Microneedling RF behandeling om de huid te verstrakken

Microneedling RF

 • Volume stimulatie
 • Huidverstrakking
 • Snel en natuurlijk resultaat

Gratis consult

Het nieuwe wapen in strijd tegen huidverslapping

Ontdek de kracht van microneedling RF, een geavanceerde behandeling die de voordelen van microneedling en radiofrequentie combineert voor indrukwekkende huidverbetering. Microneedling RF stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteert in een stevigere, gladdere en jeugdig uitziende huid. Ervaar de voordelen van microneedling RF en geniet van een stralende en vernieuwde huid.

Alles over microneedling RF

Wat is microneedling RF?

Microneedling RF is een veilige techniek die specifiek gericht is op huidverstrakking. Het is het nieuwste wapen in de strijd tegen huidveroudering, waarbij microneedling gecombineerd wordt met RF (Radio Frequente energie). Deze geavanceerde methode combineert twee effectieve technieken voor huidverjonging en -verstrakking.

Microneedling en radiofrequentie hebben gemeenschappelijke behandelgebieden en doelen. Door ze te combineren, versterken ze elkaar en wordt het gewenste resultaat sneller bereikt dan wanneer deze technieken afzonderlijk worden toegepast.

Microneedling RF behandeling op het voorhoofd om de huid te verstrakken

Waarom kiezen voor microneedling RF?

Deze behandeling is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor diverse huidproblemen en individuele behoeften. Of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, een verslapte huid, tekenen van huidveroudering, grove poriën, acne, littekens of striemen en striae, deze behandeling kan u helpen uw gewenste resultaten te bereiken.

Met de combinatie van microneedling en radiofrequentie worden deze specifieke zorgen aangepakt en wordt de huid gestimuleerd om zich te vernieuwen en te verjongen.

Ontdek hoe deze behandeling uw huid kan transformeren en uw zelfvertrouwen kan versterken.

Microneedling RF behandeling om een verslapte huid te verstrakken

Het verschil met een gewone microneedling behandeling

Microneedling en microneedling RF zijn beide populaire behandelingen voor huidverbetering, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Microneedling is een behandeling waarbij fijne naaldjes op de huid worden aangebracht om gecontroleerde microperforaties te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsrespons van de huid, bevordert de aanmaak van collageen en elastine en verbetert de textuur en stevigheid van de huid.

Microneedling RF, combineert microneedling met radiofrequentie (RF) energie. Dit betekent dat de naaldjes niet alleen microperforaties creëren, maar ook RF-energie in de huid afgeven. De RF-energie verwarmt dieper gelegen huidlagen, wat zorgt voor extra stimulatie van de collageen- en elastineproductie. Dit resulteert in een verstrakkend effect en een nog betere huidverbetering. Microneedling RF kan dezelfde huidproblemen behandelen als microneedling, maar biedt vaak snellere en intensievere resultaten.

Kortom, terwijl microneedling de huid stimuleert door middel van microperforaties, voegt microneedling RF de voordelen van radiofrequentie toe voor een nog effectievere behandeling.

Voordelen van microneedling RF

Ontdek de voordelen van een microneedling RF-behandeling en ervaar een natuurlijke transformatie van je huid. Deze niet-invasieve behandeling biedt talloze voordelen.

 1. Ten eerste is het een veilige optie voor huidverbetering en verjonging, zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.
 2. Een ander voordeel is dat microneedling RF het hele jaar door kan worden toegepast, ongeacht het seizoen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beperkingen van bepaalde tijden van het jaar. Bovendien is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid, dankzij de radiofrequentietechnologie die niet wordt beïnvloed door huidskleur.
 3. Een microneedling RF-behandeling biedt niet alleen direct zichtbare resultaten, maar ook langdurige verbetering. Na de behandeling merk je al snel een verfijning van fijne lijntjes, huidverstrakking en een algehele verbetering van de huidtextuur. Deze resultaten zijn niet alleen direct merkbaar, maar blijven ook langdurig zichtbaar.
 4. Bovendien biedt microneedling RF een alternatief voor invasieve procedures zoals cosmetische injecties. Het stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd zonder het gebruik van spierontspanners.

Kies voor een microneedling RF-behandeling en geniet van de voordelen van een veilige, effectieve en natuurlijke aanpak voor een stralende huid. Ervaar de transformatie en straal met vertrouwen.

Behandeling zonder een operatieve ingreep
Zonder operatie
Het resultaat is snel zichtbaar
Resultaat snel zichtbaar
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijk resultaat
Behandeling geeft langdurig resultaat
Langdurig resultaat
De behandeling kan het gehele jaar door
Het hele jaar door
meerdere technologieën
Unieke technologie

Enorm tevreden met de overstap naar deze salon! Professioneel, veelzijdig en fijn personeel!
Rosilde 14-02-2024
Erg blij met het behandelplan om de huid te verstrakken en te verbeteren
Wendy 15-02-2024
*Persoonlijk contact; je bouwt een band op met de behandelaar. *Transparantie; geen verrassingen omtrent de kosten en het 'behandelplan' *Algemeen; prettige sfeer
Saar 10-04-2024
Heel professioneel team. Goed en langdurig effect Fijne entourage Heel vriendelijk en klantgericht.
Marga 12-04-2024
Heel tevreden met het eindresultaat. Een goede uitleg gehad voor de behandeling waardoor je op je hoogte bent van de do en don't
Jolanda 21-03-2024
Top behandeling! Erg blij met het resultaat! Bedankt Laura voor deze tip
Jeroen 13-07-2022
Fijne salon en goed advies gekregen. Ben al erg te spreken over de eerste behandeling, op naar de volgende
Verena 04-05-2022
Vond het een beetje spannend, maar het is me alles meegevallen! Erg blij mee
Sabine 09-11-2022
Dit is de behandeling voor mij! Mijn huid ziet er voller uit en rustiger uit
Sara 12-10-2022
Zeer tevreden over de Microneedling RF behandeling! Resultaat direct zichtbaar. Hersteltijd ging zeer snel
Laura 21-09-2022
Kom al vele jaren bij Dorien en altijd naar alle tevredenheid. Mijn huid is echt opgeknapt!
Annette 13-10-2022

Waarom bent u in goede handen bij Dorien?

Sinds wij met microneedling RF werken, voer ik deze behandeling uit. Ik ben super enthousiast over deze behandeling omdat we er prachtige resultaten mee kunnen bereiken, zowel voor jong en oud. Graag geef ik u persoonlijk advies over deze behandeling.

Laura

Onze werkwijze

Vrijblijvend consultgesprek

 • Heeft u last van een verslapte huid, rimpels of fijne lijntjes of andere huidproblemen? Maak kennis met onze oplossingen! Bij een vrijblijvend consultgesprek beantwoorden we al uw vragen en analyseren we uw huid. Samen kunnen we bepalen of de Microneedling RF behandeling het meest geschikt is voor u. Plan nu uw consultgesprek en ontdek de mogelijkheden.

De microneedling RF behandeling

 • Het proces begint met het voorbereiden van de huid en het aanbrengen van een verdovende crème om eventueel ongemak te minimaliseren. Vervolgens wordt een apparaat gebruikt dat kleine, geïsoleerde naaldjes bevat. Deze naaldjes worden zachtjes in de huid gedrukt en maken microscopische kanalen.
 • Door deze kanalen in de huid te creëren, wordt de natuurlijke genezingsrespons van het lichaam geactiveerd. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De gecontroleerde beschadiging van de huid door de naaldjes zorgt ervoor dat de huidcellen worden gestimuleerd om zich te vernieuwen en te regenereren.
 • Tijdens de behandeling wordt ook radiofrequentie-energie gebruikt. Deze energie wordt via de naaldjes in de huid afgegeven, waardoor er warmte wordt gegenereerd in de diepere huidlagen.
 • Een bijkomend voordeel van microneedling RF is dat het de opname van huidverzorgingsproducten verbetert. Door de microkanaaltjes kunnen actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur of retinol, beter doordringen in de huid. Deze ingrediënten kunnen op deze manier op een veilige en effectieve manier op de gewenste plaats in de huid worden afgeleverd, waardoor hun werking wordt gemaximaliseerd.
 • Na de behandeling kan de huid wat roodheid en lichte zwelling vertonen, vergelijkbaar met een zonnebrand. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele dagen. Het duurt echter enige tijd voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn. Naarmate de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid zich vernieuwt, zal de huid geleidelijk aan voller, egaler en steviger aanvoelen.

Na de behandeling

 • Het is belangrijk om de huid gedurende een dag niet actief te koelen.
 • Geef uw huid de juiste zorg in de ochtend en avond met speciaal geselecteerde huidverzorgingsproducten die zijn afgestemd op uw huidtype.
 • Bescherm uzelf tegen de zon en gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 50+ factor.
 • Vermijd tijdens de kuur met name het gebruik van een zonnebank.
 • Vermijd gedurende een week het scrubben van de huid.

Kuurbehandeling

 • Voor een optimaal resultaat wordt een kuurbehandeling van 3 tot 5 sessies (afhankelijk van het gewenste resultaat) aanbevolen, met een tussenpoos van 30-45 dagen tussen elke behandeling. Na de initiële kuurbehandeling is het raadzaam om regelmatig onderhoudsbehandelingen te ondergaan, bij voorkeur om de 6 tot 12 maanden, om de behaalde resultaten te behouden.

Resultaat na 1 behandeling

Microneedling RF voor de behandeling Microneedling RF na de behandeling

Resultaat na 3 behandelingen

na 3 behandelingen bfabo

Microneedling RF met de BFABO

Bfabo apparaat voor het verstrakken en verjongen van de huid

Ontdek de kracht van de BFABO Microneedling RF-machine voor huidverbetering, verjonging en huidverstrakking. Dit geavanceerde apparaat combineert microneedling en radiofrequentie (RF) voor optimale resultaten. De microneedles creëren microperforaties in de huid, terwijl de RF-energie de productie van collageen en elastine stimuleert. Het resultaat? Een strakkere, gladdere huid met minder rimpels. De BFABO Microneedling RF-machine is geschikt voor alle huidtypes en biedt een veilige behandeling met minimaal herstel. Ervaar de veelzijdigheid en effectiviteit van dit apparaat voor een jeugdigere huid.
De BFABO is uitstekend te gebruiken bij:

 • Fijne rimpels & lijntjes
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Striae
 • Zonneschade

Prijzen Microneedling RF

Totale gelaat € 425,-
Half gelaat € 269,-
Decolleté € 450,-
Hals € 250,-
Bovenlip € 150,-
Oogzone € 150,-
Straie vanaf € 249,-
Littekens vanaf € 149,-
Overige opties Prijs op aanvraag

Veelgestelde vragen over microneedling RF

 • Waarom kiezen voor microneedling RF?
  Ontdek waarom Microneedling RF de ideale keuze is:
  • Geschikt voor ieder huidtype: Ongeacht uw huidtype kunt u profiteren van de voordelen van de BFABO Microneedling RF-behandeling.
  • Geschikt voor gelaat en lichaam: Niet alleen is deze behandeling effectief voor het gezicht, maar het kan ook op het lichaam worden toegepast voor geweldige resultaten.
  • Verschillende behandeltechnieken: De BFABO Microneedling RF maakt gebruik van geavanceerde behandeltechnieken die specifiek zijn ontworpen om de huid te verjongen en te verbeteren.
  • Minimale hersteltijd: U kunt rekenen op een kortere hersteltijd na de BFABO Microneedling RF-behandeling, waardoor u snel kunt genieten van uw vernieuwde huid.
  • Veilige behandelingen: De BFABO Microneedling RF is een veilige en betrouwbare behandeling, uitgevoerd door ervaren professionals die uw welzijn vooropstellen.
 • Voor wie is microneedling RF geschikt?
  Microneedling RF is geschikt voor iedereen die last heeft van fijne lijntjes en rimpels, behoefte heeft aan huidverstrakking, te maken heeft met huidveroudering, grove poriën wil verminderen, acne wil behandelen, littekens wil vervagen of striemen wil verminderen. Deze geavanceerde behandeling combineert microneedling en radiofrequentie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering, het verbeteren van de huidtextuur of het verminderen van littekens en striemen, microneedling RF biedt een effectieve oplossing voor een stralende en jeugdig uitziende huid. Ontdek de voordelen van microneedling RF en geniet van een gezondere, vernieuwde huid.
 • Voor wie is microneedling RF ongeschikt?
  Er zijn enkele absolute contra-indicaties voor de microneedling RF-behandeling die van belang zijn om te weten. Deze omvatten:
  • Huidinfectie: Als u een actieve huidinfectie heeft, zoals bacteriële of schimmelinfectie, is het niet geschikt om een microneedling RF-behandeling te ondergaan. Het kan de infectie verergeren en verspreiden naar andere delen van de huid.
  • Actieve acne: Personen met ernstige actieve acne moeten wachten tot de acne onder controle is voordat ze een microneedling RF-behandeling overwegen. De behandeling kan de acne verergeren en ontstekingen veroorzaken.
  • Herpes / blaasjes in het behandelgebied: Als u last heeft van een actieve herpesuitbraak (koortslip) of andere blaasjes in het behandelgebied, moet de behandeling worden uitgesteld. Microneedling RF kan de verspreiding van het virus bevorderen en de genezing vertragen.
  • Niet-stabiele vitiligo: Bij personen met niet-stabiele vitiligo, waarbij er sprake is van snelle pigmentveranderingen, wordt microneedling RF niet aanbevolen. De behandeling kan de huidaandoening verergeren en ongewenste pigmentatie veroorzaken.
  • Isotretinoïne (vitamine A) / Roaccutane: Als u isotretinoïne (bijvoorbeeld Roaccutane) heeft gebruikt, dient u minstens een jaar te wachten voordat u een microneedling RF-behandeling ondergaat. Dit medicijn kan de huid gevoeliger maken en het genezingsproces beïnvloeden.
  • Rosacea in het behandelgebied: Bij personen met rosacea in het behandelgebied is voorzichtigheid geboden. Microneedling RF kan de gevoeligheid van de huid verhogen en het risico op ontstekingen vergroten.
  • Extreem en actief eczeem: Personen met extreem en actief eczeem wordt aangeraden om microneedling RF-behandelingen te vermijden. De behandeling kan de huidaandoening verergeren en ongemak veroorzaken.
  • Metalen implantaten in het behandelgebied: Als u metalen implantaten, zoals pacemakers of metalen platen, in het behandelgebied heeft, is microneedling RF niet geschikt. De metalen kunnen interfereren met de behandeling en ongewenste effecten veroorzaken.
  • Huidkanker en keratose: Microneedling RF wordt afgeraden bij personen met huidkanker of verdachte huidlaesies zoals keratose. Het is belangrijk om deze aandoeningen eerst door een arts te laten beoordelen en te behandelen.
  • Botox (na 3 maanden mogelijk) en filler (na 6 maanden mogelijk) in het behandelgebied: Het wordt aanbevolen om minimaal drie maanden te wachten voordat u microneedling RF overweegt als u onlangs botoxinjecties heeft gehad in het beoogde behandelgebied. Voor fillerinjecties wordt een periode van zes maanden geadviseerd voordat u microneedling RF overweegt.
  • Littekens in het behandelgebied (na 1 jaar mogelijk): Als u recente littekens heeft in het beoogde behandelgebied, is het raadzaam om te wachten tot het litteken volledig genezen is voordat u microneedling RF overweegt. Een periode van minstens één jaar wordt vaak aanbevolen voor het herstel van het weefsel.
  • Zwangerschap / ontzwangerperiode: Tijdens de zwangerschap en de periode van ontzwangering wordt microneedling RF meestal afgeraden. Hoewel er geen specifieke gevaren zijn vastgesteld, is er beperkt onderzoek gedaan naar de veiligheid ervan tijdens deze fasen. Het is altijd het beste om voorzichtig te zijn en de behandeling uit te stellen tot na de zwangerschap of ontzwangerperiode.
  • Antibiotica: Als u momenteel antibiotica gebruikt, is het belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u een microneedling RF-behandeling ondergaat. Sommige antibiotica kunnen de gevoeligheid van de huid verhogen, waardoor de behandeling oncomfortabel kan zijn.
  • Zongebruinde huid: Een zwaar gebruinde huid kan de gevoeligheid verhogen en het risico op complicaties vergroten tijdens microneedling RF-behandelingen. Het is raadzaam om te wachten tot uw huid haar natuurlijke kleur heeft teruggekregen voordat u deze behandeling ondergaat.
  • Overgevoeligheid voor lidocaïne: Lidocaïne wordt soms gebruikt als een verdovingsmiddel tijdens microneedling RF-behandelingen. Als u bekend bent met een overgevoeligheid voor lidocaïne of andere lokale verdovingsmiddelen, is het belangrijk om dit aan uw behandelaar te melden. Alternatieve verdovingsmethoden kunnen worden overwogen om ongewenste reacties te voorkomen.
 • Wat gebeurt er in de huid met RF?
  De fibroblasten in de onderhuid worden geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren. Het effect van de RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk bewezen. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt ervoor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd.
 • Hoe werkt radiofrequentie?
  Dit is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor donkere huidtype.
 • Is de microneedling RF-behandeling pijnlijk?
  Een veelgestelde vraag bij microneedling RF-behandelingen is of de procedure pijnlijk is. Het comfortniveau kan variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen wordt de behandeling als goed verdraagbaar beschouwd. Voorafgaand aan de procedure kan een verdovende crème worden aangebracht om eventueel ongemak te minimaliseren. Tijdens de behandeling kan er een licht prikkelend gevoel worden ervaren, vergelijkbaar met kleine speldenprikjes op de huid. Het niveau van ongemak is over het algemeen draaglijk en veel cliënten ervaren slechts een mild ongemak. Het gebruik van geavanceerde technologieën en de expertise van de behandelaar dragen bij aan een comfortabele ervaring tijdens de microneedling RF-behandeling
 • Hoeveel microneedling RF behandelingen zijn er nodig?
  Het goede nieuws is dat u al direct na de eerste behandeling resultaten zult zien. Gemiddeld genomen zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om de optimale resultaten te bereiken. In het geval van littekens en striemen kan het nodig zijn om 6 tot 8 behandelingen te ondergaan om de gewenste verbeteringen te realiseren. Door het geleidelijke opbouwproces van de behandelingen, kunt u stap voor stap een merkbare verandering in uw huidconditie ervaren. Onze ervaren professionals zullen uw specifieke situatie evalueren en een behandelplan op maat opstellen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten bereikt. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om uw huidtransformatie te begeleiden.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.