Cellulitis

Last van cellulitis?

Met de nieuwste technieken verdwijnt cellulitis als sneeuw voor de zon. Het is tijd om afscheid te nemen van die sinaasappelhuid! Tijdens het gratis consult analyseren we de cellulitis en bekijken we welke behandeling het beste bij uw wensen past.

Alles over cellulitis

Wat is cellulite?

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. Wanneer u last heeft van cellulite heeft u last van een bobbelige huid. Cellulite komt vooral voor op de bovenbenen, billen en armen. Vrouwen hebben vaker last van cellulite dan mannen. Wanneer u er last van heeft kan dat bijzonder vervelend zijn. Veel mensen die last hebben van cellulite omschrijven het als iets wat veel onzekerheid en beperking met zich meebrengt. Gelukkig is er iets aan te doen!

Cellulitis komt vaak voor op de bovenbenen en billen

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel groeit. Dit leidt tot een vernauwing van de bloedvaten. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd met een hobbelige huid als gevolg. Cellulite is in grote mate erfelijk. Uw genen bepalen of u aanleg heeft om cellulite te ontwikkelen. Hormonen spelen ook een belangrijke rol. Toch zijn er ook dingen die u zelf kunt doen om een sinaasappelhuid tegen te gaan.

Cellulitis is een ophoping van vetcellen

Wat kunt u zelf doen tegen cellulitis?

Probeer er een gezonde leefstijl op na te houden. Eet gevarieerd, dus veel groenten en fruit. Vermijd overdadig eten en te veel koolhydraatrijk voedsel. Voldoende vocht in het lichaam is enorm belangrijk. Zorg daarom voor een goede vochtbalans in het lichaam door vooral voldoende water te drinken. Zo blijft uw huid een stuk elastischer. Beweeg minimaal 30 minuten per dag en probeer zoveel mogelijk stress te vermijden. Een goede massage stimuleert de doorbloeding en de afvoer van schadelijke stoffen, dus het kan helpen om de probleemzones dagelijks te masseren.

Cellulitis verminderen doormiddel van massage voor een betere doorbloeding

Welke cellulitis behandeling past bij u?

Bij Dorien.nl beschikken we over de nieuwste technologie omtrent het verminderen van cellulitis. Tijdens een consultgesprek analyseren we de cellulitis en bekijken we welke behandeling het beste bij uw klachten en huid past. Onderstaande behandelingen kunnen we hiervoor inzetten:

Lees hieronder meer over de mogelijke behandelingen die we kunnen inzetten om cellulitis aanzienlijk te verminderen.

Gerelateerde producten tegen cellullits

Veelgestelde vragen

Plan een gratis consult

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.