Microdermabrasie behandeling op het voorhoofd

Microdermabrasie / Ultra

 • Frisse en stralende huid
 • Huidverjonging
 • Vermindering van oneffenheden

Gratis consult

Microdermabrasie

Microdermabrasie is de moderne kristal-peeling op microniveau voor uw huid. Microdermabrasie is uitermate geschikt voor de aanpak van diverse huidproblemen. Laat uw huid er weer kristalhelder uit zien!

Alles over microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk het afslijpen van de huid op microniveau; dit is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het moderne apparaat onder hoge druk kleine kristallen tegen de huidlaag aan. De kristallen schuren als het ware de bovenlaag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de nieuwe huidlaag aan de oppervlakte te liggen. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt de huid in topconditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er een stuk stralender uit!

Microdermabrasie voor een mechanische peeling

Huidverjonging

Een gezonde en jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit is een natuurlijke peeling van de huid. Ouderdom, bepaalde huidaandoeningen en slechte eetgewoontes verstoren dit natuurlijke proces. De huid vernieuwt zich dan minder snel en dode huidcellen hopen zich op. Hierdoor kan de huid er futloos en dof uitzien.

Een microdermabrasie behandeling verwijdert de bovenste huidlaag en verbetert de huidstructuur. Hierdoor is een microdermabrasie behandeling ook een ideale basis voor andere

Microdermabrasie behandeling om de huid te verbeteren en te verjongen

Microdermabrasie Ultra

Dorien biedt naast de reguliere microdermabrasie behandeling ook een ultra microdermabrasie behandeling aan. Tijdens deze behandeling brengen we een serum met effectieve werkstoffen op de huid aan. Deze stoffen worden vervolgens door ultrasone golven op de huid gemasseerd. Een fantastische combinatie, want de huid kan deze stoffen nu extra goed opnemen!

Microdermabrasie ultra voor het inmasseren van serum

De voordelen van microdermabrasie

Microdermabrasie is de aanpak tegen huidproblemen van dit moment. Microdermabrasie pakt uw huid bij de kern aan. De behandeling is voor iedereen toegankelijk. Laat uw huid weer stralen na de behandeling microdermabrasie!

Het resultaat is snel zichtbaar
Resultaat snel zichtbaar
Behandeling is geschikt voor alle huidtypen
Huidverjonging
De behandeling kan het gehele jaar door
Het hele jaar door
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijk resultaat

Goed advies gekregen en een professionele behandeling gekregen om mijn acne te verminderen
Sander 17-02-2022
De Ultra micro behandeling heeft mijn huid een stuk opgeknapt! Fijne kliniek met leuk personeel
Floor 13-10-2022
Hele fijne salon met werknemers die goed zijn opgeleid en begaan met de cliënt. Ik voelde me heel hartelijk ontvangen…
Margot 10-03-2022
Weer een heerlijke Ultra micro behandeling gehad met mijn moeder in een dubbele cabine. We zijn wederom dik tevreden
Mignom 17-03-2022
Goede service, vriendelijk personeel 👍 Weer een fijne behandeling gehad
Gosina 07-09-2022

Waarom ben je in goede handen bij Dorien?

Hallo, mijn naam is Jantine. Ik werk sinds 2017 bij Dorien. Ik geef verschillende behandelingen waaronder ook de (ultra)-microdermabrasie. Dit is een behandeling die de huid heel mooi opfrist en egaliseert. Je verwijdert hierbij de dode huidcelletjes waardoor we de huid aansluitend goed kunnen gaan voeden doormiddel van een hydraterend serum. Dit in combinatie met ultrasound of één van onze andere gezichtsbehandelingen. De (ultra)-microdermabrasie is in vele gevallen de perfecte eerste stap voor huidverbetering.

Jantine

Onze werkwijze

Gratis consultgesprek

 • Wil u een grondige peeling voor de huid omdat u last heeft van een huidaandoening of wilt u juist de huid verjongen?
 • Plan een vrijblijvend consult. De huidspecialist zal uw huid analyseren en samen met u het gewenste resultaat bespreken. De huidspecialist zal bekijken of dat de microdermabrasie behandeling voor u geschikt is. Vervolgens zal er in overleg een persoonlijk behandelplan opgesteld worden om uw wensen uit te laten komen.

Voorbereiding

 • Heeft u last van acne in het gelaat? Bekijk dan uw polis van de zorgverzekering. Wij zijn een erkend bedrijf waarbij u via de zorgverzekering geld (gedeelte) terug kan krijgen.

De microdermabrasie behandeling

 • We reinigen de huid met een milde reiniger van Beauty by Dorien om deze schoon en make-up vrij te maken.
 • Hierna brengen we een enzympeeling op de huid aan. De enzymen in deze gel brengen dode huidcellen naar de oppervlakte.
 • Tijdens de behandeling beweegt onze schoonheidsspecialist de kop van het apparaat in gelijkmatige banen over uw huid.
 • Het kopstuk van het apparaat zuigt uw huid vacuüm en blaast gelijktijdig zeer fijne kristallen op de huid. Dit geeft een licht schurend effect en zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd.
 • Het zuigend effect van het apparaat zorgt daarnaast voor betere doorbloeding van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen.
 • Nadat alle kristallen van de huid zijn verwijderd, brengen we het Perfect Night masker op de huid aan. Dit masker bevat hyaluronzuur dat de vochtbalans herstelt en de huid kalmeert. Daarnaast biedt het masker bescherming van de toplaag van de huid. Het Perfect Night masker is een leave-on masker dat niet afgespoeld hoeft te worden.

Na de behandeling

 • Na de behandeling kan uw huid er ietwat rood uitzien of trekkerig aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt binnen enkele uren tot dagen weg.
 • Wij raden u aan om in de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Om de huid extra goed tegen de zon te beschermen, adviseren wij om een zonnebrandcrème met hoge factor aan te brengen.
 • Probeer de huid met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt zich vanzelf.

Hoe werkt microdermabrasie

Microdermabrasie apparaat voor het grondig reinigen van de huid voor huidverjonging

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we met de IONTO-SKIN® ABRASION SONO. Het kopstuk van de IONTO-SKIN® ABRASION SONO zendt geluidsgolven in de huid. Hierdoor ontstaat er een elektromagnetisch veld in het behandelgebied. Deze energie wordt omgezet in warmte waardoor fibroblasten worden geactiveerd. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en verstevigen de huid.

Prijzen Microdermabrasie / Ultra

Normale behandeling € 129,-
Ultra behandeling € 169,-

Veelgestelde vragen

 • Voor welke huidproblemen is de behandeling geschikt?
  Microdermabrasie is uitermate geschikt voor het aanpakken van huidproblemen en -aandoeningen:
  • Pigmentvlekken
  • Futloze huid
  • Droge huid
  • Verstopte poriën
  • Verslapte huid
  • Rokershuid
  • Ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid
  • Acne littekens
  • Gerstekorrels
  • Striae en andere littekens
 • Is de behandeling voor iedereen geschikt?
  Microdermabrasie is voor bijna ieder huidtype geschikt. Echter, bij bepaalde huidproblemen mag u deze behandeling niet zomaar ondergaan. Tijdens een eerste afspraak bekijken de specialistes of de behandeling geschikt is voor uw huid.
 • Welke resultaten kan ik verwachten?
  Tijdens de behandeling zijn dode huidcellen verwijderd en is de doorbloeding van huidcellen gestimuleerd. Hierdoor ziet de huid er na de eerste behandeling al frisser, gezonder en egaler uit. Dankzij de aanmaak van collageen voelt de huid sterker en gehydrateerd aan. Voor het meest optimale resultaat adviseren wij om een kuur van een aantal behandelingen te volgen. Na een uitgebreide microdermabrasie kuur kan de behandeling regelmatig worden herhaald om de huid in goede conditie te houden. Na een kuur van een aantal behandelingen kunnen littekens minder zichtbaar worden, rimpels en lijntjes vervagen en poriën kleiner worden.
 • Uit hoeveel behandelingen bestaat een microdermabrasie kuur?
  Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt per persoon. Leeftijd en de huidconditie spelen een belangrijke rol. Naarmate we ouder worden, verloopt de celdeling trager. Hierdoor zijn er vaak meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Eventuele huidaandoeningen zijn bepalend voor de intensiteit waarmee de behandeling wordt uitgevoerd. Tijdens een eerste afspraak analyseren we uw huid en stellen wij een persoonlijke kuur voor u samen.
 • Is de microdermabrasie behandeling pijnlijk?
  De behandeling is pijnloos. Er wordt geen pijn ervaren.

Plan een gratis consult

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.