Microdermabrasie behandeling op het voorhoofd

Microdermabrasie / Ultra

 • Frisse en stralende huid
 • Huidverjonging
 • Vermindering van oneffenheden

Gratis consult

Alles over microdermabrasie

Microdermabrasie is de moderne kristal-peeling op microniveau voor uw huid. De behandeling is uitermate geschikt voor de aanpak van diverse huidproblemen. Laat uw huid er weer kristalhelder uit zien!

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk het afslijpen van de huid op microniveau; dit is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het moderne apparaat onder hoge druk kleine kristallen tegen de huidlaag aan. De kristallen schuren als het ware de bovenlaag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de nieuwe huidlaag aan de oppervlakte te liggen. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt de huid in topconditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er een stuk stralender uit!

Microdermabrasie voor een mechanische peeling

Huidverjonging

Een gezonde en jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit is een natuurlijke peeling van de huid. Ouderdom, bepaalde huidaandoeningen en slechte eetgewoontes verstoren dit natuurlijke proces. De huid vernieuwt zich dan minder snel en dode huidcellen hopen zich op. Hierdoor kan de huid er futloos en dof uitzien.

Een microdermabrasie behandeling verwijdert de bovenste huidlaag en verbetert de huidstructuur. Bovendien kan het de huid helpen om producten beter op te nemen, waardoor de algehele gezondheid en uitstraling van de huid verbetert.

De microdermabrasie wordt vaak gebruikt als ideale opstap naar huid verjongende en verstrakkende behandelingen.

Microdermabrasie behandeling om de huid te verbeteren en te verjongen

Geschikt voor diverse huidproblemen

Microdermabrasie is een veelzijdige behandeling, geschikt voor diverse huidproblemen. Of u nu last heeft van pigmentvlekken, fijne lijntjes, een rokershuid, acne littekens of een verslapte huid, onze specialisten verbeteren uw huid met de microdermabrasie behandeling. We passen de behandeling aan op uw specifieke behoeften, zodat u snel weer geniet van een stralende en vernieuwde huid.

Microdermabrasie behandeling op het voorhoofd van een vrouw

Microdermabrasie Ultra

Dorien biedt naast de reguliere microdermabrasie behandeling ook een ultra microdermabrasie behandeling aan. Tijdens deze behandeling brengen we een serum met effectieve werkstoffen op de huid aan. Deze stoffen worden vervolgens door ultrasone golven op de huid gemasseerd. Een fantastische combinatie, want de huid kan deze stoffen nu extra goed opnemen!

Microdermabrasie ultra voor het inmasseren van serum

De voordelen van microdermabrasie

Microdermabrasie biedt een effectieve oplossing voor diverse huidproblemen. Deze behandeling maakt geen gebruik van chemische stofjes, waardoor de kans op een allergische reactie aanzienlijk wordt verminderd. Na elke sessie zal de conditie van uw huid verbeteren, waardoor deze frisser en zachter aanvoelt. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, toegankelijk voor vrijwel iedereen. Herstel de glans van uw huid met de microdermabrasie behandeling!

Behandeling zonder een operatieve ingreep
Niet-invasieve behandeling
Het resultaat is snel zichtbaar
Resultaat snel zichtbaar
Behandeling is geschikt voor alle huidtypen
Huidverjonging
De behandeling kan het gehele jaar door
Het hele jaar door
De behandeling geeft natuurlijke resultaten
Natuurlijk resultaat

Mijn acné heb ik nu eindelijk onder controle! Super blij mee!
Lonneke 09-04-2024
Prima behandeling, leuk personeel!
Hans 28-12-2023
Gastvrij, goed en eerlijk advies! Mijn huid is de afgelopen tijd sterk verbeterd
Diana 06-02-2024
Bij Dorien word ik ALTIJD heel goed geholpen door deskundige, professionele en vriendelijke mensen en ik ben zeer tevreden over het bedrijf en resultaat.
Truus 07-03-2024
Ik ben in Oktober 2022 als klant in deze kliniek terecht gekomen. Heb hier meerdere soorten behandelingen gehad en het is in één woord fantastisch om hier cliënt te zijn.
Anneke 20-02-2024
Heel tevreden met het eindresultaat. Een goede uitleg gehad voor de behandeling waardoor je op je hoogte bent van de do en don't
Jolanda 21-03-2024
De Ultra micro behandeling heeft mijn huid een stuk opgeknapt! Fijne kliniek met leuk personeel
Floor 13-10-2022
Goed advies gekregen en een professionele behandeling gekregen om mijn acne te verminderen
Sander 17-02-2022
Goede service, vriendelijk personeel 👍 Weer een fijne behandeling gehad
Gosina 07-09-2022
Hele fijne salon met werknemers die goed zijn opgeleid en begaan met de cliënt. Ik voelde me heel hartelijk ontvangen…
Margot 10-03-2022
Weer een heerlijke Ultra micro behandeling gehad met mijn moeder in een dubbele cabine. We zijn wederom dik tevreden
Mignom 17-03-2022

Waarom ben je in goede handen bij Dorien?

Hallo, mijn naam is Jantine. Ik werk sinds 2017 bij Dorien. Ik geef verschillende behandelingen waaronder ook de (ultra)-microdermabrasie. Dit is een behandeling die de huid heel mooi opfrist en egaliseert. Je verwijdert hierbij de dode huidcelletjes waardoor we de huid aansluitend goed kunnen gaan voeden doormiddel van een hydraterend serum. Dit in combinatie met ultrasound of één van onze andere gezichtsbehandelingen. De (ultra)-microdermabrasie is in vele gevallen de perfecte eerste stap voor huidverbetering.

Jantine

Onze werkwijze

Gratis consultgesprek

 • Wilt u een grondige peeling voor de huid omdat u last heeft van een huidaandoening of wilt u juist de huid verjongen?
 • Plan een vrijblijvend consult. De huidspecialist zal uw huid analyseren en samen met u het gewenste resultaat bespreken. De huidspecialist zal bekijken of dat de microdermabrasie behandeling voor u geschikt is. Vervolgens zal er in overleg een persoonlijk behandelplan opgesteld worden om uw wensen uit te laten komen.

Voorbereiding

 • Heeft u last van acne in het gelaat? Bekijk dan uw polis van de zorgverzekering. Wij zijn een erkend bedrijf waarbij u via de zorgverzekering geld (gedeelte) terug kan krijgen.

De microdermabrasie behandeling

 • We reinigen de huid met een milde reiniger van Beauty by Dorien om deze schoon en make-up vrij te maken.
 • Hierna brengen we een enzympeeling op de huid aan. De enzymen in deze gel brengen dode huidcellen naar de oppervlakte.
 • Tijdens de behandeling beweegt onze schoonheidsspecialist de kop van het apparaat in gelijkmatige banen over uw huid.
 • Het kopstuk van het apparaat zuigt uw huid vacuüm en blaast gelijktijdig zeer fijne kristallen op de huid. Dit geeft een licht schurend effect en zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd.
 • Het zuigend effect van het apparaat zorgt daarnaast voor betere doorbloeding van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen.
 • Nadat alle kristallen van de huid zijn verwijderd, brengen we het Perfect Night masker op de huid aan. Dit masker bevat hyaluronzuur dat de vochtbalans herstelt en de huid kalmeert. Daarnaast biedt het masker bescherming van de toplaag van de huid. Het Perfect Night masker is een leave-on masker dat niet afgespoeld hoeft te worden.

Na de behandeling

 • Na de behandeling kan uw huid er ietwat rood uitzien of trekkerig aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt binnen enkele uren tot dagen weg.
 • Wij raden u aan om in de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Om de huid extra goed tegen de zon te beschermen, adviseren wij om een zonnebrandcrème met hoge factor aan te brengen.
 • Probeer de huid met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt zich vanzelf.

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie apparaat voor het grondig reinigen van de huid voor huidverjonging

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we met de IONTO-SKIN® ABRASION SONO. Het kopstuk van de IONTO-SKIN® ABRASION SONO zendt geluidsgolven in de huid. Hierdoor ontstaat er een elektromagnetisch veld in het behandelgebied. Deze energie wordt omgezet in warmte waardoor fibroblasten worden geactiveerd. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en verstevigen de huid.

Prijzen Microdermabrasie / Ultra

Microdermabrasie € 129,-
Microdermabrasie kuur € 387,- € 350,-
Microdermabrasie Ultra € 169,-
Microdermabrasie Ultra kuur € 507,- € 450,-

Veelgestelde vragen over microdermabrasie

 • Hoe moet ik mijn huid verzorgen na de behandeling?
  Na een microdermabrasie behandeling is het belangrijk de huid goed te hydrateren en te voeden. Vermijd gedurende enkele dagen peelings om de huid te laten herstellen. Kies milde, specifieke producten en bescherm je huid tegen de zon voor blijvend stralende resultaten. Na de behandeling ontvangt u persoonlijk advies over de meest geschikte producten voor uw huidverzorging.
 • Hoeveel tijd zit er tussen de microdermabrasie behandelingen?
  Afhankelijk van uw huidtype, wordt aanbevolen om microdermabrasie behandelingen met tussenpozen van 4 tot 6 weken te ondergaan.
 • Hoe lang duurt een microdermabrasie behandeling?
  Een reguliere microdermabrasie behandeling duurt doorgaans 60 minuten, terwijl de uitgebreidere “Ultra” behandeling 90 minuten in beslag neemt.
 • Bij welke huidproblemen kunt u voor microdermabrasie kiezen?
  Microdermabrasie is uitermate geschikt voor het aanpakken van huidproblemen en -aandoeningen:
  • Pigmentvlekken
  • Futloze huid
  • Droge huid
  • Verstopte poriën
  • Verslapte huid
  • Rokershuid
  • Ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid
  • Acne littekens
  • Gerstekorrels
  • Striae en andere littekens
 • Is microdermabrasie voor iedereen geschikt?
  Microdermabrasie is voor bijna ieder huidtype geschikt. Echter, bij bepaalde huidproblemen mag u deze behandeling niet zomaar ondergaan. Tijdens een eerste afspraak bekijken de specialistes of de behandeling geschikt is voor uw huid.
 • Welke resultaten kan ik verwachten?
  Tijdens de behandeling zijn dode huidcellen verwijderd en is de doorbloeding van huidcellen gestimuleerd. Hierdoor ziet de huid er na de eerste behandeling al frisser, gezonder en egaler uit. Dankzij de aanmaak van collageen voelt de huid sterker en gehydrateerd aan. Voor het meest optimale resultaat adviseren wij om een kuur van een aantal behandelingen te volgen. Na een uitgebreide microdermabrasie kuur kan de behandeling regelmatig worden herhaald om de huid in goede conditie te houden. Na een kuur van een aantal behandelingen kunnen littekens minder zichtbaar worden, rimpels en lijntjes vervagen en poriën kleiner worden.
 • Uit hoeveel behandelingen bestaat een microdermabrasie kuur?
  Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt per persoon. Leeftijd en de huidconditie spelen een belangrijke rol. Naarmate we ouder worden, verloopt de celdeling trager. Hierdoor zijn er vaak meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Eventuele huidaandoeningen zijn bepalend voor de intensiteit waarmee de behandeling wordt uitgevoerd. Tijdens een eerste afspraak analyseren we uw huid en stellen wij een persoonlijke kuur voor u samen.
 • Is de microdermabrasie behandeling pijnlijk?
  Het is een effectieve, veilige en niet-invasieve behandeling die over het algemeen als pijnloos wordt ervaren. Enkele mensen voelen een lichte prikkeling of ongemak, vooral als ze last hebben van een gevoelige huid.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.