Vet verwijderen

Bent u op zoek naar een manier om ongewenst vet op een eenvoudige en pijnloze manier te verwijderen? Dan is Dorien dé plek. Wij bieden de nieuwste techniek op het gebied van vet verwijderen, genaamd cryolipolyse. Deze methode zorgt ervoor dat het lichaam de vetcellen op een natuurlijke wijze afvoert, zonder operatie.

Vet verwijderen zonder operatie

Cryolipolyse is een populaire en veelgebruikte methode voor vet verwijderen, die steeds vaker wordt toegepast door onze specialisten bij Dorien. Het is een pijnloze en niet-invasieve behandeling, waarbij de vetcellen op specifieke plekken in het lichaam worden bevroren. Zo gaan de vetcellen dood en worden ze op natuurlijke wijze door het lichaam verwijderd. Of u nu last heeft van buikvet, lovehandles, billen of benen, bij Dorien zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenst vet. Wij werken met de allernieuwste technieken en apparatuur, en onze specialistes beschikken over jarenlange ervaring in het uitvoeren van cryolipolyse behandelingen.

Wij begrijpen dat het verwijderen van ongewenst vet voor veel mensen een belangrijke stap is in hun leven, en daarom staat bij ons de tevredenheid van onze klanten voorop. Onze specialistes werken nauw samen met onze klanten om te bepalen welke behandelmethode het beste bij hun wensen en behoeften past.

Kom langs bij Dorien voor een gratis consult en maak korte metten met het ongewenste vet. Wij helpen u graag op weg naar een slanker en strakker lichaam. Plan nu uw afspraak en ervaar het verschil zelf.

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.