Beautytec Sim de behandeling voor huidverbetering

De grondige aanpak voor huidverbetering

 • Ultrasone golven
 • Onmiddellijk zichtbare resultaten
 • Veilig en pijnloze ingreep

Gratis consult

Beautytec Sim

Wij helpen uw huidproblemen te verminderen of zelfs te verwijderen met de Beautytec Sim en u zult weer een prachtige huid krijgen die weer rustig in balans is.

BeautyTec Sim

Uw huidproblemen aanpakken!

Heeft u last van rosacea, couperose of stoort u juist aan die wallen onder uw ogen. De Beautytec Sim is een veelzijdig apparaat die deze huidproblemen kan aanpakken. Het apparaat werkt met ultrasone golven. De huidcellen worden als het ware een beetje uit elkaar getrokken, zodat het verzorgingsproduct tot de onderste laag kan doordringen. Tijdens de behandeling zetten ultrasone golven de huidcellen als het ware open. Hierdoor kunnen werkzame stoffen diep in de huidlaag worden gebracht. Dit leidt tot een verbetering van de huid. Deze behandeling is ook uiterst geschikt te acné.

Beautytec Sim apparaat wordt ingesteld door de huidspecialist

Veelzijdig inzetbaar

De mogelijkheden zijn veelzijdig. De hoogwaardige technologie is afkomstig uit Duitsland en kan worden ingezet voor de behandeling en het verminderen/tegengaan van:

 • oedeemvorming onder de oogleden
 • acne
 • acne littekens
 • rimpels
 • littekens
 • pigmentvlekken
 • ouderdomsvlekken
 • wallen
Beautytec Sim behandeling voor het verbeteren van de gezondheid van de huid

Voordelen

Met de BeautyTec Sim kunnen verschillende huidproblemen worden opgelost. Het systeem werkt onder meer met ultrasone golven. Door het insluizen van speciale werkstoffen worden de effecten van de behandeling verder versterkt. Deze stoffen worden in de onderste huidlaag opgenomen. Zo kan er vaak al bij de eerste behandeling een duidelijk resultaat worden behaald. Voor een langdurig resultaat wordt u echter aangeraden een kuurbehandeling te nemen. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Ervaar het zelf en zie het resultaat.

Er kan al bij de eerste behandeling duidelijk resultaat te zien zijn. Voor een lang aanhoudend resultaat wordt aangeraden om een kuurbehandeling te nemen.

Het apparaat is multifunctioneel
Multifunctioneel
De behandeling kan het gehele jaar door
Het hele jaar door
Dit is een veilige behandeling
Veilige behandeling
100% pijnloze behandeling
100% pijnloos
behandeling is geschikt voor alle huidtypes
Voor alle huidtypen

Mijn acné heb ik nu eindelijk onder controle! Super blij mee!
Lonneke 09-04-2024
De combinatie beautytec met de T-away is de oplossing voor mijn acne. Had al veel geprobeerd. Zeker een aanrader.
Elze 07-11-2021
Maak al enige tijd gebruik van de BeautyTec Sim. Heb eindelijk een rustige huid en een strakker effect. Mijn gelaat ziet er na iedere keer beter uit.
Renie 10-02-2022
Zeer goed advies gekregen over mijn probleemhuid en zie al direct resultaat, ik terwijl nog een behandeling voor de boeg heb
Marlene 10-08-2022
Ik heb veel last van littekentjes in mijn gezicht. Tot nu toe erg tevreden. De littekens worden al minder en mijn hele gezicht klaart ervan op.
Astrid 13-10-2022
Mijn couperose heb ik nu in toom met de T-away en de Beautytec Sim behandelingen i.c.m. de Red-Care Solution crème
Leonie 21-06-2022

Waarom bent u in goede handen bij Dorien?

Ik geef deze behandeling al meerdere jaren. Met deze behandeling kunnen we verschillende huidaandoeningen verbeteren, waaronder roodheden in het gelaat verminderen en vocht onder de ogen behandelen. Na een aantal behandelingen ziet u resultaat.

Sonja

Onze werkwijze

Consultgesprek

 • Heeft u last van een huidprobleem of stoort u juist aan de wallen onder de ogen? Wij helpen u graag! Plan een vrijblijvend consultgesprek. We zullen alle vragen beantwoorden en uw probleem analyseren. Er zal bekeken worden of dat de Beautytec Sim de geschikte behandeling voor uw probleem is.

De behandeling

 • De Beautytec Sim beschikt over 2 technieken: Ultrageluid en Hoogvolt. Hierdoor is het mogelijk om met de Beautytec Sim het beste van elektroporatie, sonophoresis, mesoporatie en elektrische stimulatie in één behandeling te combineren.
 • De Beautytec Sim werkt op verschillende frequenties en is daardoor in staat om kleinere maar ook grotere cosmeticamoleculen in te sluizen in de diepere huidlagen.
 • Er kan met twee transducers tegelijkertijd gewerkt worden voor een intensievere behandeling en om tijd te besparen.
 • Het resultaat is een effectieve behandeling met onmiddellijk zichtbare en lang aanhoudende resultaten.

Na de behandeling

 • Verzorg u huid goed met huidverzorgende producten die uw huid / huidproblemen zijn afgestemd. Wij zullen u hierin adviseren.
Beautytec Sim apparaat voor het verbeteren van de huid

Beautytec Sim apparaat

De Beautytec Sim werkt op verschillende frequenties en is daardoor in staat om kleine en grote cosmeticamoleculen in te sluizen. Dit in de diepere huidlagen. Het resultaat is een effectieve behandeling met zichtbare en lang aanhoudende resultaten. Tijdens de behandeling worden bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus gestimuleerd, net als de doorbloeding.

Het voelt aan als een lichte tinteling en is veelal een goede voorbereiding op verdere behandelingen. De behandeling is ook erg geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. Maar ook voor een huid die kampt met andere huidproblemen. Verzorgingsproducten kunnen dan al snel een allergische reacties opleveren. Door de behandeling met Beautytec Sim wordt het immuunsysteem weer in balans gebracht. Hierna kunnen we het probleem verminderen/verhelpen.

Prijzen Beautytec Sim

Behandeling € 81,50

Veelgestelde vragen

 • Voor welke huidaandoeningen is deze behandeling geschikt?
  Deze behandeling kunnen we voor verschillende huidaandoeningen inzetten zoals oedeemvorming onder de oogleden, maar ook voor wallen onder ogen. Een onrustige huid met acne kunnen we verbeteren net zoals de littekens hiervan. Rimpels zoals fronsrimpels, kraaienpootjes zullen met deze behandeling worden verminderd. Pigmentatie zoals ouderdomsvlekken en pigmentvlekken kunnen we hiermee ook verminderen.
 • Hoe werken de geluidsgolven?
  De huidcellen worden als het ware een beetje uit elkaar getrokken, zodat het verzorgingsproduct tot de onderste laag kan doordringen. Tijdens de behandeling zetten ultrasone golven de huidcellen als het ware open. Hierdoor kunnen werkzame stoffen diep in de huidlaag worden gebracht. Dit leidt tot een verbetering van de huid.
 • Is de behandeling pijnlijk?
  Nee, behalve geluidsgolven, kan de apparatuur ook impulsen geven met een hoog voltage. Zo ontstaat een soort fitness voor het gezicht: bindweefsel, immuunsysteem, lymfewerking en spiertonus worden gestimuleerd, net als de doorbloeding. Het voelt aan als een lichte tinteling
 • Hoeveel behandeling heb ik nodig?
  Dit zal tijdens een intakegesprek besproken worden. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van:
  • de huidaandoening
  • de gezondheid van de huid
  • het gewenste resultaat.

Plan een gratis consult

Een gratis consult is binnen 3 stappen gepland:

1. Vul onderstaand formulier in

2. Wij bellen u op het aangegeven moment voor een korte telefonische intake en het inplannen van de afspraak

3. U komt bij ons in de salon in Druten langs voor het gratis consult met een van onze specialisten.
Naam(Vereist)
Welke dagen bent u het beste telefonisch bereikbaar?
We bellen u wanneer het u uitkomt voor een korte telefonische intake en om het gratis consult in te plannen.
Welk dagdeel kunnen wij u het beste bellen?
Ja, ik wil de laatste acties, nieuwe producten en persoonlijke tips ontvangen.
Breedex Libelle rtl4 Huid Specialist

We zijn er voor u

Bij Dorien doen we er alles aan om u te laten stralen. Voor én na uw behandeling.

30+ jaar ervaring

Wij zijn een team van zeer ervaren & deskundige huidspecialisten. U wordt persoonlijk ontvangen.

Gratis consult

Al meer dan 250.000+ behandelingen uitgevoerd. Wij doen alles voor uw huid

Kom een keer langs

We starten altijd met een consultgesprek om uw wensen te bespreken. Deze is gratis.