Hydraboost behandeling voor huidverbetering

Gezichtsbehandelingen

  • Kom volledig tot rust
  • Een frisse, jonge en verzorgde huid
  • Geschikt voor alle huidtypes

Alles over facials

Een goede gezichtsbehandeling is belangrijk voor de huid. Iedere huid heeft verzorging nodig; of het nu een jonge of een oude(re) huid is. Door regelmatig een gezichtsverzorgende behandeling te nemen, blijft de huid fris, jong en verzorgd.

Laat uw gezicht behandelen bij Dorien

Bij Dorien bieden wij meerdere gezichtsbehandelingen aan die zijn ontworpen om uw huid te verzorgen en te verjongen. Onze deskundige schoonheidsspecialisten gebruiken de meest hoogwaardige producten en technieken om uw huid te behandelen en te verbeteren.

Onze gezichtsbehandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen en -condities. Kiest u voor de basisbehandeling of een gezichtsreiniging? Deze gezichtsbehandelingen zijn een goede stap om de huid te verbeteren. Heeft u specifieke klachten als acne, fijne lijntjes of pigmentvlekken? Dan zetten we andere anti-ageing behandelingen in.

Reiniging masker aanbrengen van de crème

Ontspan met een gezichtsbehandeling

Met al onze behandelingen bent u verzekerd van een stralende, gezonde huid. Naast de directe voordelen van een gezichtsbehandeling, zoals een gladdere en helderdere huid, bieden onze behandelingen ook langetermijnvoordelen. Reguliere behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie.

Bovendien zijn onze gezichtsbehandelingen de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanningen. Onze behandelingen zijn ontspannend en verkwikkend, en bieden u een moment van rust en verwennerij.

Het aanbrengen van crème met een kwast

Gezichtsbehandelingen mannen

Veel mannen ervaren vaak een drempel om voor de eerste keer naar een schoonheidssalon te gaan. Eenmaal de drempel over komen ook de mannen vaak terug voor een (gezichtsbehandeling. Twijfelt u als man ook? Laat ons uw huid verzorgen en in de watten leggen tijdens een gezichtsreiniging of basisbehandeling. Gezichtsbehandelingen voor mannen én vrouwen, bij Dorien bent u altijd welkom.

No needle mesotherapie ook voor de man

Boek vandaag nog uw gezichtsbehandeling bij ons schoonheidsinstituut en ontdek hoe onze behandelingen de huid kunnen verbeteren en uw algehele welzijn kunnen bevorderen.

Voordelen van gezichtsbehandelingen

Deze behandeling is geschikt voor vele aandoeningen
Volledig ontspannen
behandeling is geschikt voor alle huidtypes
Alle huidtypes
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijk resultaat
Behandeling geeft langdurig resultaat
Huidverbetering
De behandeling kan het gehele jaar door
Hele jaar door

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.