Definitief ontharing rug van de man

Laserontharing voor mannen

 • Meer dan 25 jaar ervaring in ontharen
 • Altijd A-merk kwaliteit
 • Behandeling door laserspecialisten

Gratis consult

Permanent ontharen voor mannen

Wilt u ook van uw overmatige haargroei af op uw borst, rug of nek? Dit kan effectief en permanent met de behandeling definitief ontharen voor mannen! Effectief, veilig, snel en comfortabel. Plan snel een gratis consult in en ontdek de mogelijkheden van definitieve ontharing voor mannen.

Definitieve ontharing voor mannen

Wat is definitief ontharen en wat doet het?

Permanente ontharing wordt steeds populairder, ook onder mannen. Het is een behandeling om ongewenste haargroei effectief en permanent te verwijderen. Tijdens de behandeling worden haarzakjes vernietigd, door middel van een krachtige lichtstraal. Deze laserbehandeling is dé oplossing om af te komen van ongewenste haargroei. De behandeling is vrijwel pijnloos. Bovendien bent u voor altijd verlost van uw haargroei! U hoeft uw haren nooit meer te scheren of te waxen.

Laserontharin bij Dorien.nl

Bij Dorien gebruiken we de modernste apparatuur. Zo ook voor het definitief verwijderen van uw borst- of rug haar. Wij werken met de Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser op de markt. Buiten het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei verwijdert, is het ook vrijwel pijnloos en is er geen kans op huidbeschadigingen. Dit is de meest effectieve en veiligste manier om van uw overmatige haargroei af te komen.

 

De voordelen van definitief ontharen voor mannen

De ontharingsbehandelingen worden bij Dorien uitgevoerd met de beste apparatuur. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en uiterst effectief. Deze behandeling is het gehele jaar mogelijk. Geschikt voor de donkere én lichte huid. En geschikt voor alle haartypes en -kleuren. Deze behandeling wordt uitsluitend door gecertificeerde ontharingsspecialisten uitgevoerd.

Scheren en waxen behoren tot het verleden na een behandeling bij Dorien. Nooit meer last van overbeharing op de borstkas of rug, wilt u dat ook?

Voordelen

Hele jaar door
Alle haartypen
Alle huidtypen
3 technologieën

Fijne plek, deskundig team, ik zou dit iedereen aanbevelen. Bijna geen haren meer op de plekken waar ik ze weg wilde hebben.
Marieke 25-01-2024
Een zeer gastvrij en deskundig team waarbij je jezelf heerlijk op je gemak voelt.
Ingrid 11-03-2024
Na een duidelijk consultgesprek met meerdere behandelingen begonnen. Deze zijn goed verlopen. Personeel is erg vriendelijk en begripvol.
Inge 14-03-2024
Gezellige ontvangst en goede behandeling met gewenst resultaat.
John 29-12-2020
Betrokken medewerker met aandacht voor detail en deskundig. Behandeling voldoet aan de …
Anoniem 24-07-2021
Goed geholpen, deskundig advies. Blij met het resultaat.
Anoniem 19-05-2022
Geweldige service, klantgericht, warm Professioneel en zeer deskundig op maat. Zeer vriendelijk ook
H.J. 01-06-2022
Nooit meer te scheren, eindelijk van mijn borst en rug haar af. Eerlijk advies, goed geholpen en fijn personeel.
Jurgen 20-07-2021
Professioneel instituut met moderne en kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Heel vriendelijk en verzorgend.
S. 16-02-2022
Mijn rug en borsthaar zijn verleden tijd. Ik vond de behandeling op sommige plekken niet geheel pijnloos, dit vanwege mijn lichte haren. Maar het was prima te ….
Wesley 03-10-2022

Waarom ben je in goede handen bij Dorien?

Hallo, mijn naam is Jantine. Ik werk sinds 2017 bij Dorien. Ik geef verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen waaronder ook het definitief ontharen. Het fijne aan deze behandeling vind ik dat je mensen van hun onzekerheden en/of ongemakken af kunt helpen. Na de eerste paar behandelingen zult u gaan merken dat de haartjes dunner worden en gaan uitvallen.

Jantine

Onze werkwijze

Gratis consultgesprek

 • Tijdens een consultgesprek legt de ontharingsspecialiste alles uit over de behandeling. Hierbij analyseren we het haar en uw wensen om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Voorbereiding op de behandeling

 • Voorafgaand aan de behandeling dient het te behandelen gebied 24 uur van tevoren schoon en geschoren te zijn. Let op: niet harsen of epileren.

De laserbehandeling

 • De ontharingsspecialist tekent het te behandelen gebied af en het laserapparaat wordt ingesteld op uw huidtype.
 • U krijgt een beschermende bril op.
 • Eventuele haartjes worden geschoren en de huid wordt met verkoelende gel ingesmeerd.
 • Vervolgens beweegt de ontharingsspecialiste het handstuk over de huid, die 10 laserflitsjes per seconde afgeeft.
 • Na de behandeling wordt de gel verwijderd en kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden.

Na de behandeling

 • Tijdens de zomerdagen moet u uw behandelde zone goed beschermen tegen de zon daar uw huid niet te bruin mag zijn voor de volgende behandeling.
 • Gebruik hier minimaal SPF 50+ zonnebrandcrème voor.
 • Vermijd geparfumeerde producten gedurende 24 uur.
Definitief ontharen van de borst van de man voor foto Definitief ontharen van de borst van de man na foto

Definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is uniek door het 3D-handstuk. Het combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één innovatief handapparaat. Samen met de SHR In-Motion* technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie), maakt het deze behandeling uniek. Hiermee is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest veelzijdige behandeling voor definitieve ontharing ter wereld.

Prijzen Definitief ontharen man

Wenkbrauw tussenstuk € 39,-
Oksels € 125,-
Overige lichaamsdelen Prijs op aanvraag
Bij het ontharen van de totale rug, de borst of buik GRATIS
€ 0,00

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mijzelf scheren voor een behandeling?
  Ja! Voor de behandelingen dient u zich thuis te scheren vóór dat u komt laseren. De haar moet zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt.
 • Is de behandeling pijnlijk?
  Uw comfort is tijdens de ontharingservaring onze prioriteit. We maken gebruik van het meest geavanceerde apparaat op de markt, speciaal ontworpen om uw comfort te maximaliseren. Hoewel de behandeling door sommigen als gevoelig kan worden ervaren, verdwijnt dit direct na afloop van de behandeling. Houd er rekening mee dat het niveau van ongemak kan verschillen per persoon en het behandelde gebied.
 • Definitief ontharen tijdens de zomermaanden?
  Ja. Deze behandeling is Summerproof! De Soprano ICE Platinum SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bescherm de behandelde zones wel goed tegen de zon met een hoge SPF 50+ zonnebrandcrème.
 • Is definitief ontharen veilig voor donkere huidtypes?
  Ja. Het is klinisch bewezen dat deze methode veilig is voor de donkere huidtypes. Dan wel de veiligste laseroptie. Vanwege het geleidelijk aan verwarmen van de haarfollikel. Wordt er voorkomen dat de huid wordt beschadigd. Dit in tegenstelling tot andere laserontharing technieken.
 • Is definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum veilig?
  Ja. Veiligheid komt bij Dorien.nl op de eerste plaats. Daarom maken we gebruik van de Alma laser, de Soprano ICE Platinum. Dit apparaat werkt met de SHR™-methode welke in meerdere klinische studies is bewezen als de veiligste methode van laserontharing voor alle huidtypes. De korte herhalende pulsen van de Soprano ICE Platinum zorgen ervoor dat de warmteopbouw geleidelijk de temperatuur van de haarfollikel verhoogt. Dit tot het niveau wat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl schade aan het omliggende weefsel tot een minimum wordt beperkt. Dit in tegenstelling SHR™ technieken waarbij haarfollikels wel worden beschadigd. Dit vanwege een enkele hoge puls.
 • Is definitief ontharen ook echt definitief voor de rest van mijn leven?
  Definitief is bij ons ook echt definitief! De haarzakjes worden uitgezet waardoor het niet meer mogelijk is om nieuwe haargroei te krijgen. Dit is echter niet met één behandeling mogelijk, dus u zult wel gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig hebben. Helaas zijn er haarzakjes die tijdens bepaalde hormoonperiodes, zoals tijdens de zwangerschap of bij het gebruik van medicatie, pas actief kunnen worden. Dit kan betekenen dat u tien(tallen) jaren na de behandeling pech kunt hebben en toch weer enkele haartjes gaan groeien.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om definitief van je ongewenste haargroei af te komen.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Dat hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de vegende In-motion™ techniek bereikt het handstuk alle gebieden razendsnel. De ontharingsspecialiste kan een indicatie van de behandelduur geven tijdens het intakegesprek

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.