?
  Hoewel de ooglidcorrectie met de Plasma Lift Profi apparaat geschikt is voor veel mensen, kan het noodzakelijk zijn om een consult te plannen met onze specialisten om de geschiktheid voor individuele behoeften en medische geschiedenis te beoordelen. Onze deskundige medische professionals kunnen een grondige evaluatie uitvoeren om te bepalen of de ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat de juiste keuze is voor u.
 • Hoeveel sessies zijn er meestal nodig voor een optimaal resultaat bij een ooglidcorrectie zonder operatie?
  Het aantal benodigde sessies voor een optimale resultaat bij een ooglidcorrectie zonder operatie met de Plasma Lift Profi apparaat kan variëren, afhankelijk van de individuele situatie en de gewenste resultaten. Over het algemeen zijn één tot twee sessies voldoende om significante verbeteringen te bereiken. Onze ervaren specialisten kunnen een persoonlijk behandelplan opstellen op basis van de specifieke behoeften van elke patiënt.

Plan een gratis consult

Vul uw gegevens in, dan zullen wij vervolgens telefonisch contact met u opnemen voor het definitief inplannen van een eerste consult.
Naam(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.